15 mest populære Kanji Tattoo Designs og Betydninger

Kanji - de kinesiske tegnene som brukes i det japanske skrivesystemet, er den nyeste trenden med å tatovere navnet ditt i japansk stil. Kanji tatoveringsdesign ser unikt og fantastisk ut og er i høy etterspørsel i disse dager. Så hvis du er en tatoveringskunstner, vær sikker på å velge riktig tegn som betegner riktig betydning for å låne et snev av ekthet til denne vakre kunstformen.

kanji tattoo designs

Kanji symbolene er mesterverket laget av flere slag av penselen. Disse japanske symbolene gir mer enn 10 betydninger. Kanji symbolene er av 3 typer. Den sosho (full kursiv), gyosho (semi-cursive) og kaisho (fet og vinklet svart script). Derfor, hvis du er interessert i å definere deg selv i bare ett symbol, er kanji tatoveringsdesign det beste å være koblet til. Så gå trendy denne sesongen med den beste kanji tatoveringen.

Kanji Letters and Symbols Tatoveringer med bilder:

I denne artikkelen gir vi en liste over fineste kanji-tatoveringsdesign med bilder og betydninger for menn og kvinner

1. Ninja Sword og japansk Kanji Tattoo:

best-kanji-tatovering-design-med-meaning14

Dette er en flott tatovering med vakker kanji tatovering mening. Ninja sverd i tatoveringen symboliserer mod og verdighet. Mens kanji-tatoveringen symboliserer lojalitet og legendariske. Ninja-krigerne pleide å oppleve følelsen av lojalitet overfor deres nasjon og sverdet viser hvordan legender forsvarte de innfødte med ære. Folk som bærer denne tatoveringen er for det meste de militante, soldatene, hærens menn osv. Ungdommene bærer også det for deres nasjoners stolthet.

2. Dove og Kanji Tattoo:

best-kanji-tatovering-design-med-meaning11

Duen er symbolet på håp, fred og kjærlighet. Men forskjellige kulturer har forskjellige betydninger. I den kinesiske kulturen symboliserer duve en lang og sunn livsstil. Den ovennevnte tatoveringen er av en due med kanji symbol. Dette kanji tatoveringssymbolet uttrykker fred. Denne duvet kanji design er mer populært blant alle fugl kanji design. Den har sin egen unike fashion statement sammen med en liten melding. Det kan bæres på baksiden, midje, nakke, ben, håndledd osv. Det vil ta topplasseringen i listen over kanji tatoveringsdesigner.

3. Nature and Kanji Tattoo on Women's Back:

best-kanji-tatovering-design-med-meaning15

Naturen og kanji symbolet tatoveringen er en unik kombinasjon for tatovering elskere. Naturen kan uttrykkes på noen av dine favorittveier i utformingen av denne tatoveringen. Naturen symboliserer alltid nytt liv og ny energi til å gjøre noe. Mens kanji symbolet her indikerer fred og skjønnhet. Kanji-symbolet er laget av svart mørk blekk mens naturen uttrykkes i grønne, gule og rødlige farger. Du kan ta dem som de grønne trærne eller fuglene som flyr rundt også.

4. Kanji Yin og Yang Symbol Tattoo:

Yin and Yang Kanji Tattoo

Det klassiske kinesiske konseptet Yin og Yang som symboliserer en perfekt balanse, reflekteres i denne tatoveringen. Yin som representerer den mørke siden av naturen og Yang som representerer lyset, angir hvordan to motsatte krefter er komplementære til hverandre og er innbyrdes forbundet i universet. Yin og Yang gjøres vanligvis i svart og hvitt eller svart og rødt og er et av de mest populære designelementene blant tatoveringselskere.

5. Winged Kanji Tatoveringer på Nedre:

Winged Kanji Tattoo

Vingene på denne tatoveringen er representative for den gode og dårlige siden av personens karakter, og strålene bak ser ut til å kaste lys på dette faktum. Flott i design, skjønnheten i denne tatoveringen økes med tilstedeværelsen av kanji-symbolet mellom vingene. Den gode vinden symboliserer engelen, mens den dårlige fløyen symboliserer den onde eller djevelen. Kanji-symbolet laget med mørk svart blekk legger til sin skjønnhet. Vingene er laget med lyse skygger og mørke grenser.

Se mer: Tattoo Designs for Girls On Legs

6. Cherry Blossom Kanji Tattoo Design for Girls:

kajj

Kirsebærblomstrer er symbolske for livet på grunn av deres blomsters natur og har ofte blitt brukt i japansk kunst, nemlig den tradisjonelle kunst av japanske tatoveringer. De er vanligvis kombinert med kanji symboler for å gi det et mer varig utseende. Myk i utseende og strålende i fargetonen, det ser enkelt ut, men allikevel.

 

7. Kanji Phoenix Tatovering på lår:

Føniks Kanji Tattoo

Phoenix, en mytologisk fugl kjent for å reise seg opp fra asken, er et symbol på gjenfødelse og oppstandelse. Avbildet her med japansk kanji, det er et utmerket stykke kroppskunst. Phoenix-tatoveringen av kanji-stiler er svært vanlig mest sannsynlig på grunn av legenden bak den. De gjøres vanligvis i nyanser av rød, oransje og gul for å betegne ild, sol eller foryngelse av livet. Phoenix fugl kanji tatoveringer er sportet av både menn og kvinner.

