15 Siste modeller av Single Bangle Designs i Gold

Single Bangle kan få match med salwar dress og saree begge deler. Damer elsker å forbedre sin skjønnhet ved å gjøre Shringaar med armbånd, anklet, bindi, øredobber, etc. Det er mye variasjon i enkelt bangle design. Enkle armbånd gull design er hot favoritt i damer. De foretrekker alltid å ha gull armbånd å bære singel i begge hender. Du kan også ha en enkelt diamant armbånd som du kan bære med saree. Det er til og med fancy singel armbånd og etnisk også.

Ulike typer enkelt Bangles:

Denne armbåndsdesign i gull passer til enhver funksjon. Selv dagens unge jenter liker å ha på seg armbånd med Kurti og Leggings. De foretrekker mest det nyeste single bangle design i gull. Derfor kan enkle armbånd brukes av damer i alle aldersgrupper, forutsatt at de burde like det.

1. Single Stilig Gold Bangle:

Enkelt Stylish Gold Bangle

Dette er stilig enkelt bangle design i gull. Unge jenter som college går vil foretrekke dette designet mest, som det vil passe med sine vestlige kjoler også. Denne designen er veldig kul for jenter. Det har også justerbart bånd.

2. Single Line Diamond Bangle Design:

Enkelt Line Diamond Bangle Design

I denne armbåndet er det en enkelt linje med diamantpropp i helhet. Dette er ekte gullbangle og kan også være dyrt. Du kan også bruke metall armbånd av annen farge med denne enkeltlinje diamant armbånd. Det passer godt med saree.

3. Tradisjonell Single Bangle Design:

Tradisjonell Single Bangle Design

Arbeidet på denne armbåndet er tradisjonelt som ble funnet for mange år siden. Den har en så fin design og ble mest brukt av vår bestemor. I noen familie er det et rituelt at svigermor som bangle til svigerdatteren.

4. Unikt design i singel Bangle:

Unik Design in Single Bangle

Utformingen av denne enkle bangle er virkelig fantastisk. Det er siste i markedet. Det vil bli verdsatt av motebevisste damer. Selv om det er vanlig, er designen så stilig. Det kommer til å se tungt ut i sin enkelhet. Det er en må ha design.

5. Twisted Single Bangle Design:

Twisted Single Bangle Design

Det vridde mønsteret i enkelt armbånd ser virkelig nydelig ut. Det trenger mye arbeid for å lage denne armbåndet. Dette er en kombinasjon av tre armbånd. Den ene er full diamant og andre to er i glatt gull. Dette vil se fancy i hånd og unikt også.

Se mer: Stone Bangles Collection

6. Sterling Silver Single Bangle:

Sterling Silver Single Bangle

Denne enkle armbåndet er i sterling sølv. Det har ny design som twist er laget med spole. Damer vil elske dette mønsteret. Sterling sølv er rimelig for alle, og du kan bruke den daglig uten bekymring. Det kommer til å se fantastisk ut.

7. Enkelt Bangle i Leaf Series Design:

Enkelt Bangle in Leaf Series Design

I denne enkle armbåndet er det en serie med bladdesign. I hvert blad er det en diamant festet på den. Dette mønsteret finnes sjelden, og du ser ut til å være uvanlig med denne enkle armbåndet. Denne designen vil legge til nåde til din skjønnhet.

8. Vanlig Gull Singel Bangle:

Vanlig Gold Single Bangle

Dette er rund kutt vanlig gull enkelt armbånd. Det har ikke arbeid og design av noe slag. Den er perfekt for kvinner for daglig bruk. Det vil se vakkert ut på jenter også. Det kan være damer som liker å ha på seg ren armbånd, og dette kan være for dem.

9. Enkelt Bangle med Pearl:

Enkelt Bangle with Pearl

I denne armlen er det et verk av gull og perle. Det er en bred armbånd, og bare en er nok til å fylle hånden din. Dette mønsteret er høyt tilgjengelig i Rajasthan. Rajasthani damer bærer denne typen armbånd i funksjoner. Det har et så lite arbeid av gull.

10. Antik singel Bangle Design:

Antikk Single Bangle Design

Det er en antikk design i singel armbånd. Den er belagt med steiner og diamanter. Designet vil fange folkets oppmerksomhet. Andre damer vil sikkert prise dette designet og kan til og med føle deg sjalu for å få en så fin armbånd. Rosa stein er favoritt for alle.

Se mer: Messing Bangles Design

11. Twin påfugl Single Bangle Design:

Tvilling Peacock Single Bangle Design

Denne gull single bangle ser nydelig ut med tvilling påfugl mønster. Dette har to påfugler med fargerike steiner. Resten hele armbåndet er preget med tre serier perler. Det vil se attraktivt ut på dames hånd og vil se flott ut i ekteskapet.

12. Etnisk Gull Enkelt Bangle:

etnisk Gold Single Bangle

Dette er et etnisk design i gull enkelt armbånd. Det er veldig lite arbeid med gull og lilla stein. Det er veldig fint kutt av gull gjort for å gi fortryllende design. Dette må også være dyrt. Det kommer til å se fantastiske og utestående.

13. Designer Single Bangle:

Designer Single Bangle

Dette er et spesialdesignet enkelt armbånd. Fantastiske perler med gull er gjort som har fasjonable utseende. Designer enkelt armbånd kommer til å sette direkte i sinnet til folk. Alle vil bli sprø å se dette designet. Hver dame vil kreve for det.

14. Bryllup Spesial Single Bangle Design:

Bryllup Special Single Bangle Design

Dette er veldig populært design i enkelt bangle design. En brud kan ha på seg denne enkle armbåndet på bryllupet hennes. Den er fullstendig belagt med små diamanter som vil skinne og fange øynene. Damenes tanker kommer til å bli stille og se diamantens skinn.

Se mer: Crystal Bangle Designs

15. Sober Single Bangle Design:

Sober Single Bangle Design

Denne single bangle design er edru med diamant på hvert intervall. Utformingen av denne armbåndet er så behagelig en og ganske også. Det vil se bra ut med salwar dress også. Designet er stilig og høy standard. Det vil appellere til sinnet.

Enkle armbåndsdesign i gull og diamant er så estetisk hyggelig og forlokkende at man vil like den for eksempel. Det kan være bredt og tynt både i enkelt armbånd. Det avhenger av din smak hva du skal ha på deg. For daglig bruk vil ting enkelt bangle se vakkert ut. Og for funksjoner, vil bred enkelt bangle se fantastisk ut med tung saree. Med sine flotte design vil det stjele hjertet av damer. Damene kan ikke stoppe seg fra å likte fantastiske design av single bangles. Og det er riktig for damer å pryde henne med vakre smykker.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

12 − 11 =