15 Siste Designer Mehandi Designs med bilder | Stiler på livet

Farging av hender og ben med hennapasta eller bruk av mehandi er en populær praksis i India, Pakistan og mange arabiske og asiatiske land. Det er en del av vår kultur og tradisjon også. Damer pryder seg med kunstneriske mehandi design for anledninger som ekteskap, fest eller til og med bruke dem til kontoret. Ulike typer mehandi er tilgjengelig i disse dager som rød henna, svart henna, mehandi med steiner, pyntegjenstander etc.

15 Latest Designer Mehandi Designs with Images

En rekke fargetoner brukes også til å dekorere mehandi-designene, eller man kan bare holde det tradisjonelt. Hender ser fantastisk ut med mehandi-design, og det er en rask fange trend i fremmede land for populært som midlertidig tatoveringsdesign.

Vakker og Tradisjonell Designer Mehandi Designs in Trend:

Vi vil se på de 15 beste designer mehndi-designene for hender med bilder.

1. Brudeformidler Mehandi:

Brude Designer Mehandi

Må for et indisk bryllup, er å designe fulle hender og ben med imponerende designer mehandi design og mønstre. Det er en egen mehandi-seremoni som en del av bryllupstradisjonen. Denne brudekjolen har design av en brud og brudgommen på håndflatene og komplisert design over hele hendene. Dette er rent tradisjonell design for en indisk brud i Nord-India. Med de herlige røde eller maroon armlene for å matche den mørke farge henna, er bruden bare perfekt i alle aspekter.

2. Geometrisk designer Mehndi:

geometrisk Designer Mehandi

Geometriske design har spesiell symmetri og har skarpe mønstre som egentlig er iøynefallende og vakre. Denne geometriske designer mehandi har trekantede og diamantmønstre på håndflatene som fyller det fullt ut. Designene har trekanter samt inverterte trekanter med lineære mønstre som fullfører geometrisk design. De er mønstret så vakkert at disse geometriske designer mehandi er veldig mye på mote som det også går med vestlig slitasje.

3. Tradisjonelle sirkulære design:

Tradisjonell Circular Designs

Den mest slående designen er den tradisjonelle sirkulære mehandi-designen. Måten som fremhever designen er avstanden i dette designet. Det sirkulære mønsteret er i håndflaten som har intrikat design. Den eksakte skjønnheten i denne utformingen ligger i det viktigste sirkulære motivet i håndflaten. Håndleddet har et bajuband mønster som en bangle. Videre er fingrene også fullt utformet som fremhever sirkelformet design i midten.

4. Innebygd Designer Mehandi:

Innviklet Designer Mehandi

Svært høyt i designerelementer er disse fulle håndkompliserte detaljerte designer mehendi. Designet er laget med de minste detaljene og design og arbeid snakker for seg selv. Designet kan ha påfuglmotiver, blomstermotiver, mangobladmotiver, elefantmotiver etc. med vakre utvidelser som fullfører mehandi-designen. Dette er perfekt for enhver brud på grunn av de intrikate omfattende designene i mehandi.

5. Arabisk Designer Mehendi Designs:

Arabisk Mehandi Designs

Bedøvelse er ordet for disse vakre arabiske designer mehandi designene. Man kan være bare vi slo på den vakre kunstformen dette har. Arabiske mehendi-design er blitt så populære at de foretrekkes for de varierte designene og de forskjellige motivene som disse designene har. De forskjellige blomster-, påfugl- og vintagemotivene med omfattende arbeid med prikker, linjer og mønstre fullfører denne fabelaktige mehndi-designen.

6. Speildesign:

speiles Designs

Som tittelen antyder, er mehndi-designet et speilbilde i hver hånd. Design, mønster og teknikk som brukes er slik at mehandi er et speilbilde av hverandre. De intrikate detaljene blir målt og laget for samme ensartede overflate og symmetri. Symmetri og de etterfølgende elementene er det som gjør disse speildesignede mehandi-designene ekstremt vakre og nydelige. Dette er et så vakkert og tålmodig kunstverk.

7. Rajasthani Designer Mehandi:

Rajasthani Designer Mehandi

Dette designet er ekstremt populært blant bruder. Det er veldig komplisert og tidkrevende. Men sluttresultatet er bare verdt hele tiden, og innsatsen som mehandi er fascinerende vakker. Det er konge- og dronningmotiver, blomstermotiver, vintagemotiver, paisleys, påfugler, mango-motiver, tusenfryd osv. Den dekker fulle hender, bakhender til albuer. Denne designeren mehandi design kan være hva en brud bare vil se ut som en perfekt damsel på hennes spesielle dag.

8. Påfuglmotivdesign:

påfugl Motif Designs

Påfugl er den vakreste og grasiøse fuglen og har vært inspirerende mehandi kunstnere over hele verden. Påfugl er det mest elskede motivet også, da designet blir markert vakkert på håndflaten. Påfugl har vært inspirerende mehandi og tattoo kunstnere over hele verden. Designet er ferdig med intrikate design for å fullføre det sentrale motivet. Dette er en fantastisk utsøkt design.

