15 Lee Jeans For Women And Men In India 2018 | Stiler på livet

Jeans er hele tiden favorittutstyr både for menn og kvinner, da det gir en behagelig følelse og gjør at du ser bra ut, og fremfor alt hvis jeans er designet av et kjent merke, så vil kuttene og stilen få deg til å se utestående. Det er hva skjønnheten i Lee-jeans er at hvis en person bærer den en gang, kan den ikke motstå seg fra å legge til flere par i sine samlinger?.

Lee er et amerikansk selskap, og det er mer enn et århundre at det begynte å produsere jeans og har blitt pioner og oppnådd berømmelse over hele verden i produksjon av casual wear and work wear jeans. Selskapet tar sikte på å bruke høy kvalitet stoff og tilbehør som sikrer best jeans for sine kunder. Selskapet produserer jeans for både menn og kvinner og for alle aldersgrupper med god passform.

Best Lee Jeans For Women And Men For 2018 India:

La oss se på topp 15 forskjellige typer og spekter av Lee jeans India som tilbys av selskapet.

1. Fremragende Lee Jeans for Women:

Fremragende Lee Jeans for Women

Jeans er en klassisk antrekk for hver kvinne som den kan brukes i alle livsstil, og passformen og kuttene som er innovert av Lee, gjør at hver kvinne virker mer overveldende og dynamisk i hennes antrekk. Denne mørkblå beskårte denim har en tynn passform som klemmer i livet og utlåner beina dine lengre utseende og dermed legger til mer fantastisk utseende på et kvinners utseende. Skjønnheten i disse lee-kvinnens jeans er at den har glidelås på sidene, så hvis du vil ha noe smatteri, kan du åpne glidelåsen, ellers kan du stramme og holde dem intakt.

2. Utrolig Lee Jeans for Women:

Utrolig Lee Jeans for Women

Varemerket etterlater ingen stein uendret og år etter år produserer jeans som kan låne fantastisk utseende til alle kvinner. På dette fantastiske stykket av jeans er intrikat og fargerikt håndmaleri blitt skåret på den ene siden av jeansene som gir et glimrende utseende til de unge jentene. Denne typen denims er perfekte jeans som kan brukes til collager eller for noen hangouts med venn og enkelt markere en stilerklæring foran andre.

3. Dynamic Lee Jeans for Women:

dynamisk Lee Jeans for Women

Ulike nyanser av blått og kutt gjør Lee-jeans til å se flott ut, og låne tankene for å se på kvinnelige folkemusikk. Disse lyseblå jeansene har høy stigestil med lave ankler som gir et dynamisk utseende. Denim har et glatt utseende og har fem lommer og den slanke pasningen gir en nydelig appell til kvinnens figur. Hvis disse antrekkene er sammen med blokkhills og kule tuck i skjorter eller topper, gir du deg det riktige utseende.

4. Stupendous Lee Jeans for Women:

overveldende Lee Jeans for Women

Med dette paret av jeans ga Lee et intimt og bashing nytt utseende til en kvinnes utseende. Stoffet som brukes i disse jeansene har elastisitet, hvor du er i utlånskomfort mens du er i bevegelse eller en stilling, og de fire høye kvalitetsknappene holder denim intakt med taljen. Gyllensømene på sidene og lommene gir et smigrende utseende til brukeren.

5. Funky Lee Jeans for Women:

funky Lee Jeans for Women

Nyskapende og fantastisk utseende er dette stykket og har muligheten til å låne et tiltalende utseende til en kvinnepersona selv i mengden. Her i disse jeansene har små, kule, vakre flekker vært innebygd og på sidene låner en hip hop og kult utseende til brukeren. Denne typen jeans er perfekt å bli slitt på fester, eller på datoer som gjør at du kan gripe annen oppmerksomhet.

6. Stretchable Lee Jeans for Women:

elastisk Lee Jeans for Women

Jeansens skjønnhet er at den kan brukes av kvinner uansett bredde og størrelse. Lee er et så utrolig merke som designet antrekk for hver kvinne og kaster bort myten de denimene er begrenset til bare bare slanke figurhunner. Denne jean i svart er spesielt designet for kvinner som er brede i form og passform og kutt gir dem enorm komfort og samtidig gjør dem så kule som andre kvinner. Denne typen bunner kan være paret med skjorter og hæler for å låne et blendende utseende på antrekket.

7. Stripped Lee Jeans for Women:

Stripped Lee Jeans for Women

Selskapet har ikke coffined jeans i blå, svart og grå farger; det ga et nytt og annerledes utseende og kant til det ved å innføre unike stripete fargeindikasjoner for kvinner. De blå og rosa vertikale stripene gir et langvarig utseende på kvinnens utseende, og når toppet med skjorter og stilettos og gir et utroligt utseende til kvinners antrekk. Denne typen kvinners lee jeans er tilgjengelig i mange farger, og du kan velge den som appellerer deg mest.

