15 Stilig Ermeløs Bluse Design i Mote 2018 | Stiler på livet

Ermeløs bluse design blir populær i det siste. Disse blusene er noen av de mest komfortable indiske kvinnene klær valg og er sported av nesten alle Bhartiya nari. Det er mange designmønstre, at denne bluse følger og noen av de beste vil bli gitt i denne artikkelen, bare for deg.

Attraktiv Ermeløs Bluse Design For Sarees Med Bilder:

Nå er ermeløsbluser for damer en av de mest populære og trendende designene. Denne artikkelen kommer med forskjellige ermeløs bluse design for sarees med bilder for dine som er alle egnet for enhver type anledning.

1. Formell Ermeløs Bluse Design:

uten ermer Blouse Designs

Har du sett denne spesielle designerblusen før? Sannsynligvis ikke. Det er en av de flotteste klærelementene som faller under ermeløs bluse design. Denne spesielle blusesporten er en veldig god design mot nakke og hele blusen, veldig godt innredet med små, intrikate design. Blusen sporter en formell stemning og kan brukes i bedriftsfester og arrangementer.

2. Designer Ermeløs Bluse Design:

uten ermer Blouse Designs-Designer Sleeveless Design 2

Hvem visste ermeløs bluse kan være så vakker? Denne spesielle bluse sporten er et virkelig fantastisk mønster på baksiden, og er sannsynligvis en av de flotteste i designverdenen akkurat nå. Det ermeløse blusemønsteret gjør det behagelig å bære og de små, intrikate designene på baksiden er også ganske kjempebra. Blusen er også en bluser med lav nakke og det er derfor det kan sportes i de varme somrene.

3. Ermeløs Celebrity Blouse Design:

uten ermer Blouse Designs-Sleeveless Celebrity Blouse 3

Hvis du vil gi deg kjendisutseendet, er denne blusen sannsynligvis den beste for deg. Bluse sporten et sexy glitrende mønster på forsiden og støttestroppene ser ut som diamantbelagt. Blusen er skinnende fra venstre til høyre, og uten tvil er utformingen av denne bluse en av de fineste ermeløse blusedesignene. Det er den perfekte festbluse og kan også sportes ved andre anledninger. Foruten å være stilig, er det ganske behagelig samtidig. Dette er en av de perfekte designerbluser for vakker designer saree.

4. Metallic Designer Ermeløs Bluse:

uten ermer Blouse Designs-The Metallic Designer Blouse 4

Dette er enda en fin utseende ermeløs designerbluse, som har en metallisk farge. Blusen ser veldig vakker fra topp til bunn og går hånd i hånd med sareen. Det er en av de blusene, som kan sportes effektivt med en saree. Blusen vil være ideell til bruk på en fest, og hvis du har en slank og passform kroppsbygning som Shilpa eller et sted i nærheten av det, så er dette den perfekte bluse for en kvinne som deg.

5. Full Neck Sleeveless Designer Blouse:

uten ermer Blouse Designs-The Red Sleeveless Designer Blouse 5

Denne flotte designerbluse er trolig en av de beste tingene der ute, når det gjelder ermeløs bluser. Bluse sport en søt og søt mønster på høyre side, og det er den viktigste attraksjonen i denne bluse. Hvis du har behov for en god bluse, som kan sportes på en fest, så vil dette være en av de beste bluser for deg. Det vil gå hånd med hånden med en rød silke saree, og hvis du er høy, så vil du kunne få det beste ut av denne tradisjonelle indiske kvinneklæringen.

Se mer: Low Cut Blouse Designs

6. Enkel Vanlig Ermeløs Grønn Bluse:

uten ermer Blouse Designs-The Sleeveless Green Blouse 6

Prepping å se vakker på en religiøs anledning? Dette vil være den beste styling følgesvenn for den dagen. Denne vakre bluse sporten et flott mønster på sidene med den rosa grensen. Hele blusen ser ganske komfortabel ut og er uten tvil en av de flotteste indiske kvinnene klær som du noen gang kommer til å komme gjennom. Denne vakre ermeløs bluse designen passer perfekt til enhver type saree.

