15 Stilfulle Playing Card Tatoveringer for kvinner og menn

Tatoveringer mest trendy kunstverk trukket på vår kropps hud ved å bruke nål og blekk. Denne designmåten for å representere kunst har rammet en stor innvirkning ikke bare på ungdommer, men også folk som faller under middelalderen. Tattoo tegnet med kort tema er en blant de vanligste og mest utvalgte tatoveringsdesign.

Måten å presentere disse kortdesignene kan gjøres med innovative ideer og konsepter som tegnes med kortdesign eller tarotkortdesign og mange andre typer. Slike typer tatoveringer er spesielt kjent for kortspillere eller de som liker å utforske deres talent på kasinoer. Før du planlegger å designe et betalingskort tattoo, må du forstå hvordan de fungerer.

Søte og beste Pulling Card Tatoveringer:

For å vite mer om typene og konseptet som brukes til å designe dem, er det illustrert her med topp 15 kort tatoveringsdesign.

1. Poker Card Tatoveringer Design:

Poker Card Tattoos design

Mest interessante og tankespillet er poker som innebærer kort og triks involvert i å gjette sitt beste. Dette kortspillet kan skisseres i et tatoveringskort med bare ett blekk- og kortdesign med få pokermynter. Varianter vil du komme inn i denne typen design med farge og tekstur også.

2. Joker Card Tatoveringer Design:

Joker Card tattoos design

Jokeren anses å være frelseren i løpet av spillekort. Uten joker spill blir mindre jovial og underholdende. Dette er grunnen til at et morsomt ansikt gir jokeren. Joker kan utformes med en enkelt eller flerfarget tatoveringsdesign; Du kan uttrykke din vinnende situasjon ved dette designet.

3. Dekke av kort Tatoveringer Design:

Dekk of cards tattoos design

I stedet for å gå for et enkelt kort tatovering design, kan et kortstokk skisseres som en full arm eller ben tatovering design. Kortene som er designet, kan brukes av enkeltfarget spillekort eller flerfargete og utformede spillkort.

4. King Card Tatoveringer Design:

Konge card tattoos design

Konge det styrende og dominerende kortet i løpet av spillekort. For å vise dominansen på en kunstnerisk måte, er korttatovering med kongens ansikt og spadekort det mest populære kortdesignet skissert av alle unge gutta. Det indikerer deres følelse uten lyd.

5. Queen Card Tatoveringer Design:

Dronning card tattoos design

Et elegant og subtilt ansikt som kalles kjent som dronning mens du spiller kort. Denne dronning av hjerte har dekket hjerte til alle unge jenter og damer som en tatoveringsdesign. Denne tatoveringen passer godt rundt ankelen eller rundt armene. Jenter kan nyte denne typen design for deres eventuelle antrekk å uttrykke sin holdning.

6. Terninger med kort Tatoveringer Design:

Terning with cards tattoos design

Terninger er viktige ting som brukes mens gambling og for å betegne sin viktige rolle dette kubeformede materialet kan utformes som en tatovering. For gamblere og folk som er galne fans av å spille spill, så er denne tærnings tatoveringen den passende utformingen rundt armen eller på skulderen.

7. Card Flame Tattoo Design:

Kort flame tattoo design

Et flamskort er bare en kunstnerisk design som trenger mye tålmodighet og konsentrasjon ved å designe dem som tatovering, spesielt når det er skissert på rynkete hudflater, tar blekkingen mye tid.

8. Kort med fyllstoff designet:

Kort with filler designed

En enkel kortformet tatoveringsdesign kan gjøres mer attraktiv ved å fylle i naturskjønne bilder som kan være soloppgang eller månen og stjernen. Dette med en hånd som holder et kortdesign er rett og slett et godt kunstverk.

9. Tarot Card Tatoveringer Design:  

Tarot card tattoos design

Tarot er astrologi relatert designet kort som har mange bilder preget på kortet med den forskjellige typen mening som lykke, tristhet og til og med død, som er spådd av astrologene som er trent i tarot kort lesing.

10. Dramatisk kort Tatoveringer Design:

dramatisk card tattoos design

Dette er definitivt det mest attraktive og dramatiske kortsymboletatoen, som deler ut en komedie gjennom denne tatoveringsdesignen. Denne designen portretterer hvordan hjertet eller diamanten holder halsen til spade- eller klubbkortet på en morsom måte som bringer ut temaet involvert i kortspill.

11. Batman og Card Tatoveringer Design:

Batman and card tattoos design

Batman en action komisk helt, som mange unge jenter og gutter elsker å se, for å tiltrekke ungdommens tatoveringsdesignere kombinert denne kjente tegneserien med korttatoveringsdesign. I denne tatoveringen ble batman trukket på sentrum omgitt av kort.

12. Korttattoo med farget Rose Tattoo Design:

Kort tattoo with colored rose tattoo design

Denne tatoveringskortdesignen er en typisk tatovering av jentene som er skissert rundt armen eller baksiden av skulderen. I stedet for å gå for å spille kortdesign er baseball karakter trukket midt på kortet med røde roser rundt kortet.

13. King og Queen Par Tattoo Design:

Konge and Queen pair tattoo design

Dette er et par tatoveringsdesign som er tegnet på hver side av underarmen; Denne typen par design er inspirert av Mehendi design. Kongens ansikt er tegnet på den ene siden rundt underarmen, og på den annen side er dronningens ansikt blekket.

14. UNO-kort Tatoveringer Design:

UNO card tattoos design

UNO er ​​et mest kjente kortspill som spilles av alle aldersgrupper og barn over 8 år. Dette kortspillet er et fargerelatert spill, som innebærer farge som gul, rød, grønn og blå denne fargen brukes til å tukke korttatueringen. Denne tatoveringen passer godt som en arm eller skulder tatovering.

15. 3D-kort Tatoveringer Design:

3D Card Tattoos design

3D-effekt tatovering krever ypperlig perfeksjon og dedikasjon i inking 3D-tatoveringsdesign. I denne tatoveringsdesignet er en konge blekket da han stiger ut fra kortet og tar sikte på å angripe noen, noe som egentlig er temaet bak kortspillet.

Minutter detaljering og bringe ut uskyldige ansiktet av dronning, en modig karakter av en konge og et jovialt ansikt av en joker samt tegneseriefigurer trukket i midten av kortene er definitivt ikke en enkel oppgave.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

− 2 = 4