15 nyeste og stilige ull kurti design for kvinner | Stiler på livet

Woolen har vært det gunstige materialet, spesielt for vintrene når brisen er klar til å gi deg rystelser. Det er steder der vinteren har milde effekter, mens det også er steder hvor vinteren har klørne helt. Uansett hvor du bor, har woolen kurti alltid vært favoritt blant kvinnene for både en uformell og sporadisk slitasje.

Beste ull Kurti Designs for Ladies:

Her er noen av de mest plukket ut de nyeste woolen kurti designene i år, må du se på,

1. Neck Work Woolen Kurti:

Nakke Work Woolen Kurti

Montrex-designene i kurta har forblitt ganske populære for vanlige slitasje. Kurti i ren rød er gitt svart trykt mønster på halsen med lange ermer. Hvis du er komfortabel med langermet, vil dette være et godt valg alltid.

2. Center Print Woolen Kurti:

Senter Print Woolen Kurti

Når en fin kurti gis en strikket sentertrykk i ull, gjør den en perfekt ull kurta design. Rygg og ermer av kurti er gitt vanlig tekstur med V-krage halsring. Dette er det beste valget for som sesongbasert slitasje, du kan prøve denne for din regelmessige relative besøk.

3. High Neck Kurti:

Høy Neck Kurti

En ny og nyeste woolen kurtis-kolleksjon som blir trendy i markedet, er den høye halsen kurti design. Slett kurti er gitt en høy kragehals med liten blomstertråd på den. Dette ser behagelig å bruke; du kan også prøve dette i vintersesongen også. Denne er det beste kurti-mønsteret til å gi noen.

4. Retro Woolen Kurti:

retro Woolen Kurti

En sort og hvit samling i lang ull kurtis får en retro touch med geometriske utskrifter over det som danner floral design. Kurti er gitt rett kutt og lange ermer også. Dette er best å bruke for kontorstid også, jenter vil være komfortable i dette sort og hvitt mønster kurti.

5. Bridge Style Woolen Kurti:

Bro Style Woolen Kurti

En ny design i knelengden kurti laget av ullemateriale er gitt et brostilseende. Kurti inneholder lange ender fra siden og opp-ned-arken i midten. Du kan kombinere denne kurti med blå jeans eller leggings også, få denne kurven til å lage en samling i garderoben din.

6. Stiplede design Kurti i Woolen:

prikket Design Kurti in Woolen

Kvinne ull kurti i dette designet er gitt en prikkete utseende ved å plassere netto sirkulære sjarm på den. Halsen, ermene og endegrensen inneholder et lignende mønster for et stikkontakt. Dette er mønster i casual wear kurtis samlinger; prøv denne kurti på noen jeans eller leggings.

7. Skjerf Neck Woolen Kurti:

Skjerf Neck Woolen Kurti

Leter du etter en kurti og et skjerf! Her er en festdrakt woolen kurtis-kolleksjon som kombinerer dine behov. Kurti i svart får et skjerf som ser på halsen med kort lengde. Dette ser best ut på de jentene som hudfarge er rettferdig; dette er fint vanlig passform kurti for jenter eller kvinner også.

8. Dekke nakkeull Kurti:

Dekke Neck Woolen Kurti

En ny kurti design som er gitt et halsdeksel design blir vill blant college tenåringer. Den korte kurven får et krympet utseende og et deksel med en annen design på nakken. Dette er et nytt mønster som er vakkert, men likevel enkelt og stilig kurti, dette er best for jevnlig bruk for høyskole eller kontor.

9. Ultra-Fit Tunika Woolen Kurti:

Ultra-Fit Tunic Woolen Kurti

De ultrafitte tunikaene er de stilige ullkurtisene som kommer med dobbelt materiale utseende. Den enkle og vanlige kurtien er gitt et flertallende utseende med skrå halsdesign med tre knapper som ligner på en genser. De jentene som har en boikott frisyre, vil de få sjarmert se på denne kurtien.

10. Tradisjonell Woolen Kurti:

15 nyeste og stilige ull kurti design for kvinner | Stiler på livet

Vil du ha et litt gammelt utseende for ullens kurti! Her er en kort dame ull kurti design, laget med snørebånd og strikket mønster som gir en mote som ligner på gamle tider. Dette er best å bruke til enhver festtid eller feiretid med vennene dine, få noen matchende tilbehør på denne kurtien for å få en fin titt.

Se mer: Party wear Kurtis

11. Western Woolen Kurti:

Vestlig Woolen Kurti

En samling av design av designer ull kurtis for damer er laget med små mønstre av en skjorte og topper, noe som gjør en tynn lårlengde kurti. Nakken er dekorert med kobber sorte perler. Dette er en stilig type kurti som passer til høye partier, eller du kan prøve på kontormøter eller fester.

12. Wrapped Woolen Kurti:

Innpakket Woolen Kurti

En kurti i ull, når du får en innpakket design, øker utsikten. En enkel kurti er gitt to lag i bunn hvor det øvre laget er gitt en innpakket design forbundet med store knapper.

Se mer: New Hand Work Kurti Designs

13. Symmetrisk ull Kurti:

symmetrisk Woolen Kurti

En damer ull kurti design når det er gitt et løs symmetrisk mønster gir det beste utsikter over palazzo. Kurti er gitt en sjarm skrå ende og broderi nakke også. dette er best å bruke for vintersesongen, dette er en hyggelig passende kurti og helt komfortabel i en mengde også.

14. Dual Layer Woolen Kurti:

Dobbel Layer Woolen Kurti

En trendy design i fester, denne kurti-designen er laget med tolagseffekt. Det indre laget er gitt en ren tekstur, mens den øvre er gitt trykt med åpen nakke og lengre enn indre. Det ser på hvite farger. Prøv denne kurtistilen din neste festsesong.

Se mer: Stilig Ermeløs Kurtis

15. Etnisk ull Kurti:

etnisk Woolen Kurti

Ullens kurta her strikket i hvitt er gitt et etnisk preg med blomstermønstre. Mønstrene er laget med tråd Jodhpuri designarbeid for å gjøre det mer søtt og etnisk.

Den ull kurta designen kommer vanligvis med lang lengde, lange ermer og pakkehals. De er mye slitt om vinteren for å gi kroppen litt varme. Ullkurtasene kan også ledsages med boder eller skjerf for å gi den nye halsen.

Leave A Comment

+ 87 = 97