15 Siste Khafif Mehandi Designs med bilder | Stiler på livet

I gamle dager hadde ordet mehandi stor betydning mens de definerte veldig godt sett konnotasjoner. Mehandi har blitt mye brukt over hele verden i mange asiatiske land. I India viste mehandi skikker, tradisjoner og ritualer for å bli fulgt på bestemt tidspunkt. Men i moderne tid tilskriver mehandi seg mange stilarter, mønstre og anledninger over hele verden. En blant de moderne mehandi-designene er Khafif mehndi-designene som har sin opprinnelse fra ordet i arabisk mening, intrikat. De representerer en stil som er unik for seg selv, selv om opprinnelsen er arabisk. De er ikke fulle hånddesign og ikke noen spesifikke mehndi.

15 Latest Khafif Mehandi Designs with Images

Disse flotte Khafif Mehendi-designene kan være og brukes til alt fra bryllup til moro, sammen med venner og familie.

Vakre og nye Khafif Mehndi-design for bryllup:

La oss nå se på de 15 khafif mehandi-designene her.

1. Mønstret Khafif Mehandi Design:

mønstret Khafif Mehandi Designs

Dette er en svært ukonvensjonell design og er en av de vanskeligste og mest tidkrevende også, men sluttdesignet er spektakulært og er verdt tiden. Inspirert av blomstermønstre tar denne khafif mehndi-designen seg til et helt nytt nivå. Designet er veldig komplisert og med en flott mehandi-kunstner, kan man aldri gå galt med dette super hitemønsteret.

2. Geometrisk Khafif Mehandi Design:

geometriske Khafif Mehandi Designs

Alt geometrisk og mønstret fanger øynene dine. Disse perfekt symmetriske og vakkert intrikate geometriske Khafif mehandi-designen er bare ren magi på hender. Serien av skarpe diamantformer passer til designet på håndflaten helt. De blir deretter tilsluttet av en rekke perfekte vintreeteknikker på fingrene. Designet er ferdig med en ferdig vintre med en blomst på håndleddet. Detaljene på designen er veldig tiltalende og vakker.

3. Circular Spaced Khafif Mehandi Designs:

Sirkulær Spaced Khafif Mehandi Designs

Den slående tingen om denne mehandi-designen er måten som plassen i baksiden av hånden brukes til. Det sirkulære mønsteret med kronblad detaljering på slutten ser fullt ut, men er veldig fordelt og ser derfor ikke veldig tungt eller detaljert ut. Designet er videre fullført på fingrene med blomsterblad. Designet er minimalistisk, men veldig vakkert og fordelt godt.

4. Gujarati Khafif Mehandi Design:

gujarati Khafif Mehandi Designs

Kjent for den unike designen, er disse khafif-designene inspirert fra staten Gujarat, India. De er nydelige og benytter seg av svært abstrakte og moderne mønstre, noe som gjør disse designene friske. Motivet er fremhevet av tydelige tynne mellomrom i mellom. Mønstrene skiller seg derfor ut og ser vakkert ut på hendene.

5. Detailing Khafif Designs:

detaljering Khafif Designs

To ting fanger øynene i denne detaljering av mehandi-design. Dette har et meget høyt detaljnivå i mehandi og ser derfor vakkert ut på hendene. Designet er så intrikat som det kan være og kan også være et perfekt brude Mehandi mønster. Den andre er glansen og skinnet i designet som er veldig klart og skarpt, men med minste detaljering.

6. Mirrored Khafif Mehandi Designs:

speiles Khafif Mehandi Designs

Som ordet antyder, er mehandi-designet speilbilde i hver hånd. Design og mønster er det samme på begge hender som gjør hver et speilbilde av det andre. De intrikate detaljene måles og gjøres tilsvarende for den samme ensartede finishen i designet. Symmetri og fantastisk bruk av sammenhenger og mellomrom er nøkkelen som fremhever denne utformingen.

7. Moderne, men tradisjonell Khafif Mehandi Designs:

Moderne yet Traditional Khafif Mehandi Designs

En nydelig blanding av tradisjonelle og moderne er dette intrikate khafif mehandi-designet. Detaljene rundt håndflatene, fingrene og så håndleddet er bare vakkert i denne moderne, men tradisjonelle quirky khafif-designen. Symmetrien til det sentrale designet, samt den nållignende presisjonen på fingrene, gjør dette til en helt fantastisk detaljert khafif mehandi design.

