15 siste trend i backless topper for kvinner i India

Ser sexy og varmt ut, er den nye trenden. Med flere og flere vestlige klær som blir populære i markedet, har kvinner flere valg blant klærne. Backless topper er også i mote og med stort utvalg av farger og design. Vi har shortlisted de beste backless toppene nedenfor.

ryggløse tops

Elegant Open Back Topper for kvinner:

Her er en liste over de 15 beste backless-toppene for kvinner å velge mellom.

1. Jenter Laced Backless Top i svart:

De Black Laced Backless Top

Den svarte åpne baksiden som er designet med mange snørebånd bak knyttet til hverandre i kryss kryss, er en fasjonabel en å velge. Ved siden av bundet opp er snørebåndet en vertikal design intrikat laget med svarte blomster også. Toppet har et sexy utseende og må være ditt valg for en av vennens fester.

2. Designer Grey Color Loose Backless Top:

De Shiny Grey Backless Top

En unik ryggløs topp med den skinnende grå farge er en som burde være definitivt i garderoben din. Designet ryggløs med den svarte transparente lange blonder bak, gir den det perfekte utseende. Løs nok til å passe til kroppens krølling; denne toppen ville være en velsignelse for enhver kvinne. Dermed må det være på hver dames liste.

3. Sporty Look Backless Top for Women:

De Sporty Backless Top

Denne toppen er en av de som passer til et sporty utseende. En høyt bundet bun, robuste jeans under sko, vil denne toppen perfekt utfylle antrekket. Den slanke grove rosa farge er tilpasset egenskapene til toppen. Denne igjen med løs passform ville være et godt valg å bruke på en av dine høyskole dager eller uformelle utflukter.

Se mer: Søte stroppeløse topper

4. Oval Shaped Backless Top i Maroon:

De Maroon Backless Top

En stilig topp å bære med bakeløs design. Fargen er fengende, og den bakeløse designen i form av et ovalt kutt gir en edru utseende i stedet for en sexy. Paired med svarte jaggings og høye hæler, ville dette være perfekt antrekk for enhver fest eller dato. Dette må være på listen din!

5. Frock Styled Backless Top for Girls:

De Frock Styled Backless Top

Den lyse rosa fargetoppen vil tiltrekke seg noen øyne. Toppen er utformet som en kort kjede med lag med rette følelser og en stilig, bakeløs design. Toppen ville gi en søt utseende og ville være et fint valg for en av jentepartiene dine.

6. Den hvite hjerteformede ryggløse toppen:

De White Heart Shaped Backless Top

Den hvite toppen med hjerteformet, bakeløs design er sikker på at du skal tiltrekke deg design og skjønnhet. En rettkjørt topp uten buede ermer eller noen form for krumning i skjæringen, dette er en unik topp. En av de topper, som vil la deg skille seg ut i mengden når du bruker den. V-halsen vil legge til skjønnheten i toppen. Kjøp det til en av dine elite-festene du vil delta på.

Se mer: Ladies Low Cut Tops

7. Jenter Shirt Styled Backless Top:

De Shirt Styled Backless Top

Den rosa og hvite stripete trøyen med den ryggløse funksjonen bærer igjen det karakteristiske til det uformelle eller det sporty utseendet. Paret med tettsittende jeans og den løst knyttede knuten på baksiden, vil gi deg det uformelle utseendet du foretrekker. Fargekombinasjonen av stripene er også et godt egnet for noen av de jentene eller damene.

8. Den rosa Alter-Neck Backless Top:

De Pink Alter-neck Backless Top

Den rosa fargen på toppen er en vanlig, men en nykter. Den har alter nakke med sølvstrengen som holder den. Godt egnet for noen av de tilfeldige utsikter, kan du alltid foretrekke å kjøpe dette.

9. Ladies Short Backless Top i Pink:

De short Pink Backless Top

Denne korte rosa toppen gir en av modellene utseende når du bruker den. Passer jentene med de perfekte kroppskurver, det har bare en tynn blonder bak med knappen. Toppet har en sølvfôr hele, selv på nakken. Med den dype halsen og passer på brystet, kan dette foretrekkes av jenter som ønsker et modellutseende.

Se mer: Cowl Neck Tops For Women

10. Trykt Open Back Top:

De Blue Printed Backless Top

Utskrifter går aldri ut av mote. Og denne toppen med blå farge og hvite utskrifter gir et vakkert utseende. Paired med varme bukser som synlig i bildet eller noen av dine ikk, vil denne toppen gi et fint utseende. Dette må være i garderoben din for å være en av de toene med utskrifter.

11. Ladies Beach Styled Backless Top:

De Beach Styled Backless Top

Denne toppen med de øyefangende multi-farger og unikt stylede knuter på baksiden gir et fantastisk utseende. Som navnet antyder, ville denne toppen være en perfekt å ha på en strand. Paired med shorts eller et skjørt dette ville definitivt gjøre deg ser varmere ut. Så kjøp det for en av dine goa ferier!

12. Kort bakeløst beskjæringsplate:

De Backless Crop Top

Den mørke lilla fargede toppen med de tradisjonelle utskrifter og ingen ermer gir et vakkert utseende. Jenter på jakt etter alle funksjonene, det vil si beskjære, backless etc. Design i en topp selv, dette ville være en lykke for dem. Toppet ville bare gi et stilig utseende når de er parret med en svarte jaggings, og så kjøpe den til en av dine edrupartier.

13. Brown Open Back Topper for Girls:

De Brown Backless Top

Dette er en topp med knappen øverst på baksiden og forlatt åpen etter knapping for å gi det perfekte, bakre utseende. Den skinnende brune fargen legger til designens skjønnhet. Dette ville være det beste alternativet for høy klasse fester.

14. Den lyseblå, bakløse toppen:

De Light Blue Backless Top

Denne toppen med den tynne stripen på baksiden og den løse delen av øverste venstre ut gir et fint, bakløst utseende. Toppbildet viser et uformelt utseende på forsiden, og passer så godt for alle dine uformelle utseende.

15. Den vanlige hvite baklelaten:

De Plain White Backless Top

Dette ville få øynene til noen av damene som ønsker et varmt utseende. Den klare hvite toppen med de tynne knutene på baksiden, parret med de trykte påleggene, vil gi et iøynefallende utseende. Dermed kjøp det å se varmere ut med uforsiktig bundet hår og leiligheter på dine føtter.

Kommer til slutten, vil listen ovenfor sikkert gi en løsning på de forvirrende valgene til mange kvinner. Bli sexy og nydelig med en av disse backless toppene!

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

33 − = 27