15 siste pakistanske Salwar Kameez design for jenter | Stiler på livet

Salwar Kameez i Pakistan inkluderer en Kameez med ulike stiler av Salwar og en Dupatta. I Pakistan er Salwar Kameez svært utbredt fordi damer holder seg fullt dekket med klær. Pakistansk kultur er veldig kjent for sin tro og ritualer. I Pakistan har salwar kameez mange design med ulike varianter. Eldre damer foretrekker bare å bruke Salwar Kameez. Det er også kjent i Punjab City of India. Pakistanske Salwar Kameez har tradisjonell berøring i sine design. De har for det meste broderi design i Salwar Kameez.

pakistanske Salwar Kameez Designs

Vakre pakistanske Salwar Kameez-design for kvinner i trenden:

La oss ta en titt på å utforske designene i pakistanske Salwar Suits for Ladies.

1. Pakistansk bomull Salwar Kameez:

pakistanske Cotton Salwar Kameez1

Det er enkel pakistansk Salwar Kameez i bomullstoff. Lady kan ha på seg denne kjole i sin daglige ruting på grunn av komfort i stoffet. Fargekombinasjonen er ny i markedet. Damen har sydd det ermeløs og ser behagelig ut i den.

2. Pakistansk Kameez med Parallel Salwar:

pakistanske Kameez with Parallel Salwar

Det er pent mønstret pakistansk salwar kameez med parallell stil Salwar. Jenta ser vakker ut i denne kjole. Patch arbeid er gjort på nakken av Kameez og Bottom of Salwar. Pluss en sideskåret er gitt på Kameez. Det gir et nydelig utseende for bryllup og familiefunksjoner.

3. Pakistansk Patiala Salwar Kameez:

pakistanske Patiala Salwar Kameez

I dette er salwar av Patiala stil som gjør at alle føler seg fri. Den har maksimal plass inni. Patiala har mange plater, slik at stoffet trengs er også mye. Det ser ut som en kongelig salwar-dress. I dette må Kameez være kort, slik at Patiala gir et klart utseende. Dette er de beste pakistanske salwar kameez-designene til enhver anledning.

4. Pakistanske Churidar Salwar Kameez:

pakistanske Churdiar Salwar Kameez

Churidar Salwar er mest kjent blant damer. I churidar stil, vil beina se trim og slank. Det er et vakkert stykke Salwar kameez med forskjellig nakke mønster. Det er en kombinasjon av tykk og tynn kant på halsen. I dette har Kameez en rett kutt. Du kan også bære Anarkali med Churidar Salwar.

5. Long Pakistani Salwar Suit:

Lang Pakistani Salwar Kameez

Long Salwar Kameez er så mye i trenden nå. Den har veldig lang kurta i Chiffon materiale og Churidar Salwar. I churidar har bunnen mange plater som ser nydelig ut. I dette vil damer flaute publikum. Det gir et rikt utseende. Dette mønsteret er nytt og sjeldent.

Se mer: Bandhani Skriv ut Salwar Kameez

6. Pakistansk Palazzo Salwar Kameez:

pakistanske Palazzo Salwar Kameez

Denne Palazzo-stilen Salwar Kameez er en indo- vestlig salwar kameez. Det ser grasiøst ut på damer. Palazzo er svært bred. I dette har kurta bemerkelsesverdig design i flere farger. I Kurta har midtpartiet blomstermønster med full hals dekket. Det ser tungt ut på brukeren.

7. Pakistansk Dhoti Style Salwar Kameez:

pakistanske Dhoti Style Salwar Kameez

I denne Salwar-drakten er Salwar av Dhoti-stil. Det er bredt i lårområdet. I motsetning til Patiala blir det smalt og ankelen stramt i slutten. Den har bred design på nakke med kort ermet. Dupatta er også fantastisk med bred grense av mango motiver. Det er egnet for vanlig slitasje. Salwar er mer behagelig enn Churidar.

