15 Søte og enkle, svarte Mehndi-design med bilder | Stiler på livet

Mehndi er ingenting annet enn enkle henna tatoveringer. Svart mehndi er en spesiell blanding av henna og andre kjemikalier som gir den en mørkere farge enn den generelle rødbrune. Det er det som fortrinnsvis brukes i bryllup og andre slike funksjoner. Svart mehndi-design kan være sofistikert og enkelt eller forseggjort og dekorativt. Den mørkere fargen gir designene et mer klart kuttet bilde, noe som gjør tatoveringen mer fremtredende og vakker. De fleste av mehndi-designene har blomstermønstre, abstrakte mønstre og i noen tilfeller dyremønstre også! Her er de femten beste svarte mehndi-designene med bilder som gjør livet ditt mer fargerikt.

Beste Black Mehndi Designs:

1. Utførlige Black Mehndi Designs:

svart mehndi designs

Disse designene er de typiske arabiske og asiatiske mehendi-designene med armbånd og blomster og spiraler som dekker hele lengden fra håndflaten til albuen din. Disse designene har mye intrikat detaljering gjort, noe som gjør dem ser utførlige og fantastiske. Endene på fingrene dine er fylt med den svarte fargen som gir en slags grense til hele oppsettet.

2. Påfugl Black Mehandi Designs for Hands:

15 Søte og enkle, svarte Mehndi-design med bilder | Stiler på livet

Enkelte mehndi designer sport dyr ansikter. Disse dyreformene har også et tradisjonelt utseende. Kroppene deres er som alle andre former i designene er fulle av intrikate detaljer også! Påfugler er de vanligste blant disse designene. De kan skiller seg ut med hjelp av hodene som skiller dem fra resten av mønsteret.

3. Beautiful Floral Black Mehandi Designs:

15 Søte og enkle, svarte Mehndi-design med bilder | Stiler på livet

De typiske arabiske og østlige mehendi-designene har alltid blomstermønstre sammen med visse andre detaljer. Men du kan gi blomstene dine et mindre tradisjonelt og mer moderne utseende. Du kan ha abstrakte blomster med blader og ingenting annet som løper over din håndflate og hele armen. Den svarte fargen på Mehndi skiller seg ut mot den lysere tonen i huden din og gjør designet mer fremtredende.

4. Beautiful Underarm Black Mehndi Designs:

Underarm Black Mehndi Designs

De fleste mehandi-designene løper fra din håndflate til albuen din. Dermed er hele underarmen dekket av små, svarte blomster og spiraler. Criss crossing linjer og andre geometriske former viser også hodet noen ganger.

5. Elegant Black Mehandi Designs:

15 Søte og enkle, svarte Mehndi-design med bilder | Stiler på livet

Noen kjeder seg av overdreven bruk av blomster blir nyskapende og designer deres mehndi tatoveringer med bare geometriske former som diamanter. Du kan fylle hele plassen med forholdsmessige diamantformer og deretter fortsette å fylle disse figurene med andre mønstre. Du kan bare fylle alternative diamanter med svart farget mehndi også.

6. Simple Black Mehendi Designs:

15 Søte og enkle, svarte Mehndi-design med bilder | Stiler på livet

Enkel mehandi design med ikke mye fanfare og bare noen få kurver og linjer langs fingrene, midt på din håndflate og kanskje en blomst på ryggen ser også bra ut. Disse tar opp mindre tid og avslører mer av huden din.

7. Mønstret svart Mehndi Design:

15 Søte og enkle, svarte Mehndi-design med bilder | Stiler på livet

Abstrakte mønstre med påfuglflater og flere bånd av sirkler og trekanter og andre geometriske former gjør også gode mehndi-design. Disse ser mindre utførlige ut, selv om de ikke mangler i intrikat i det hele tatt. Deres former blir større, gir dem et mindre prydende utseende.

8. Fot Svart Mehendi Design:

15 Søte og enkle, svarte Mehndi-design med bilder | Stiler på livet

Mehndi tatoveringsdesign er slitt ikke bare på dine palmer og underarmer, men også på dine føtter. Enkelte svarte blomster som kjører en kant rundt ankelen din ser pen og feminin ut. Disse svarte mehndi-designene er mye brukt i mange asiatiske land der mehndi er en viktig del av sin kultur.