9. Bangle Style Designer Mehandi Designs:

Bangle Style Designer Mehandi

Den sentrale sirkulære utformingen med intrikate design på håndleddet i stil med en armbånd er høydepunktet i dette designet. Dette er en designer mehandi som kan flaunted uansett anledning. Bangle stilen er unik og veldig utsøkt også. Den ekstra utformingen på håndleddene og fingrene gjør utseendet moderne, men med et snev av etnisitet til det. Denne stilen har fått mye popularitet i nyere tid.

10. Rich Floral Designer Mehandi:

Rik Floral Designer Mehandi

Dette er en vakker, rik Mehndi-design og rent designer i utseende og følelse. Stunning, rik og tungt arbeidet intrikate blomster- og bladmotiver over alle hender gjort på en slik måte at det ikke ser rotete ut, men ser utrolig vakkert ut. Mønstrene er gjort på en slik måte at den har en blanding av tynne og tykke linjer og mønstre. Denne er også perfekt for en brud som også for andre festlige anledninger. Man kan aldri gå galt med floral mehandi mønstre gjort med så mye tålmodighet og intricacy.

11. Ganesha Designer Mehandi Design:

Ganesha Designer Mehandi Design

Dette er en vakker mehandi-design som skildrer den elskede guden Ganesha. Den fantastiske Ganesha-designen er ikke bare et motiv, men er over hendene og håndflatene. Dette er ikke et vanlig tema for mehandi, men veldig unikt i seg selv. Ganesha motiver sammen med andre motiver og mønstre fullfører utseendet. Nydelig utseende Gud og Gudinne er en del av tradisjonelle mehandi-design, og derfor er dette temaet for mehandi virkelig spesielt og annerledes.

12. Hjerteformet designer Mehandi:

Hjerte Shaped Designer Mehandi12

Hvem elsker ikke et hjerte som et mehandi-design? Hjerteformet mehandi design ser nydelig ut på hendene med de to halve hjerte trukket på hver hånd som fullfører hjertet i perfekt symmetri. Dette ser ikke utstoppet og ser faktisk veldig pent ut. Denne spesielle designen har flere hjerter, hjerte i hjerte design, men har perfekt symmetri over hånden som gjør dette designet til en super hit blant kvinner.

13. Forskjellig vakker designer Mehandi:

Annerledes Beautiful Designer Mehandi

Speilrefleksjon Mehandi-design er veldig populære, men mehandi-design som er helt forskjellige på begge hender ser nydelig ut. Dette er en designer mehandi for kvinner som ønsker å eksperimentere med design og som elsker mehandi. I denne spesielle designen har den ene hånden design opp til midtermen mens den andre hånden kun har design opp til håndleddet. Vakkert designet i begge hender med flotte designereffekter, ser de bra ut. Dette ser flott ut og har en sjarm av seg selv.

14. Entwined Designer Mehandi:

omslynget Designer Mehandi

Lovely mønstre entwined i en enkelt bane påtrykt på forsiden eller baksiden av hendene med nydelige intrikate design på fingrene ser vakker ut. Disse entwined single path designer mehandi ser attraktiv ut og passer for enhver anledning. Dette kan være rent abstrakt design eller kan være arabisk tema designer design. Dette kan gjøres for både hender og ben eller en hånd eller ben for å bruke den til vestlig bruk også.

15. Himmelske Designer Mehandi Designs:

Heavenly Designer Mehandi

Dette er en annen versjon av sol og måne helt. Dette kan gjøres på hender og ben. Dette er et vakkert sirkulært mønster som skildrer sol og halvmåne. Detaljene på sol og månen er vakre med designene som har liv med øyne for sol og månen. Dette er ikke så mye mainstream, men har et annet designutsikt til dagens moderne design.

Mehandi er en slags midlertidig tattoo kunstform populær blant kvinner. De forskjellige stilelementene og mønstrene er det som gjør disse designene svært unike og fantastiske. Inspirert av design fra arabisk, persia, marokko, india, Pakistan etc. har mehandi design utviklet seg gjennom århundrer, og man har en tallerken fylt med design og stiler å velge mellom. Variasjoner i linjer, lengde, detaljering osv. Er hva som gjør hver mehandi-design annerledes, noe som gir det et designerelement til det. Mehandi-designene er spesifikke i den grad at det er forskjellige funksjoner for å være brude, festlig, religiøs, tradisjonell, moderne, stilig, moderne osv. Motivene og designene kan løpe til enhver lengden av fantasi, og man kan gå i hvilken grad som helst med lengden på designet i armene og bena. Å holde det tradisjonelt, men moderne, er det som gjør disse designermodellene i stand til å skille seg ut.

Leave A Comment

96 − = 90