Se mer: Lower Back Tatoveringer

8. Syv dyder av Bushido Kanji-tatovering for menn:

De Seven Virtues of the Samurai

Samuraiens syv dyder blir levende i denne kunstneriske skapelsen av kroppskunst. I det gamle Japan var "Bushido" eller Krigens måte en kodeks for moralsk oppførsel innviet i hjertet av en samurai fra barndommen og etterfulgt av dem helt gjennom voksen alder. Kanji-symbolene som er sett her representerer hver av de syv dyder, mod, plikt, velvilje, respekt, ærlighet, ærlighet og lojalitet. Denne tatoveringen er mystisk i form og er representativ for en sterk karakter.

9. Kanji Dragon Tattoo on Hand:

Kanji Dragon Tattoo

Dragen er et symbol på kraft og styrke er representert dristig i denne kanji tatoveringen. De delikate kurver og vinkler sammen med sin karakteristiske brennende utseende, passer godt sammen med kanji-bokstaver, noe som gjør den ideell for noen som har stor styrke i karakter. Den mørke og lyse svarte og grå skyggen gjør det mer iøynefallende. Flammene utformet i drakens hale gjør det farligere.

10. Kjærlighet Expressing Kanji Symbol Tattoo for Girls:

best-kanji-tatovering-design-med-meaning10

Denne lille kanji-tatoveringsdesignen uttrykker symbolet på kjærligheten. Dette designet bæres vanligvis av folkene som er veldig kjærlige i naturen. Dette symbolet kanji tatovering er mest slitt av tenåringer jenter eller kvinne. Denne lille tatoveringen er så imponerende at den fanger alles hjerte mot det. Den bæres på ryggen, nakke, ben, midje, hofter, håndledd osv. Noen jobber tillater ikke tatoveringer å bli blekket på kroppen. Denne tatoveringen er best for slike mennesker.

Se mer: Små Tatoveringsdesign for kvinner

11. Små kinesiske årstider Symboler Tattoo:

Kanji Tattoo The Seasons

Denne kanji tatoveringen reflekterer årets fire årstider kan bli tatt for å symbolisere endringene som foregår i våre liv. Symbolikken for disse endringene blir levendegjort i dette klassiske kanji-designarbeidet. Kanji symbolene er laget med mørk svart blekk som gir et flott utseende.

Denne tatoveringen symboliserer også at livet er fullt av endringer. Siden sesongen ikke forblir konstant, forblir den gode og dårlige situasjonen ikke konstant. Dette er en av de viktigste kanji-tatoveringsdesignene for hele folket.

12. 3D Swirls og Kanji Tattoo på håndleddet:

best-kanji-tatovering-design-med-meaning12

Dette er et mesterverk blant de ulike kanji-tatoveringsidéene. Tatoveringen er laget med kanji symbol som uttrykker lojalitet. Mens de blå swirls gitt som bakken gir et vakkert utseende. Tatoveringen er laget på 3D-måte som gjør det mer søtt. Den mørke svarte fargekombinasjonen med lyseblå bakgrunn er vakkert designet. Denne tatoveringen kan utføres hvor som helst på kroppen, men på på håndleddet eller i nakken er det høyt på mote.

13. Tribal Kanji Tattoo Symbols:

best-kanji-tatovering-design-med-meaning13

Denne japanske Kanji tatoveringen er en blanding av japansk tatovering og en tribal tatovering. Tribal tatoveringen er gitt en mørk svart farge, mens kanji tatoveringen er gitt rød farge. Den svarte basen gir tatoveringen et fantastisk utseende. Denne tatoveringen symboliserer evigheten. Tribal design i svart farge med svingete bølger gir tatoveringen en iøynefallende utsikt. Denne tatoveringen er svært trendy i teens av college.

14. Kanji Flower Tattoo Design på foten:

Fot Flower Tattoo with Kanji Design

Fond av blomstrende tatoveringer? Denne kanji tatoveringen ledsaget av en delikat blomst design er ideell for kvinner og jenter som ønsker å forbedre deres utseende med en tatovering som viser sin femininitet. Designet på foten, en av de mest merkbare delene av kroppen, er den slående i form og blendende i skjønnhet.

Se mer: Tattoo Art and Meanings

15. Koi Fish Kanji Tattoo on Arm:

Koi Fish Kanji Tattoo

Koi som betyr "karpe i japansk" er generelt betraktet som en lykkefisk. Ifølge en gammel fabel ville koifisken svømme oppstrøms for å nå den endelige fossen i den gule elven for å bli en drage. Således er koi-fisken kjent for å symbolisere utholdenhet midt i motgang og er ideell for noen som ønsker å uttrykke sin styrke gjennom livets oppturer og nedturer.

Koi fisk tatoveringer er et intrikat kunstverk med glitrende vekter og delikate vinkler og kurver. Kombinert med kanji symboler de gjør for en av de mest ettertraktede tatoveringer blekket på kroppen.

Bildekilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

31 + = 37