9. Smart Black Mehendi Designs:

15 Søte og enkle, svarte Mehndi-design med bilder | Stiler på livet

Selv om de generelle mehndi-designene for hender inkluderer orientalske stilblomstermønstre som har et typisk tradisjonelt utseende, kan mehndi-design også sport geometriske former og mønstre som har et mer smart utseende. Slike design er abstrakte og funky utseende. De er valgt av ungdom siden de er mer moderne i utseendet deres.

10. Brude Svart Mehndi:

brude-black-Mehndi-10

Denne skrøbelige designen har brud og brudgom omfavnelse i begge hender som reflekterer en kort begivenhet med bryllup med den indiske musikalske spilleren og bruden og brudgommen slektninger danser i lykke for å gjøre bryllupet og mer lykkeligste. Den brude sorte mehndi-designen for hånd er for det meste trukket av profesjonelle som belaster et bestemt beløp som er stort enn noe annet designmønster.

11. Fingerdesign i svart Mehndi:

finger-motiv-i-svart-mehndi11

Dette er en arabisk svart mehndi-design som er laget med svart mehndi-kjegle, dvs. den kan inkluderes i svart omriss mehndi-design. Det er skissert tegnet med svart kjegle og mellomrom fylt med normal mehndi-kjegle. Denne mehndi griper oppmerksomheten raskt på grunn av de svarte omrissene i forhold til andre mehndi.

12. Full hånd Mehndi:

full hånd mehndi12

Dette er full hånd svart kjegle mehndi design som er den dekker hele hånden, fra arm til fingre. Det er den arabiske svarte mehndi-designen som er koblet fra start til slutt, som er fra arm til finger. Svart arabisk mehndi-design er de raskeste designene for å fullføre, da det ikke dekker hele hånden, men ser frem til å være vakkert og kan gjøres innen minutter.

13. Små Mehndi Design:

liten-Mehndi-design13

Det er en liten delikat design som er trukket på den dorsale siden av hånden. Det er vakkert design delt inn i to sider og koblet til fingeren med noen grunnleggende former, men ordnet på en veldig vakker måte. Denne designen ser også ut som et håndsmykke som forbinder håndleddet og fingrene. Små mehndi-design er de minutiøst tegnet designene som trenger stor konsentrasjon.

14. Menns Mehndi Designs:

menns-mehndi14

Denne mehndi-designen er bra for mennene som liker å tegne mehndi på hånden. Dette designet for det meste folkekunst er en enkel mehndi tegnet med figurer, inkludert trekantspyler og prikker. Former som er koblet sammen og danner et design kan trekkes på arm og håndleddet. Menns svarte mehndi-design er også laget av grunnleggende former og likevel kreative.

15. Kids Mehndi Designs:

kids-mehndi15

Et barn som har en veldig liten håndflate og ønsker å dekorere sine hender med mehndi-design, er denne mehndi egnet fra dem som det er enkel design laget av forskjellige former og fylt innvendig. Det hjelper selv den personen som ønsker å tegne mehndi på barnpalmen, da de ikke vil sitte stabile, derfor vil designet ikke bli påvirket, da det ikke er avhengig og koble det bare til en enkel formdesign. Kid's mehndi-design er også enkelt, som ser pent ut på sine små hender.

Videre er mehndi forberedt på naturlig tilgjengelig mehndi blader og blanding av eukalyptusolje selv om det lukter godt. mehndi tegning er vakker kunst og i India er mehndi tegning et symbol på lykke og er gjort mest på lykkeligste anledninger, inkludert bryllup, festivaler etc. Mehndi en gang tørket tar opp en vakker rød eller oransje farge. Det blir teased til en brud at hvis hennes mehndi blir ekstrem rød som betyr at hennes brudgom elsker henne til månen og tilbake trodde den faktiske Color of Mehndi er tatt avhengig av varmen i kroppen. Mehndi design er en kreativitet del jo mer kreative du er jo mer unik og vakker er Mehndi.

Tattoo mehndi er også gjort i disse dager som inkluderer tegning av en favoritt tegneseriefigur eller noen tatovering av fugler.

Disse svarte mehndi-designene blir kategorisert i forskjellige typer. Det er forskjellig fra person til person, som noen som fulle hender dekket av mehndi, mens noen er fornøyd med arabisk mønster, mens noen med bare stor prikk på en hånd, men ja med navnet mehndi på hendene.

Leave A Comment

+ 74 = 78