15 siste korte frisyrer for gutter med bilder | Stiler på livet

Korte frisyrer er en god ide for sommermånedene. Det er også et godt valg hvis du er på jakt etter forskjellig hår, se etter ditt allerede mellomstore eller lange hår. Du kan prøve ulike typer korte hårklipp. Det er ikke at alle korte hårklipp er de samme. Det er også en feil ide at de fleste av dem har tilbake børstede stiler. Hvis du vil så kan du legge til noen sideband for å gå med en kort beskjeden kort titt. Du kan sport nesten alle typer ikke-funky korte utseende for kontortidene dine. Du kan også sport dette når du vil spare tynning av håret eller du mangler tid til å opprettholde håret ditt. Styling gels kommer hendig når du prøver kort utseende. Du kan bruke forskjellige typer børster for å lage forskjellige stilarter for kort hår.

frisyrer For Boys

Boys Short Haircuts 2017:

Alt i alt har korte hårklipp for gutter alltid noe å tilby, enten det er stil eller det er en hårklipp uten mye problem. La oss sjekke ut våre 15 beste valg i beste og nye korte frisyrer for gutter som du kan prøve på denne kommende sommeren.

1. Boys Puffy Top Short Haircut:

kort haircuts for boys

Dette er et formelt kort hårutseende. Det gode ved denne stilen er at håret på fronten holdes ganske lang eller middels. Dette gir deg muligheten til å style disse inn i oppad eller sideskiftet smell når du ikke går på kontoret. Dette kan bli en total funky stil kort frisyre for alle de festen når du bare stiler det annerledes.

2. Deep Wavy Side Part Haircut for Boys:

Dyp wavy side part - short hairstyles for boys

Du kan lage en dyp bølgete sidedel, se etter håret ditt som det ovenfor. Dette kan ha et tilbake beskåret utseende og toppen kan holdes bushy som du kan style etter eget valg. Dette er en av de beste og enkleste korte frisyrene for gutter med fin utseende.

3. Trimmet Deep Part Short Haircut for Boys:

15 siste korte frisyrer for gutter med bilder | Stiler på livet

Hvis du liker en klassisk våt stil, ser du kanskje en trimmet utseende som denne. Dette kan se veldig bra ut med din formelle slitasje samt festslitasje. En lett overskegg går veldig bra med denne typen utseende. Dette er enkel kort frisyre for gutter som er spesiell for modellering gutta.

Se mer: Ulike frisyrer for menn

4. Messy Top Short Haircut Gutter:

kul short hairstyles for boys

En rotete kort kort hår look kan være bra for de som liker å holde håret i flørtende stil. Dette kan også være et godt ungdommelig utseende for formell slitasje. Denne frisyren er smart, så vel som klassisk også. Gutter elsker å flaunt denne kule korte frisyren for fester.

5. Side parted Boys Short Haircut:

15 siste korte frisyrer for gutter med bilder | Stiler på livet

Et sideskilt utseende kan være bra for den formelle slitasje. Du kan prøve denne typen et kort anstendig utseende når du ikke vil overdrive med hår styling. De fleste kjendiser har denne typen korte frisyrer. Dette er en av de perfekte korte frisyrene for gutter som lever til klassisk utseende.

6. Undersøk lagret trimmet utseende:

Kort Hairstyles For Boys

En lagdelt topp med underskårne sider kan være bra når du vil ha et stilig utseende for ditt korte hår. Dette er bra selv for kontoret eller partiene. Denne typen frisyrer for gutter med kort hår kan passe til uformelle fester.

7. Boys Undercut Messy Front Bangs:

15 siste korte frisyrer for gutter med bilder | Stiler på livet

Dette er en kort hårklipp i den forstand at ryggen holdes ganske kort og trimmet. Fronten er rotete med løpeband fra det sentrale toppområdet. Denne nye frisyren for gutter i kort hår er flørtende og ganske trendy. Dette er en annen form for frisyre som du kan prøve ut.

Se mer: Moderne frisyrer for menn

8. Tykk øverste side del stil hår:

tykk top side part hair - Short hairstyles for boys

Dette er en tykk beehive stil topp som er laget med en dyp side del. Dette kan være bra når du liker litt volum på frontpartiet. Du kan bruke hår styling geler og rettsyke området for å lage en oppblåst topp. Dette er en annen ideell og ny frisyre for gutter i kort hår med full skjegg på ovalt form ansikt.

