15 Moderne Musikklokker For Hjemmet Med Bilder | Styels At Life

Musikk spiller en viktig rolle i våre liv. Det lyser opp vår dag og får oss til å føle oss lykkelige. Lyden av musikk er den eneste sanne forbindelsen mellom alle mennesker. Å ha musikalske klokker for å fortelle tiden på en morsom måte, er den beste måten å starte dagen på. Musikken kan være klassisk, festlig eller moderne.

Beste musikalske klokker for vegger og bord:

Her er noen kule musikk klokker som du kan ha,

1. Piano Scroll Musikkur:

Piano Scroll Musical Clock

Denne nydelige piano scroll rytmen musikalske klokken er perfekt for veggen. Klokken er i form av en virvel av pianoknapper med musikknotater for tallene 3, 6, 9 og 12. Disse musikalske klokkene er bare rett for folk som elsker musikk og spiller instrumentet også.

2. Runde musikkur:

Rund Music Clock

Prøv denne runde musikalske veggklokken som har nøklene til pianoet rundt den ytre grensen. Sentrum av klokken har romerske tall i gull og en diskantskive i sentrum. Denne herlige klokken kan være begavet til noen som elsker musikk mye og spesielt spiller piano.

3. Musikalsk nostalgi Klokke:

Musikalsk Nostalgia Clock

Her er en flott musikk vekkerklokke fra et kjent selskap som lager klokker med nostalgiske undertoner. Klokken har en bakgrunn av det gamle rike med trompeter spilt av musikere. Forsiden av klokken er en ren ser klokke som har en fin svart og hvit kontrast.

4. Melodi Musikkur:

Melodi Musical Clock

Dette er en spesiell samlerobjekt som er en musikalsk bevegelsesklokke. Klokka har flotte design på det som handler om et slott. Klokken beveger seg i henhold til musikken som spilles på hver time. Dette er en flott gave til alle som er spesielle og elsker musikk. Barn vil også elske dette søte elementet.

5. Grand Piano Clock:

grand Piano Clock

Her er en musikalsk mantelklokke som er formet som et stykke av flygel. Piano notatene nederst på klokka er perfekte i farge og form. Dekselet på piano er hvor klokken sitter på en svart bakgrunn. Musikk notater er dekorert rundt omslaget for ekstra sjarm.

6. Music Note Clock:

Musikk Note Clock

Sjekk ut denne musikknoteklokken som har musikknotater for tallene på klokken. Tallene er representert av antall beats. Dette gjør en veldig kul klokke som vil bli høyt verdsatt av musikkelskere. De som vet hvordan man leser notater vil lett bli forelsket i denne klokken.

7. Designer musikkur:

Designer Music Clock

Få en musikk-tema klokke for noen som lærer et musikkinstrument eller noen som er godt kjent med musikk. Musiktemaet gir rommet et fantastisk temautseende. Dette er også flott som en gave til en bursdag eller lanseringen av noen musikkkarriere.

8. Musisk gjøkur:

Musikalsk Cuckoo Clock

Musikalske gokeklokker er en fantastisk ting å ha i huset. De er elsket av eldste og barn. Den musikalske fuglklokken gir deg en sjanse til å se det vilde ute ute. Fuglene og trærne er skåret av tre, og fuglen kommer ut av reiret og synger i hvert øyeblikks slag.

9. Musical Festive Clock:

Musikalsk Festive Clock

Festivaler er tiden å være lykkelig og homofil. Den musikalske juleklokken er den perfekte måten å nyte ferien på. Klokken har de mange sangene som er sunget i julen. Et pent holly og bånd i midten gir det en festlig berøring. Dette er også en flott musikkbordsklokke.

10. Tegneserie Musikkur:

Tegnefilm Musical Clock

Disney er favoritt for alle barn, og tegneseriene som er vist, har blitt husholdnings favoritter også. Disney musikkklokken er noe de fleste barna elsker å ha hjemme og på rommet. Mickey og Minnie er de to mest kjente av Disney-tegnene.

11. Musical Fan Clock:

Musikalsk Fan Clock

Vinyl klokker er den fantastiske måten å resirkulere gamle vinylalbum og gjøre dem til musikalske klokker. Beatles klokka musikalske er en god måte å gi noen som elsker musikk fra Beatles-alderen. Den perfekte Beatles-fansen vil elske dette stykket, og spesielt som det er laget av vinylalbumet.

12. Musikk Pendul Klokker:

Musikalsk Pendulum Clocks

Disse flotte musikalske klokker er en stolthet i mange hjem og ser helt fantastisk ut. De musikalske pendulklokkene har en lang pendel som ligger nederst på klokken. Pendulen svinger frem og tilbake gjennom tiden og ringene i slag av hver time.

13. Wooden Musical Clock:

Tre Musical Clock

Her er en Beethoven klassisk musikkur som har notatene til et berømt stykke som han skrev. Tréklokken har en utdrag av musikkarket og tallene trykt på den. Dette fungerer godt for folk som elsker musikk og er spesielt gal over klassiske brikker.

14. Skje Musikkur:

Skje Musical Clock

Noe musikalsk for kjøkkenet ditt er en perfekt måte å starte dagen på. Denne musikalske kjøkkenklokken er laget av gafler og skjeer som er foret på utsiden av klokken. Senteret er en standard klokke som har en stålkant. Dette er perfekt for et stort kjøkken da størrelsen på klokken er ganske stor.

15. Kids Musical Clock:

Kids Musical Clock

Bortsett fra standard Seiko musikk klokker som er laget av bedrifter, er det også søte og fargerike musikk klokker for barn. Dette er flott å lære barna å fortelle tid. De lyse fargene holder dem opptatt og tiltrukket av klokken. Klokka time og minutt er også en fin måte å lære dem å skille mellom de to.

Musikklokker kan varieres i stil. De kan være lyse for barn eller ha klassiske notater for de voksne. Tilhengerne til musikkband har også eget utvalg av musikkur. Musikk notater er også en fin måte å inkludere musikk i klokker.

Leave A Comment

62 − 53 =