15 Stilfulle og beste konge tatoveringer Design ideer med bilder

Konge tatoveringer er veldig moderne og stilige tatoveringsdesign. Den inneholder en krone eller ordene «konge». Kong nevner sin holdning ved sin krone; liten krone design er kjent blant unge eller voksne også. Inspirerende kommer fra symbol. I dag er denne kongekransen vi får i tatoveringsform, tatoveringer kreves dag for dag og profesjonelle tatoveringsartister vi kommer overalt. Menn liker å prøve denne stilen av forskjellige slags tatoveringer; De føler at de får indre styrke på grunn av denne tatoveringen. Konge tatovering er liten design, men meningsfylt fokus på holdningen din. Velg fra denne brede listen over tatoveringer og lage en personlig og mest imponerende tatovering.

Nyeste og vakre design av konge tatoveringer for menn og kvinner i trenden:

La oss se på de 15 beste konge tatoveringsdesignene.

1. Krone og ordtattoo:

Krone and Word Tattoo

Dette er en vanlig konge tatovering som har bildet av en krone og ordet 'King' tatovert på. Kronen er laget med enkle edelstener og ordet er i kursiv skrift. Velg dette for en lunefull take on royalty.

2. King of Spades Tattoo:

Konge of Spades Tattoo

Dette er en annen tatoveringskong som ikke bare har kronen og bokstaven "K", men også bildet av en spade. Kongen av spader tatovering er en ta på kortspill. Velg dette med en kombinasjon av dronningstatoen for kvinnen i livet ditt. Dette er den beste kongedronningens tatoveringsdesign for par.

3. King Crown Tattoo:

Konge Crown Tattoo

Konge krone tatoveringen er en annen glamorøs tatovering som har bildet av en kongekrone tattooed. Kronen er detaljert med den røde fløyeldekselet også. Juveler og perler i kronen er uthevet godt.

4. Memorial King Tattoo:

Minnesmerke King Tattoo

Dette er en konge tattoo design som har minnesdato som du vil legge til i tatoveringen. Datoen er påskrevet på et banner under kronen. Velg datoen som symboliserer noe i livet ditt.

5. Disney Lion King Tattoo:

Disney Lion King Tattoo

Perfekt for kvinner er denne fantastiske Disney inspirerte løve konge tatoveringen. Dette har bildet av løven, så vel som de inspirerende ordene "Husk hvem du er" tatovert på. Velg dette for å representere en spesiell dag i livet ditt. Da denne filmen lanserte den tiden, ga denne filmen gode inspirerende tanker for alle, prøv dette symbolet på løve konge design.

6. Black King Crown Tattoo:

Svart King Crown Tattoo

Her er en svart konge tatovering på hånden som ser fantastisk ut på blek hud. Kronen har blitt skyggelagt og fylt med hvit svart blekk. Senteret har også en fin design. Hvis du er ok med normal design, men hvis du trenger noe annet, så gå med dette mønsteret av enkle eller stilige kronekrone.

7. Lion Tattoo:

Løve Tattoo

Løven er kongen av jungelen. Dette kan være representert i tatoveringen. Denne lejonkongen tatoveringen har et løve med en krone på hodet. Bildet er veldig imponerende og imponerende. Lion øyne gir styrke, og når du designer denne typen tatovering så sikkert kan du føle styrke i kroppen din.

8. Hennes konge tatovering:

Henne King Tattoo

Imponere din kjære med denne konge tatoveringen. Denne konge tatoveringen bildet har en majestetisk krone med ordene "Hennes konge". Din elskede er sikker på å være begeistret med denne personlige tatoveringen. Prøv denne og få oppmerksomheten til din kjære.

9. Initial King Tattoos Design:

Første King Tattoo

Velg en fargerik konge tatovering som har din første tattooed på. Kronen er tatovert briljant med blå farge lagt til juvelene. Skyggingen er også veldig imponerende. Du kan legge til fornavn eller etternavn første med design.

10. Latin King Tattoo:

Latin King Tattoo

Her er en veldig stor konge tattoo som dekker baksiden av en person. Her har du den realistiske løvtatoen med en krone på hodet. Løven her er gjennomsiktig og sint. Denne stilen trenger riktig oppmerksomhet av tatoveringsdesigner, litt tøff når du designer, men gir riktig holdning.

11. Royal King og Joker Tattoo:

kongelig King and Joker Tattoo

Dette tar på kortspillet er veldig egnet for folk som elsker å gamble. Denne tatoveringen har kongen av hjertekort og joker side ved side. Velg dette for et større område som skal dekkes.

12. King and Anchor Tattoo:

Konge and Anchor Tattoo

Denne nydelige tatoveringen er av en krone og et anker sammen. Ordene "Min konge" og "ankeret mitt" er skrevet her vakkert her. Velg denne tatoveringen for et personlig preg. Det er litt annerledes, slik at du kan blande både konge og anker i dette designet som du ønsker.

13. Skrift av konge tatovering:

Manus of King Tattoo

Her er en fantastisk konge tattoo som har skriptet under den. Krone tatoveringen er fylt ut herlig og intrikat. Hver av kronens juveler er perfekt lagt til her. Få ord definerer denne kroneposisjonen, du kan også personliggjøre.

14. Enkel King Tattoo:

Enkel King Tattoo

Hvis du liker delikate ting, er denne konge tatoveringen akkurat det du trenger. Den enkle konge tatoveringen inneholder bare en liten krone som er gjort elegant. Velg dette for håndområdet. Denne tatoveringen som også ligner på jenter, de jentene som liker kjæresten sin som en konge.

15. Old School King Tattoo:

Gammel School King Tattoo

Her er en gammel skole konge tatovering som har bildet av en konge med en krone på hodet. Kongens emblem er også tattooert i designet. Velg dette for å ta på den tradisjonelle typen tatovering. Hvis du liker å prøve gamle skole mønster for ditt unike utseende, så gå med type stil.

Konge tatoveringer kan være dramatiske eller enkle. De kan inkludere bare en krone eller ordene som 'King', 'My King', etc. Velg noe som betyr for deg og kan gjøres personlig. Prøv noen unike inspirasjonsmeldinger med denne tatoveringsstilen, og konge tatoveringer er best blant alle tatoveringsmønstre. Få uformelt og unikt utseende i bred samling av tatovering. Prøv også ny skygge for dette designet.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

68 − 59 =