9. Layered Short Haircut for Boys:

lagdelte short hair - Short Hairstyles for men

Hvis du ikke vil ha for mye styling for håret ditt, så kan du gå på lagdelt hår. Sidene og ryggene kan holdes korte og likevel vil det se ganske bra ut. Dette er enkel og enkel kort frisyre for gutter som kan tiltrekke seg jentene naturlig.

10. Trendy Look For The Boys:

Kort Hairstyles for Boys10

Dette er ikke akkurat en Mohawk frisyre, men det er ikke noe mindre enn det. Det er ganske trendy og kan sies å være noe som vil være helt egnet for alle gutter som er villige til å se sitt beste fra en ung alder. Sidene er trimmet rent og mye fokus har blitt satt inn i midten av håret. Den korte frisyren for gutter vil være bra for alle som er villige til å utøve sitt beste under alle omstendigheter. Mønsteret er ganske populært og brukes i nesten alle frisyrer. Alle der ute er ganske villige til å få denne typen hårklipp. Det er nytt og er ganske imponerende. Hvem ville ikke ha det?

11. Front Side Bang Frisyre til korte hårfødte:

Kort Hairstyles for Boys11

Leter du etter korte frisyrer til gutter? Her er noe du kan finne fremtredende. Denne spesielle frisyrer kommer med all bruk av farger og fargestoffer. Det er en av de mest fancy utseende for menn akkurat nå, og kan sies å være noe som vil være egnet for å se det beste uansett hvor du går. Den midterste delen av håret er helt fint for de trimmet ansikter og front bang-delen er også ganske imponerende. Det kan sies at denne frisyren er noe som kan gjøre nesten alt og enhver kvinne ser bra ut. Hvis du trenger noe som kan imponere andre, er denne frisyret sannsynligvis en av de beste greiene for deg.

12. The Short Classy Look Hair:

Kort Hairstyles for Boys12

Her er en søt, stilig kort frisyre utseende for guttene. Dette vil definitivt få mye oppmerksomhet fra motsatt kjønn og vil være en nøkkelfaktor i imponerende jenter. Sidene er komfortabelt trimmet og de gjør ikke hele håret for smalt sammenlignet med de der, hvor det meste av håret på sidene er barbert eller trimmet til siste tomme mulig. Frisyren er noe som vil gjøre ansiktet ditt ser trimmet og vil bidra til å komme i god form.

13. Long Top Shot On Side Frisyre:

Kort Hairstyles for Boys13

Dette er forskjellig fra den korte frisyren. Det er ganske fancy og er litt vanskelig å vedlikeholde. Hvis du trenger å se fancy, må du ofre timene for å få det til å se best ut. Dette utseendet går hånd i hånd med et mellomlangt hår. Den fremre delen faller ned til pannen og ser ut som en veldig frontsidig frynse frisyre. Hele mønsteret til denne frisyren er så vakker at den vil være egnet for idrett i nesten alle anledninger. Det vil få deg til å se stilig og attraktiv på et helt nytt nivå hvis du har et perfekt tonet ansikt.

14. The Stylish Crew Cut frisyre for gutter:

Kort Hairstyles for Boys14

Dette er en av de beste og fantastiske korte frisyrene for gutter der ute. Det vakre mønsteret på håret er veldig imponerende og er ment å tiltrekke all oppmerksomhet og stjele utseendet så snart håret ditt blir avslørt. Det er noe som vil hjelpe deg med å justere bildet ditt og få deg til å se fremtredende fra toppen. Mønsteret som denne sporten på baksiden er også ganske rent og samler oppmerksomheten effektivt.

15. De stilige mennene ser etter guttens korte hår:

Short-frisyrer-for-Boys15

Dette vil få guttene til å se ut som nydelige unge menn, siden noen tenker på å vokse opp mye raskere enn de skulle. Dette vil være egnet for de dårlige eller feil ansiktsvinklene.

Alt i alt, kule korte frisyrer for gutter har alltid noe å by på, enten det er stil eller det er et hårklipp uten mye problem.

Bilder Kilde: Shutterstock, 10, 11, 12, 13.

Leave A Comment

79 + = 85