8. Pakistansk designer Salwar Kameez:

pakistanske Designer Salwar Kameez8

Dette er en fantastisk opprettelse av designer salwar kameez. Den har en unik design. Det har gitt fint på kurta og mindre arbeid på bunnen av salwar. Salwar er ikke av churidarmønster eller bred salwar. Man kan bære den på fest også. Det er et monumentalt stykke.

9. Georgette Pakistani Salwar Kameez:

Georg Pakistani Salwar Kameez

Denne pakistanske Salwar-drakten er i Georgette-stoff. Det er kvinners favorittfargekombinasjon av hvit og rosa. Kurta har også kuttet på forsiden. Det er enkelt, men hyggelig design. Damen har valgt godt fottøy som går med denne salwar-drakten. Man vil definitivt se pen ut i denne kjole.

10. Pakistansk brodert Salwar drakt:

pakistanske Embroidered Salwar Suit

Denne salwar-drakten har behagelig broderi på hele kurta. Den har hvitt som grunnfarge med vakkert blomstearbeid. Det vil sikkert være likt av alle. En dame vil se nydelig ut med fortryllende personlighet i denne kjolen. Det vil gi ditt uimotståelige bilde til offentligheten.

Se mer: Patiala Salwar Suit Designs

11. Party Wear Pakistansk Salwar Kameez:

Parti Wear Pakistani Salwar Kameez

Den har en gulvlengde kurta perfekt for enhver fest. Den har noe uvanlig design. Halvparten av nakken har tungt arbeid med halvparten fra midjen og halvparten er av netto. Den har luehylse med arbeid og høy nakke. På fest kan du fange alles oppmerksomhet med denne kjolen. Folk kan ikke slutte å prise denne kjole. Dette er de beste pakistanske salwar kameez-designene for fester.

12. Pakistansk sigarettpant Salwar Kameez:

pakistanske Cigarette Pant Salwar Kameez12

Det er svært kjempebra salwar dress med sigarett bukse stil. I dette er salwar straight cut og smal. Kurta har gitt mange bluss og fremtredende design på toppen. Det er fullmåne fengslende kurta. Denne kjole vil seriøst skremme hjertet av seerne. Folk vil bare si "wow".

13. Pakistansk trykt Salwar Kameez:

pakistanske Printed Salwar Kameez

Det er bare trykt salwar dress i churidar mønster. Det er full ermet og kragehals gitt for et herlig utseende. Det er enkelt i design, slik at kvinner kan få det som vanlig slitasje. De vil føle seg trøst til å gjøre husarbeid i denne kjole. Ankellengden churidar gir smak til denne utskriften.

14. Siste pakistanske Salwar-pakken:

Siste Pakistani Salwar Kameez

Det er en siste stil i pakistanske salwar kameez design. Det har forskjellige bluss i kurta pluss ny stil med ermet mønster. Dette mønsteret appellerer direkte til seerens hjerte. Selv Dupatta er så myk og glatt. Det er pent innredet mønster som gir fantastisk persona.

Se mer: Salwar Kameez Anarkali

15. Silke Pakistani Salwar Kameez:

Silke Pakistani Salwar Kameez

Denne pakistanske salwar kameez er av Banarasi Silk materiale. Salwar er veldig bred med full ermet og hele halsen kurta. Silke er stoff av høy standard. Dette gir deg et høyt førsteklasses vurdert utseende. Silke har sin egen innvirkning på folks hjerte. Dette er en av de engasjerende og kampløse salwar suitene.

Tradisjonen i Pakistan gjenspeiles i pakistansk Salwar Suit. Den har tankegangsmønster og stil. Som vi så forskjellige design i pakistansk salwar-dress, blir det virkelig forvirret for damene å velge noen. Pakistanske damer bærer salwar dress hver dag. De har spesielle skaper for festivaler, spesielt for Eid. De dekker alltid hodet med Dupatta, så selv Dupatta må være spesiell.

Leave A Comment

93 − = 90