15 Moderne Gull Halskjede Design i 30 Gram | Stiler på livet

Gullkjede-designene i 30 gram er en fin måte å få de beste smykkerbitene på, bare en brøkdel av prisen. Designene som er oppført her er bare et fantastisk parti. Du kan få de intrikate designene gjort på disse smykkene. Det ville ellers koste deg en bombe for å få den typen intrikate design i gull. Men i 30 gram gull vil du kunne få det beste til en lav pris.

Ulike samling av gull kjede design i 30 gram:

Her er de få topp 15 gullkjededesignene i 30 gram,

1. Tykt halskjede i 30 gram:

Tykk Necklace in 30 Grams

Her er en perfekt gullkjede design i 30 gram som passer for funksjoner. Blomstermønsteret har en blomst anheng med og blader. Ørepyntene er blomsterkonstruksjon også med en dråpe. Dette vil være fint valg hvis du ser tenk typen gullkjede i 30 gram.

2. Antikk gull kjede:

Antikk Gold Necklace

Få denne vakre 30 grams gullkjede som ser antikke og tradisjonelle ut. Den tunge kjolen er et sett med øredobber og hodestykke også. Den nydelige ovale formede anhenget er vakkert å se på. Du vil finne flere samlinger i markedet, men dette designet er alltid best for kjære, kvinners ser veldig pen ut i dette designet, få dette et kjede for din kjære.

3. Choker Style Halskjede i 30 gram:

choker Style Necklace in 30 Grams

Denne 30 g gullkjede design er veldig tradisjonell med choker stil. Du kan bære dette fantastiske stykket for viktige funksjoner og seremonier. Dette tynnhengende halskjedet er kostnadseffektivt i 30 gram gull. Du kan ta dette som per din tilpasse ide. I denne mønstermodellen får kundene sine valg av valg som ovalt, trekantet eller sirkulært mønster.

4. Stort anheng halskjede:

Stor Pendants Necklace

Prøv dette vakre gullkjedet satt i 30 gram for en kostnad som også er bra på lommeboken din. Halskjedet har små edelstener rundt den. Øringene med halskjedet ser veldig grand ut. Du kan få steinfarger etter eget valg, men grønn og rød er de tradisjonelle fargene som brukes. Kombinasjon av grønn, rød og gul farget gir sør indisk utseende til kvinner.

5. Heritage 30 Gram Gull Lang Halskjede:

Heritage Necklace

Hvis du vil ha noe som er av arvslinjen, er disse gull lange kjede designene i 30 gram perfekt. Denne kjedet kompletteres med granat edelstener samt smaragder. De runde store øredobber er en fin måte å fullføre utseendet på. Dette er etterbehandling godt og gir glitrende skinnende blikk i lyset; fest tid slitasje type halskjede hvis du ser da dette er det beste valget alltid.

6. Temple Design Halskjede:

tinning Design Necklace

Denne templets smykkedesign er perfekt for religiøse funksjoner eller ekteskapsceremonier. Bladformet av halskjedet fortsetter hele veien rundt kjeden. Bruk av røde perler og grønn gir en delikat berøring til denne herlige anhenget. Dette er samlingen i templet designer halskjeder, hvis du planlegger noe i budsjettet ditt, så gå med dette mønsteret. Dette er best i 30gms halskjede samling.

7. Lagket halskjede i 30 gram:

lagvis Necklace in 30 Grams

Få et rikt utseende med denne lagdelte kjede designen som er et gullkjede design i 30 gram. Dette kjedet har fire rader med kjeder som er gruppert på to steder. Hver av disse har ovale anheng med røde edelstener i midten. Det ser bra ut på saari, kvinner er de som elsker å delta i fester, så vil de sikkert prøve denne typen kjede for deres vanlige festtid.

8. Bell halskjede i 30 gram:

Klokke Necklace in 30 Grams

Man kan få en uttalelse smykker stykke i gull som ser veldig imponerende ut. Gullkjedet innenfor 30 gram er laget med gullklokker og buede gullskaller. De lange øredobber er fantastiske som de har bjeller hengende også. Den hjerteformede gulldesignen legger til en fin, moderne touch. Dette gir et rent, tradisjonelt utseende og nyttig for festivalfestivalen.

9. Påfugl Design Halskjede i 30 GMS:

påfugl Design Necklace in 30 Gms

Dette påfugl design halskjedet er vakkert å se på som det ligger innenfor 30gm vekten. Lang halskjede er perfekt med øredobber. Denne 30 gram halskjedet har en fin påfugl anheng med edelstener encrusted i den.

10. Daisy Flower Necklace Design:

Tusenfryd Flower Necklace Design

Prøv noe som er moderne og likevel ser perfekt ut med indisk slitasje. Det moderne gullkjedet innen 30 gram er designet med tusenfryd blomster og blader. Øringene er single daisy blomst med blader inkludert en hvit gemstone.

Se mer: Gull kjede design i 40 gram

11. Mango Design 30 Gram Gull Halskjede:

Mango Design Necklace

Dette er en fin indisk stil kjede basert på mango design. Halskjedet er tungt og mangoperlene rundt halsen legger til et flott utseende. Ørepyntene sammen med halskjedet gjør et perfekt sett.

12. Stone Halskjede Design i 30 Gram:

Stein Necklace Designs in 30 Grams

Denne tradisjonelle gulljakker halskjedet design ved hjelp av steiner er også et stort stykke som du kan kjøpe. Gullkjedet under 30 gram er verdt prisen knyttet til den. Designene her inkluderer blomster og gemstone detaljer. Du kan bruke dette med øredobber til noen av ekteskapsfunksjonene eller religiøse seremonier.

Se mer: 5 Gram Gull Halskjede Design

13. South Indian 30 Gm Gull Halskjede:

Sør Indian Gold Necklace in 30Gms

Prøv dette vakre sør-indiske design gullkjede som er laget av 30 gram gull og grønne steiner. Den runde kjede designen har et helt over mønster. De små gullperlene rundt halsen er det beste, og det ser veldig fantastisk ut.

14. Butterfly halskjede i 30 GMS:

Sommerfugl Necklace in 30 Gms

30 gms gullkjede design er perfekt for moderne stiler. Du kan bruke dette til anledninger der antrekket er moderne og stilig. Butterfly anhenget i midten er gjort fantastisk med en fin rød gemstone.

Se mer: Siste gullsmykker

15. Gult gull tempel halskjede:

Gul Gold Temple Necklace

Denne moderne kjole i gult gull med tempel anheng er perfekt for en kvinne. De ovale perlene i kjedet er rundt halsen. Templet anheng er stor i størrelse og har en gullperle nederst.

De nyeste gullkjede designene i 30 gram er fantastisk for sin pris og de ulike stilene. Du kan kjøpe disse halskjeder i choker stil, lang lengde og tempel design også.

Leave A Comment

− 5 = 3