15 korte og lange kjeder med anheng design

Kjede anheng er i stor etterspørsel i disse dager. Et lite anheng kan gjøre kjeden din mer attraktiv. Det er ikke noe annet tilbehør som kan gjøre utseendet ditt effektivt som et vakkert anheng. Det finnes et bredt spekter av kjedere som er tilgjengelige i alle størrelser og former fra klassisk til siste. Kjede anhenget er mye mer enn et tilbehør, som det kan være en signatur av stilen din utsagn eller kan være en endelig berøring til hele antrekket ditt.

lang-gull-kjeder-med-anheng-design

Sølv og gull kjede anheng design for kvinner og menn:

Utformingen av anhenget er svært viktig ved å kjøpe et kjedehengsel, derfor retter vi oss her på en rask liste over de 15 beste kjedehalsdesignene som kan hjelpe deg med å gi et enestående utseende.

1. Solitaire Long Chain med Diamond Anheng:

kabal-kjede-anheng

Det er et sant ordtak at de gode tingene kommer i små pakker. Den lille sølv-solitaire anhenget med kjede er nok til å gjøre deg luksuriøs utsagn. Anhenget er lett å bære med hverdagsutstyret. Solitaire kjede anheng er et perfekt valg for å lage et signatur utseende.

2. Diamantstjerneformet anheng med lang kjede:

stjerneformet-anheng

Den Stunning Star-formet anhenget gjør at du ser til nydelig umiddelbart. Man kan velge ulike former og størrelser av anhenget. Du kan også velge en vridd stjerne anheng for å vise mer kreativitet. Nei, hvordan du bruker denne sølvkjeden med anheng, vil det alltid gjøre deg til å få takknemlighet for sin skjønnhet.

3. hjerteformet kjede anheng for kvinner:

hjerteformede kjede anheng

Hjerteformet pendants er veldig populære i kategorien av anheng design. På grunn av populariteten til disse hjertehengene kommer de i forskjellige størrelser og former. Du kan velge et åpent hjerte anheng eller et hjerte som har en enkel stein i midten. De hjerteformede anhengene går aldri ut av mote og hjelper deg alltid til å legge til en bling i din personlighet.

4. Lang kjede med uendelig anheng i sølv:

uendelig-sølv-anheng

Hvis du ønsker å hente din holdning med skjønnheten i deg, så vil dette uendelig anheng være det perfekte valget for deg. Uendelig sølv anheng med to kjeder kan gi deg en iøynefallende personlighet. Sølvkjeden med anheng kan også brukes av menn og kvinner.

5. Lang kjede med krystall anheng Design:

langkjedede-krystall-anheng

Den lange kjeden med anheng er en mester av trendy kjede anheng. De to krystallhengene som er koblet til kjedet, er et perfekt stykke å bære ved enhver anledning. Pair denne lange kjede anheng med antrekk og vil være klar til å flaunt en ny stil i deg.

Se mer: Kortkjede-design

6. alfabet gull kjede anheng for jenter:

alfabetet-anheng-med-chai

Alfabetet anheng er allment elsket av folket i alle aldersgrupper. Alfabetet anheng er tilgjengelig i ulike design og stiler. Man kan velge et enkelt vanlig alfabet-anheng, men hvis du vil vise litt oppfinnsomhet i stilen din, kan du velge det lille snoede og kurvede brevet for pendlene.

7. Gemstone anheng med kort gullkjede:

gemstone-anheng

Hvis du ikke vil bruke din astrologiske gemstone på fingrene, så vil det være et godt valg å henge dem i halskjeder. Det er mange endeløse gullkjeder med anheng designalternativer for edelstener pendants for hver anledning hvor du må se glamorøse og vakre.

8. Lang kjede kjede med stor anheng:

over-sized-anheng-kjede

Hvis du er en fan av kongelig utseende, så kan det overdimensjonerte anhenget være det beste alternativet for deg. Den overdimensjonerte anheng halskjedet vil vakkert pryd din hals og gir en luksus touch til antrekk. Du kan også velge langkjedet kjede med anheng for å legge til et glimt av dristighet i utseendet ditt.

9. Enkel Designer Perle Anheng Kjede:

perle-anheng

Perler er kjent som et verdifullt materiale til anheng som de gir en naturlig og stilig lookat samtidig. Skjønnheten og glansen i gullkjeden med anhengsdesign sier noe unikt om brukeren. Det er et perfekt smykker ornament å ha på dine middag datoer eller på din natt outs.

10. Sølvkjede med Ond øye anheng:

evil-eye-anheng-med-kjeden

Et ondt øye anheng er noe unikt å legge i halskjedet samling. Den onde øyehalsen forbedrer skjønnheten til brukeren, samtidig som den beskytter deg mot de skadelige effektene et ondt øye.

Se mer: Beste gullbelagte kjeder

11. Triangle anheng med lang kjede:

trekant-anheng-med-kjeden

Du vil alltid se skarpt ut med denne trekanten anheng utformet med den ene svarte trekanten. Triangeln anhenget trenger ikke å bli slitt med noe spesielt. Du kan para det med sølv eller med gullkjeden som passer deg best.

12. Gullkjede med anheng Blomst:

blomst-anheng

Flower pendants er mye brukt av kvinners over hele verden. En blomst anheng har noe i sin skjønnhet som aldri unnlater å forbedre skjønnheten til brukeren. Blomstringet kan brukes til enhver tid for å få det minimalistiske utseendet.

13. Lucky Rings Anheng Design:

heldige-ringer-anheng

Lucky ringer anheng er veldig populære blant ungdommene i disse dager. Lucky rings kjede anheng kan være en fin gave til medlemmet av din familie eller venner. Langkjedet halskjede med pendants kan lett tiltrekke oppmerksomheten til folkene rundt deg.

14. Moon Chain Anheng Design:

måne-kjede-anheng

Månekjeden anheng har noe unikt i sin skjønnhet som kan gjøre deg til å motta de endeløse komplimenter i dine sosiale anledninger. Vi foreslår at du bruker denne kjedet med anheng i natteklær med det perfekte matchende antrekket.

Se mer: Kjede halskjede

15. Lang Gullkjede med Bar Anheng:

bar-anheng-med-kjeden

Bar Pendants er en av de hotteste stilene i kategorien av kjede anheng. Disse blir mye brukt av guttene og jentene, og på grunn av deres store etterspørsel kommer de med et bredt spekter av former og størrelser. Man kan også velge den rette vertikale formen på barens anheng. Den høyt ferdige baranhengsmodellen er nok til å vise tonen i stilen din.

Kjede anheng har egen sjarm og fordi folk elsker å ha på seg og se påhengene. Alle vil elske å se et designet og delikat anheng. Man kan matche kjedeanhenget med noe antrekk fra casual til festslitasje, og dette er på grunn av enkelheten i utseendet. Hvis du har en kjede anheng perfekt, vil det aldri lykkes å få komplementene og verdsettelsene fra folkene rundt deg. Så, gi en sjanse til disse stilige og trendy kjede anheng design å pynte deg fordi, jo mer unik design, jo mer kjede anheng reflekterer persona av brukeren.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

6 + 2 =