15 siste designer lange kurtis samling for kvinner | Stiler på livet

Kurtis er alltid det beste valget for kvinner mens du deltar på funksjoner og fester. En av de nyeste stilene i kurtis er designeren lange kurtis. Prøv ut disse stilene og se hva som passer deg best.

Best Designer Long Kurtis Collection For Women:

Her presenteres topp 15 designer lange kurtis for garderoben din,

1. Wide Slit Designer Kurti:

Bred Slit Designer Kurti

Her er nydelig fløyel rett kuttet designer lang kurti som er laget med to farger. Den nyeste designer kurti kolleksjonen har en fin rund kutt i nakken som er kantet med oransje. Det fantastiske broderiet gjort på bust og ermer området er veldig rik og gjør det skiller seg ut. De jentene som er på jakt etter de nyeste mote designer kurtisene for sitt kontorfest, så vil dette være ditt sikkert.

2. Silke Trykt Lang Kurti:

Silke Printed Long Kurti

Disse taffeta silketrykkede designer kurti mønstre er perfekte for en kveld ute. Den intrikate utskriften på kurti gjør det bra for en sommerdag også. Du vil føle deg rik på frillbunnen av designer kurti også med den tilpassede ermet.

3. Front Open Slit Kurti:

Front Open Slit Kurti

Her er en fin variasjon i designer kurti stil. Disse foran åpne beste designer kurtis for kvinner er flotte som er høye og slanke. Spalten i fronten sammen med kragehalsen ser fantastisk ut. Den svarte kurti gjør en uttalelse når den bæres med hvite bukser. Dette er helt ermeløs kurti og det ser veldig bra ut på å øke jentene eller lange jenter, dette passer til dem mens de streamer i noen fest.

4. Crepe Plain Long Kurti:

crepe Plain Long Kurti

Prøv denne fantastiske crepe røde lange kurven som er flared nederst. Du kan bruke denne kurven i stil med et gullbelte også. Den rullede kragen til kurti er et flott tillegg og gjør det til å ligne en fin kjole. Disse designer slitasje kurtis er perfekte for bryllup og andre anledninger. Rødfarget lang kurti tiltrekker seg seerne på grunn av sin sportyfargete, dette er best og i høyt rangert valg blant kvinners.

5. Georgette Party Long Kurti:

Georg Party Long Kurti

Du kan alltid bære av en georgette grønn farge designer kurti som er lang i lengden. Disse siste designer kurti-designene er laget i partiet stil med den delikate broderi som er gjort på ermene og nakke. Nakkeområdet er også godt utformet med en åpen krage. Denne er det beste valget i grønnfarvede samlinger; dette er nyttig for alle anledninger også.

6. Lace Open Party Wear Kurti med knapper:

Blonder Open Kurti with Buttons

Dette er en ny designer kurti samling og perfekt for mange anledninger. Kniplingen som brukes, er delikat og intrikat og skiller seg ut mot vanlig bunn. Med tillegg av knapper på toppområdet, ser designpartiet på kurtis veldig fin. De lange ermene til kurti er et annet godt alternativ. Dette kommer under designer lange kurti samlinger; få dette for din kjære.

7. Jakke Style Long Kurti:

Jakke Style Long Kurti

Her er den flotte designer kurtis kolleksjonen for kvinner. Tillegget av en jakke gjør det ser elegant ut. Den vanlige svarte jakken sammen med den trykte kurtien er perfekt. Du kan få jakken kuttet kort, eller du kan holde den lang som i bildet. Hvis du har en kort frisyre så vil dette være et godt valg for din bruk.

8. Abstrakt Designer Lang Kurti:

Abstrakt Designer Long Kurti

Blant de designer lange kurti-designene finner du de abstrakte som er ganske attraktive. De levende farger som brukes i abstrakte design gjør det veldig tiltalende. Her er bruken av svart og oransje med en hvit bakgrunn stor. Kontrollmønsteret i svart og de oransje oransje sidene er iøynefallende.

9. Floral Print Designer Long Kurti:

Blomster Print Designer Long Kurti

Prøv denne t-skjorte krage stil designer lange kurti for en endring. Blomstertrykket av kurti er lyst og fargerikt. Ved å bruke en kontrasterende nyanse for kragen får den også skille seg ut. Den samme kontrastskyggen brukes også i hylseendene. Det fanger oppmerksomheten i festen.

10. Long Sleeved Designer Long Kurti:

Lang Sleeved Designer Long Kurti

Her er en fantastisk rød mote designer kurti som har svært lange ermer. Kurtiets bodice er trykt med et blomstermønster i gull som gjør det ser rikt ut. Bunnen av kurti er flared og er kongelig. Passende lange ærmer på kurti gjør at du ser ut som en diva. Dette kommer i rødfarget slik at det sikkert gir deg god utseende.

Se mer: Siste Western Kurti Designs

11. White Boat Neck Designer Long Kurti:

Hvit Boat Neck Designer Long Kurti

Det er de beste designer kurtis for sommer og perfekt for enhver anledning. Båtsnittsdesignet på kurti ser bra ut på alle. Sammen med strengene som strekker nakken, blir stripene som kommer inn i kurven, så lang som lang. Den enkle glatte utseendet er majestetisk på grunn av silkeets kvalitet.

12. Layered Frill Long Kurti:

lagvis Frill Long Kurti

Denne georgette festdragen kurti i ferskenfarge er akkurat for deg. Det lagde frill-utseendet er veldig elegant. De to nyanser av fersken ser fargerike og tiltalende. Du kan koble kurti med den mørke nyansen av fersken som bunn. Å ha siden broderi gjort på designer kurti design gjør det fantastisk også.

Se mer: Best Long Straight Kurti Designs

13. To Print Long Kurti:

To Print Long Kurti

Her er en fin egyptisk krage stil kurti som har perler rundt den. Kragen ser elegant og perfekt ut. Ved bruk av to farger for kurti, er dette designer-slitaget bra for fester. Senterblomstretrykket er dristig og fargerikt og det ytre vanlige materialet ser ut som kongelig.

14. Pocket Style Long Kurti:

Lomme Style Long Kurti

Prøv den indigo utskrift lange kurti som har en asymmetrisk bunnkutt. Lommen i kurti legger også til karakter. Du vil se fantastisk ut i denne kurtien.

Se mer: Indo Western Style Kurti Designs

15. Vanlig overlegg Kurti:

Vanlig Overlay Kurti

Her er en blå vanlig overlegg kurti som kan bæres over jeans. Kurtiets designstil gjør det perfekt. Dette er en uformell stil kurti. Du kan også bruke dem på høgskolen eller på kontoret.

Hver av disse kurtisene gjør et flott tillegg til garderoben din. Prøv de forskjellige stilene i dag.

Leave A Comment

50 + = 53