8. Påfugl inspirert Khafif Designs:

påfugl Inspired Khafif Designs

Påfugl, den nasjonale fuglen i India, er et vanlig motiv for mehndi-design over hele verden. En av de mest intrikate designene er midtmotivet med nydelig påfugl med delikat arbeid overalt. Designet kan være over fulle hender eller kan være fordelt og dermed fremheve påfuglmotivene. Denne designen er et fantastisk eksempel på utsøkt mehndi på khafif-mote.

9. Marokkanske Khafif Mehandi Designs:

marokkansk Khafif Mehandi Designs

Khafif mehandi design kommer i en rekke design, stiler, former og mønstre. Denne er veldig unik og forfriskende i tallerkenen. Representasjonen av marokkanske fliser er mønsteret svært detaljert, selv om det beholder den arabiske sjarmen. Designet er ikke over hendene ennå ser veldig komplett ut i alle aspekter. Designet er fordelt godt og en titt på hendene er veldig behagelig for øynene.

10. Floral Khafif Designs for Legs:

Blomster Khafif Designs for Legs

Disse flotte blomsterkroppene i bena er perfekte for en brud på sin spesielle dag. Denne designen har flotte blomster som løper på beinet i asymmetriske mønstre med detaljering med stjerner. Også designet er ferdig med små blomsterkjærer over hele den fyldigere, men minimal funksjonen. Den slående kontrasten av det svært detaljerte vintreet og blomstene virker med det rene utseendet på det stearinrike stiplede mønsteret i denne khafifdesignen.

11. Back Hand Khafif Design Magnificence:

Tilbake hand Khafif Design Magnificence

Perfekte kurver, design og nøyaktig design på begge hender er høydepunktet i denne khafifdesignen mehandi. De mest intrikate designene er fanget på den reneste måten i bakhender. Symmetri med fin detaljert detaljering krever ikke noe tilbehør til hendene. Detaljene over hendene, fingrene og håndleddet er bare fantastisk, vakre.

12. Fingers Only Khafif Designs:

Fingers Only Khafif Designs

Som navnet antyder, er dette intrisk utformet bare over fingrene som dekker dem fullt ut. Blomstermotiver, teksturer, mønstre, linjer, prikker etc. kan brukes til å vev denne magien på fingrene. Man kan sport dette mehandi-blikket på vestlig antrekk også. Henna-fargete fingrene ser vakkert ut.

13. Magisk Floral Khafif Designs:

magisk Floral Khafif Designs

Blomster er en integrert del av en mehandi-design og er veldig viktig et viktig motiv i arabisk inspirerte design. Denne floral khafif mehandi-designen er minimalistisk, men oppnår et generelt utseende med full detaljering i blomster og andre blomstermotiver. Ikke så vanskelig, men ukonvensjonelt er dette elegante floral khafif-design.

14. Khafif på baksiden:

Khafif on The Back

Man trenger ikke å begrense khafif mehandi design på hender og føtter bare. Khafif-designene kan også vises vakkert på nakken og ryggen. Som mehndi er en del av en midlertidig tatovering, er dette nydelig med henna-fargen på baksiden. Dette går bra med kuttbluser og dype nakkede topper.

15. Mesh and Banded Pattern Khafif Design:

mesh and Banded Pattern Khafif Design

Ser lett og ikke så komplisert, men er en av de mest detaljerte mehndi-designene. Denne ærefrykt inspirerende designen er langt mer detaljert enn hvordan den først vises. Palmen har den definerte masken i detalj med fire blomsterpotter som danner blomster over hele nettverket. Dette danner den øvre delen av håndflaten. På siden til håndleddet er det et halvcirkelformet båndmønster med design. Fingrene har også masken og båndmønsteret fullfører designen.

Inspirert fra arabisk design for intricacy og detaljering, er Khafif mehandi design en annen sjanger i mehandi mønstre og design. De er kjent for de forskjellige mønstre og effekter som er opprettet magisk på hender og ben med de varierte mønstrene og variasjonene som nevnt ovenfor. Ikke spesifikk for anledning eller tradisjoner, disse Khafif-designene er til enhver anledning, eller heller ikke de trenger en anledning til å beautify hendene og bena i et hav av design.

Leave A Comment

+ 3 = 10