15 Siste Sanskar Bharti Rangoli Designs Med Bilder

Rangolis er utviklingen av nesten alle hinduistiske festivaler. De er en måte å gjøre husene dine mer festlige og innbydende for anledningen. Konseptet med rangolis er ganske enkelt, men det finnes flere forskjellige stiler som du kan benytte deg av. Sanskar Bharti Rangoli er navnet gitt til en spesiell type rangoli-design som vanligvis er laget i Maharashtra.

sanskar Bharti Rangoli Designs

Sanskar Bharti Rangoli Designs:

Disse Marathi-stilene bruker tre til fire fingre til å danne mønsteret med et hvitt farget pulver som tjener som grensen, der du fyller fargene. Sanskar bharti rangoli design er fargerike og forbedrer skinnet ditt hjemme.

1. Storformet runde Sanskar Bharti Rangoli Design:

15 Siste Sanskar Bharti Rangoli Designs Med Bilder

Rangolis design med konsentriske sirkler er de vanligste designene. Du kan gjøre disse designene enkle ved bare å fylle ut de forskjellige kretsene med forskjellige farger, eller du kan gjøre det komplisert ved å legge til kompliserte mønstre laget med fine linjer. De levende farger gjør rangolisen attraktiv og det kompliserte mønsteret gir kommentarer til stor ros. Du kan gjøre denne rangolis grander ved å øke størrelsen på sirkelen. Dette bestemte bildet viser en rangolis som dekker et stort område!

2. Sanskar Bharati Flower Rangoli Design:

15 Siste Sanskar Bharti Rangoli Designs Med Bilder

Rangolis mønstre gjør aktiv bruk av floral design. En sentral blomst med abstrakte kronblader rundt det er en av de beste rangoli-designene. Utsikten over blomstene inneholder litt mer detaljering som gjør designet mer omfattende og komplisert.

Se mer: Enkle Rangoli Designs for Kids

3. Sanskar Bharti Border Rangoli in White:

15 Siste Sanskar Bharti Rangoli Designs Med Bilder

Disse rangolisene inkluderer detaljerte og kompliserte rangolis mønstre laget med et hvitt farget rangoli pulver. Selv om disse designene ikke bruker mye farge, er de detaljerte mønstrene nok til å tiltrekke tilskuerens oppmerksomhet og dermed gjøre disse rangolisene så prisverdige som de andre.

4. Diya Sanskar Bharti Rangoli Designs for Diwali:

15 Siste Sanskar Bharti Rangoli Designs Med Bilder

Rangoli mønstre med en sirkel sirkel utsmykket med enten flere sirkler eller andre geometriske mønstre og omgitt av blomsterblader gir en fantastisk rangoli design. Legg til brennende diyas på bildet, og designen blir en av de beste i sitt slag!

5. Kompliserte Sanskar Rangoli-mønstre:

15 Siste Sanskar Bharti Rangoli Designs Med Bilder

Mer erfarne rangoli beslutningstakere har en veldig tålmodig hånd som er flink til å lage fine mønstre med kryssovergangslinjer og ulike geometriske former. Metoden er den samme, nemlig grensen i hvitt og bruk deretter attraktive farger for å forbedre lokket. Disse kompliserte designene kan være små eller store, avhengig av plassen den skal dekke.

6. Enkel blomstermønster Sanskar Rangoli:

15 Siste Sanskar Bharti Rangoli Designs Med Bilder

Enkle rangoli design er for amatører eller første timere. Disse er enkle å lage og likevel ikke mindre vakker å se på. De involverer bruk av lyse farger og enkle blomster- eller geometriske mønstre, inkludert sirkler, trekanter og firkanter.

7. Single Color Rangoli Design Sanskar Bharti:

15 Siste Sanskar Bharti Rangoli Designs Med Bilder

Rangolis gjort i en hvit ramme med en farge som følger med designet, ser også bra ut. De er mye som monokromatiske malerier. En rød og hvit rangoli ser veldig bra ut. Kompliserte blomstermønstre som følger en sirkulær form med andre geometriske former og abstrakte mønstre som danner den sentrale designen, ser rett og slett fantastisk ut.

Se mer: Diya Rangoli Designs

8. Vibrerende Rangoli Designs:

15 Siste Sanskar Bharti Rangoli Designs Med Bilder

Selv de enkleste av alle rangoli-designene ser levende ut hvis du bruker de riktige fargekombinasjonene og holder arbeidet ditt pent og nøyaktig. Smudged grenser eller kjedelige farger kan gjøre selv den mest kompliserte av rangolis ser dårlig ut. Så sørg for at du bruker gode farger i arbeidet ditt.