7. Den ermeløse blomstermotivdesignen:

uten ermer Blouse Designs-The Sleeveless Floral Blouse 7

Dette er en veldig fin ermeløs blomsterkjole design som sporter et veldig kult mønster. Blomstermønsteret gjør denne bluse mye mer alluring enn all den ermeløs fargerike bluse som du vil se gjennom hele livet. Den passer til alle festlige anledninger. Denne designen er en av de beste og nyeste ermeløs bluse design for alle silke sarees.

8. Back Open Perler Ermeløs Design For Bluser:

uten ermer Blouse Designs-Beads Sleeveless Design For Blouses 8

Leter du etter en trendy ermeløs bluse til sport denne sommersesongen? Dette er trolig en av de mest trendy som du finner. Den sporter blonder og perler som design på baksiden og samtidig som det er stilig, gjør materialet i denne bluse det ganske behagelig også.

9. Den sørlige indiske ermeløs designerbluse:

uten ermer Blouse Designs-The South Indian Designer Blouse 9

Denne spesielle gylne fargebluse kommer med glitrende vedlegg, noe som gjør dette til en av de beste bluser i markedet akkurat nå. Blusen sporter de vakre gyldne mønstrene som også gjøres på sareen, noe som gjør dette utseendet egnet for denne sarenen.

10. Den Glossy Red Alluring Ermeløs Designer Bluse:

Blank Red Alluring Sleeveless Designer Blouse 10

Denne spesielle røde designerbluse sporten et blankt mønster og de små og intrikate designene som gjøres på sareen, samsvarer noe med blusen og gjør dette til den perfekte kombinasjonen for å bli sportet av indiske kvinner på deres favorittarrangementer.

11. Ermeløs bluse med fargerike vedlegg:

uten ermer Blouse with Colorful Attachments 11

Dette er trolig en av de sjarmerende blusemønstrene som du noen gang kommer til å komme gjennom. Den sporten fargerike små vedlegg på forsiden og til baksiden også. Disse delikate vedleggene er trolig den mest attraktive funksjonen om denne bluse.

12. Den gyldne ermeløs bluse:

uten ermer Blouse Designs-The Golden Sleeveless Blouse 12

Denne spesielle ermeløs designer bluse design vil være egnet for silke sarees. Det er en veldig vakker en med en attraktiv glød festet til den. Blusen går liksom i hånd med sareen. Den brune delikate designen som gjøres på sareen, er enda mer beautified på grunn av den gylne bluse.

Se mer: Bluse Design Full Sleeves

13. Designer Rød Ermeløs Bluse Til Bryllup:

uten ermer Blouse Designs-Designer Red Sleeveless Blouse For Weddings 13

Denne spesielle ermeløs brudeblusen er muligens en av de flotteste bluser av all tid. Mønsteret gjort på det er veldig vakkert. De små, intrikate designene som er gjort på det, er nok de beste som du vil se denne sesongen.

14. Eksentrisk Ermeløs Bluse Design:

uten ermer Blouse Designs-Celebrity Sleeveless Blouse For Slim Women 14

Denne spesielle bluse krever en kroppstype som en bredere versjon av dette vil ikke være forlokkende som denne. Det intrikate mønsteret som gjøres på det, gjør det ser veldig vakkert ut. Ingen andre bluse design kan slå denne fargerike og attraktive ermeløs bluse.

Se mer: Kinesisk kragebluse for Saree

15. den sølv ermeløs bluse:

Ermeløse-Blouse-Design-The-Silver-ermer-Bluse-15

Denne spesielle bluse vil være egnet for vasket eller bleknet sarees. Den sporter en glitrende berøring og er en av de designerbluser som burde brukes med vanlige sarees.

Mange kvinner elsker å ha på ermeløs bluser med sine sareer. Dette har blitt mer vanlig sett hos kvinnene fra øst. Imidlertid er det forskjellige deler i landet denne typen ermeløse blusepatroner hvor kvinner foretrekker dette.

Leave A Comment

36 − 30 =