8. Unike Lee Cooper Jeans for Women:

Unik Lee Cooper Jeans for Women

Lee Cooper er et klærmerke som opererer over hele verden og produserer interessante og fabelaktige denims for både menn og kvinner. Dette er en øyepopping skapelse av dette merket, hvor i jeansene har blitt ødelagt fra lårene til under anklene, men utlåner et ypperlig og stilig utseende til et jentes utseende. Paired med funky skjorter og joggesko ville fullføre utseendet på dagen.

9. Creative Lee Jeans for Men:

Kreativ Lee Jeans for Men

Denne bemerkelsesverdige merkevaren fortsetter alltid med å oppfatte nye konsepter i deres antrekk, og legger til mer ekstra sjarm til ens personlighet og gjør det som vanlig å vise denims til en enestående. De mørkblå glidelåsene har en fin beroligende passform og i baklommene har noen intrikate fargerike utskrifter blitt preget, noe som gir et vanlig utseende fra andre jeans. Denne typen lee mens jeans kan brukes av menn på enhver anledning, så vel skjorter knappen opp skjorter kunne legge fashion stil til det.

10. Lee Casual Jeans for Men:

Lee Casual Jeans for Men

Jeans er noe som foretrekkes av menn i hver tur i livet på grunn av sitt behagelige aspekt, stabilitet og det er ganske enkelt å vedlikeholde også. Denimene kan brukes n daglig eller regelmessig, og gjør din normale dag også ekstravagant. Denne typen jean kan brukes casual med vanlige skjorter og joggesko og fortsatt se sjarmerende.

Se mer: Topp Jeans Brands i India

11. Marvelous Lee Jeans for Men:

Strålende Lee Jeans for Men

Denne typen jeans er ideell for menn som er tynn ramme og de raske kuttejakkene passer godt inn i kroppsformen, folk som er motstandsdyktige mot slitasje, tynn eller tettsittende denims. Dette er et fantastisk valg for dem. Jeansene holder seg ikke til kroppen din, og bredden knytter seg ikke til ankelen og gir deg dermed plass mens du er på farten. Denne typen jeans kan brukes til kontorer eller for uformelle fester også.

12. Long Horns Lee Jeans for Men:

Lang Horns Lee Jeans for Men

Dette er et varemerke for dette merket hvor i en "S" -søm ble introdusert jeans baklomme. Når begge disse jeansene blir observert sammen, ligner det på form av Long Horns tegneserie og utlåner et vanlig utseende til opprettelsen i tillegg til brukeren. Ved å se på dette designet, kan du enkelt få vite at disse benektrer om Lee-merkevaren.

Se mer: Best Jeans For Men

13. Simple Lee Jeans for Men:

Enkel Lee Jeans for Men

Noen menn foretrekker skinny jeans som klamrer seg til midjen og underkroppen, gir dem slankere og langsiktige utseende, og disse jeansene er designet på samme linjer. Disse typer jeans er perfekte for fester også på utflukter hvor du vil ha ditt utseende å sitte og legge til mer sjarm til din persona. Denne typen jeans gir en sjanse til at mennene kan vise dine tonede muskler og det kan samles med skjorter eller t-skjorter som et par joggesko for å fullføre utseendet.

14. Fasjonable Lee Jeans for menn:

Fashionale Lee Jeans for Men

Unik og oppsiktsvekkende synlig av Lee for menn som foretrekker forskjellig stil i sine jeans. Her er det små bølger som er implementert på sidene av beina, noe som gir et bemerkelsesverdig utseende til brukeren, og disse typer bunner er egnet til å feste eller slappe av med venner. Denne typen menn lee jeans kan brukes med funky t-skjorter og joggesko for å låne en fyr se til unge gutter.

Se mer: Designer Jeans for menn og kvinner

15. Skjegg Lee Jeans for menn:

comfy Lee Jeans for Men

Sist men ikke minst, denne typen jeans med vanlig passform, se stilig på menn og til og med gir avslappende passform til brukeren. Den brune skyggen gjør personen annerledes enn andre, og den rette kutten gir enorm komfort mens du er involvert i noen aktivitet. Jeansene kan brukes til flere formål, som for collager, perfekt for kontorer, og gir deg et sjarmerende utseende når de er sammen med kule t-skjorter for flotte datoer.

Helt siden selskapet startet sin produksjon, fortsetter den å innovere ny type jeans og fanger markeder og hjerte av sine fans med nye design. Lee er et kjent selskap og har lidenskapen om å oppfunnet jeans med nye utseende og har mer enn 120 års erfaring på dette feltet og har helt forandret utseendet på denimene fra et arbeid, slitasje casual bottoms til trendy, stilig utseende apparels.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

3 + 1 =