9. Rangoli Designs med flerfargete blomster:

15 Siste Sanskar Bharti Rangoli Designs Med Bilder

Rangoli design med forskjellige blomster godt plassert for å danne en komplett design er også en god idé. Disse er enkle å lage som de ikke inkluderer bruk av fine linjer eller kompliserte mønstre og er valgt av mange som prøver å hånden sin på rangoli for første gang.

10. Square Rangoli:

kvadrat-rangoli10

Round rangoli design er svært vanlig, og hvis du vil ha noe annerledes, vil denne lille sanskar bharti rangoli designen bli elsket av deg for å dekorere gulvet ditt. I denne spesielle Sanskar-serien blir bildet hvirvler laget i mellom og firkantet form og hjørner med forskjellig design. Den har små speil plassert på rangoli som gjør det til å se vakrere ut. Vanligvis har vi alle firkantede blokker på gulvet, og denne rangoli kan gjøres på en blokk eller bli med noen blokker for å danne større rangoli.

11. Corner Rangoli:

hjørne rangoli11

I Diwali er rangolis laget i midten og hjørnene er igjen fargeløse. Men nå kan du gjøre hele fronten fargerike ved å inkludere hjørnene med denne sanskar bharti rangoli-designen til Diwali. Corners rangoli design er forskjellig fra runde rangoli. Den har design som passer inn i mellomrommet mellom de to veggene. Denne rangoli har en fantastisk kombinasjon av blå, gul og oransje farge. Den kunstneriske designen i midten er av hvit farge, som til og med grenser hele rangoli.

12. Halvsirkulære Rangoli:

halvsirkelformet-rangoli12

Det er ikke nødvendig å lage rangoli i midten. Du kan lage rangolisen som stikker til veggene, men du trenger slik design og former som ser perfekt der. Dette sanskar bharti rangoli mønsteret er spesielt laget for slike steder. Den halvcirkulære formen er perfekt for veggmontert rangolis. Rangoli ser ut som et maleri med vakre fargekombinasjoner.

13. Rangoli med påfugl:

Rangoli-med-peacock13

Påfugl er en fugl som har vakre fargete fjær. Påfuglen er vanligvis laget mens du maler eller gjør rangoli på grunn av det fargerike utseendet. Når du lager rangoli med den hensikt å gjøre gulvet ditt vakkert, kan denne jobben perfekt utføres av påfugl rangoli. Denne runde rangoli har to påfugler laget i den og fjærfarger som grønn og blå brukes til å lage ytre grensen.

Se mer: Laxmi Puja Rangoli Design

14. Trapper Rangoli:

trapper-rangoli14

Dens festlige tid eller en veldig spesiell anledning, og du vil at hver eneste del av huset skal bli dekorert. Når du allerede har dekorert hele huset, hvorfor å forlate trapp? Dette er den siste sanskar bharti rangoli designen for trapp som gjør trappene tiltalende. Rangolis på trapp bør være liten, slik at den ikke utgjør et problem mens du går. Under Diwali kan du plassere divas i midten av hver rangoli som vil tente opp huset ditt på en fin måte.

15. Big Rangoli:

big-rangoli15

Hvis du vil vise kunst og kreativitet, vil bi rangolis virkelig hjelpe deg. Stor rangolis kan være av hvilken som helst størrelse som kan gjøres i huset ditt eller sosialt sted hvor vi feirer våre anledninger. Du kan ikke fullføre hele stor rangoli selv; Du må ta hjelp fra vennene dine eller slektninger. De er veldig flotte i utseende. Denne rangoli er rektangulær i form og har rund kunst i den. Det er en veldig kompleks design som vil ta tid å gjøre, men det harde arbeidet ditt vil bli reflektert på det.

I lykkelige anledninger liker vi å dekorere hver eneste del av huset vårt. Vi ønsker ikke engang å forlate gulvene og dekorere den med rangolis. Rangolis fullfører vår dekorasjon, den legger farger til gulvet som gjør at den ser vakker ut. Å lage vakre motiver på rangoli er en kunst, og det er for verdsatt. Sanskar bharti rangoli design er veldig hjelpsomme til å lage unik og fabelaktig rangolis i hjemmene dine.

Leter du etter en vakker rangoli design for å gjøre det på festivaler? Se her for de nyeste sanskar bharti rangoli-designene.

Leave A Comment

− 2 = 1