15 Kuleste og uvanlige Paw Print Tattoo Designs

Paw print tatoveringer er for de som ønsker å vise sin kjærlighet til sine kjæledyr. Hvis du planlegger en stor meningsfull tatovering, må du prøve en Paw print tatovering sikkert. Denne typen tatovering ser veldig enkelt ut, men de har en veldig god mening, du kan føle kjæledyret ditt for hjertet. Paw tatoveringer kan indikere et utvalg av ting; fra et kjære kjæledyr, et par kjæledyr, så vel som de kan snakke med karakteregenskaper.

Best and Cute Paw Print Tattoo Designs:

La oss velge mellom disse poteutskriftene tatoveringsdesignene til de beste.

1. Animal Love Tattoo Designs:

Dyr Love Tattoo Designs

Denne super søte paw print tatoveringen er veldig søt og er sikker på å bli en hit med dyrelskere. Utskriften inneholder en poteutskrift og et hjerte som er koblet til et uendighetssymbol. Velg dette for å vise din kjærlighet til hunden din. Hvis du ikke har noe dyr, så kan du også prøve denne stilen med design på hånden din for å respektere dyret.

2. Paw Heart Tattoo Designs:

Labb Heart Tattoo Designs

En annen slags tatovering er den som har poteutskrift og et hjerte i selve poten. Utskriften er ikke raffinert, men nesten som dyret har trappet på hånden. Velg denne robuste utskriften for en fantastisk tatoveringsdesign. Du kan la vennene dine om kjærligheten din også.

3. Funny Paw Tattoo Designs:

Morsom Paw Tattoo Designs

Disse små pote print tatoveringer er best for håndleddet området og kan plasseres i høyre eller venstre. Dette består av de to potene som er plassert over hverandre. De har også et lite hjerte i midten. Denne er liten tatovering, men effektivt for å få oppmerksomheten til barna dine også.

4. Casual Paw Print Tattoo Designs:

Uformelt Paw Print Tattoo Designs

Velg dyret du elsker, og poteutskriften blir vakker når den utføres godt. Dette er en av de beste dyrepotekkatatoer som folk liker. Få klørene gjort bra, og du vil få noe å verne om. Du kan tilpasse denne stilen på stor måte eller et lite område strukturert.

5. Cat Paw Print Tattoo Designs:

Katt Paw Print Tattoo Designs

For alle kattelskere er denne fantastiske kattenpoteutskriftstatoen den beste. Tatoveringsdesignet består av en katt som går og forlater sin poteutskrift bak. De små utskriftene inkluderer også et nydelig rødt hjerte. Denne spesielt kjent blant damer som liker å katte spesielle tatoveringsdesigner for deres stil.

6. Dog Paw Print Tattoo Designs:

Hund Paw Print Tattoo Designs

En hund anses som mannens beste venn. Det er derfor denne søte ser tatoveringen av en hundens tote er så søt. Denne hunden pote utskrift tatovering til fots har paw print med nesen av hunden i den. Gutter eller ungdommer kan prøve dette designet for at foten skal vise seg.

7. Pet Memorial Tattoo Designs:

Kjæledyr Memorial Tattoo Designs

Få blekk med minnet om valpen din med denne fantastiske tatoveringen. Denne valppote utskriftstatoen har paw utskrifter av valpen, samt noen formuleringer som betyr noe for deg. Hjertet rundt det står alt. Prøv noe unikt sitat for denne typen tilpasse kjæledyrtatovering.

8. Tiger Paw Print Tattoo Designs:

Tiger Paw Print Tattoo Designs

Hvis tigrene er de beste dyrene du liker, så er denne fantastiske tigerpoten-tatoveringen bare for deg. Den store poteutskriften gir en uttalelse. Velg et område som kan vise utskriftsbrønnen. Denne tatoveringsstilen viser din holdning og din oppførsel på første inntrykk; du gir oppmerksomheten din på denne måten.

9. Bear Paw Print Tattoo Designs:

Bjørn paw print tattoo Designs

Dette er en superkul bærepote utskrift tatovering som har blitt blekket på baksiden av personen. Bjørnens klør er godt utformet og gjør tatoveringen ser fantastisk ut. Dette er noe å ha i tatoveringssamlingen din. Hvis du vil ha noe annerledes og fengende stil med design, så er denne en god passform for deg, få oppmerksomhet når skjorten din er av.

10. Wolf Paw Print Tattoo Designs:

Ulv Paw Print Tattoo Designs

Denne nydelige gjengivelsen av ulvdyret er bare et mesterverk. Ulven er utformet i poteutskriften og ser bra ut når øynene føles piercing. Få denne slående tatoveringen og se bra ut.

11. Blue Paw Print Tattoo Designs:

Blå Paw Print Tattoo Designs

Få denne søte tatoveringen som har de indre delene av poten farget blå. Ordlyden her kan tilpasses etter hva du liker. Dette er perfekt som et minne om kjæledyret ditt. Du kan til og med få en blå pote utskrift midlertidig tatovering.

12. Midlertidige Paw Print Tattoo Designs:

Midlertidig Paw Print Tattoo Designs

Hvis du er skjørt på tatoveringer, men fortsatt vil ha noe å vise kjærligheten til kjæledyret ditt, er den beste måten å gå på, den midlertidige måten. Denne midlertidige paw print tatoveringen kan utformes på noen måte. Det er lett å sette på og kan enkelt fjernes.

13. Glitter Paw Print Tattoo Designs:

Glitter Paw Print Tattoo Designs

En annen av paw print midlertidig tatovering er glitter paw print tatovering. Disse tatoveringer har glitter på dem og ser kult ut. Disse er spesielt av barn som liker alt ting bling.

14. Floral Paw Print Tattoo Designs:

Blomster Paw Print Tattoo Designs

Her er en annen variasjon av tannpudens tatovering. Få den trykt med litt blomsterarbeid også, som kurver og blader. Dette er en flott girly tattoo som gjør mange lykkelige.

15. Husky Paw Print Tattoo Designs:

Husky Paw Print Tattoo Designs

Dette er en realistisk utseende tatovering som har håret av tatoveringen blekket. Poteutskrifter er perfekt realistiske og utarbeider en uttalelse. Velg kjæledyrets pote størrelse for en mest ekte tatovering.

Foreløpig undersøke noen tankegangspoterte tatoveringer, som oppdaget unikt for deg. Du vil være sikker på at du får erfaring med lidenskapelige følelser for hver eneste av dem, uansett muligheten for at du ikke er et dyrs kjæreste. Paw print tatoveringer er best for hunder, katter, bjørner, etc. Velg et mønster som viser din kjærlighet. Fang oppmerksomheten til din kjære på denne tatoveringsstilen. Prøv noe på en unik måte; små tatoveringer vil være trygge sikkert hvis du ikke er fortsatt tatovering elskere.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

21 + = 25