15 Hermes Belt bilder for menn og kvinner i trenden 2018 | Stiler på livet

Hermes et populært merke fra Paris har gitt fantastisk livsstil luksus gjennom det brede spekteret av lær og stoff tilbehør siden 1950-tallet. Blant alle produktene er det høyt i nyheter for Hermes belte design det tjener for både menn og kvinner. Denne utformingen kan enkelt identifisere om dette merket, symbolet "H" bestemmer identiteten til Hermes.

Beste Hermes belte bilder for menn og kvinner India:

Her er noen innredningsdesign av Hermes belte som har styrt verden av mote.

1. Belt med perle foran for kvinner:

Belte With Gem Front for Women

En svart Hermes belte i glatt lær er gitt en perle arbeid på forsiden for å gjøre det mer søt. Låsen på beltet er festet med perler som gir perfekt passform. Denne typen belte mest foretrukket av profesjonelle kvinner er de som jobber i bedriftssektoren.

2. Dual Mix Women's Hermes Belt:

Dobbel Mix Women’s Hermes Belt

Når to tynne lærbelter er blandet for å lage et enkelt belte, gir det det beste Hermes-beltet kvinner design. De to belter kombineres med en uendelig knute i midten og en enkelt åpning bak. Denne stilen av belte kan brukes på jeans eller skjørt, kvinner kan foretrekke dette for noen festtid eller feiringsfunksjoner.

3. Logo Print Design for Men:

logo Print Design for Men

Hermes belte menn design er gitt et nytt design som er dannet ved hjelp av kryss designe logo utskrifter. Skinnbeltet er et perfekt match for formelle arrangementer og konferanser. Logo utskrift tiltrekker oppmerksomheten til folk, den gir din mote uttalelse.

4. Krokodilbelt for menn:

Krokodille Belt for Men

En populær design blant Hermes mensbelte er krokodil hudbelte. Beltet er gitt tykk tekstur av lær som er inspirert av krokodilens hud med en anstendig brun farge som fungerer for både tilfeldig og formals. Denne lille forskjellen, og hvis du trenger unik stil, prøv dette beltet for antrekket ditt.

5. Lerret menns belte fra Hermes:

Lerret Men’s Belt From Hermes

Mens Hermes belte design er gitt en ny støpt kontakt med lerret materiale sammen med en lær base. Beltet er gitt blå og hvite striper med syninger og en enkelt spenne. Disse belter mest nyttig for vanlig slitasje, prøv dette beltet på buksen din for god utseende. Få noen andre farger også som du ønsker.

6. Dolphin Jumpsuit Belt for Women:

delfin Jumpsuit Belt for Women

En Hermes kvinners belte som er mye brukt over jumpsuits er dolphin beltet. Beltet er laget med enkelt skinn og lerret med kantede sider og en spenne med to delfiner i gull. Denne stilen på mønsteret ser mykt på dette beltet, unge jenter kan foretrekke dette belte for deres antrekk.

7. Diamond Buckle Women Belt:

Diamant Buckle Women Belt

Ingenting ville dekorere spenne mer overdådig som diamanter. Ja, slangeskinn som blått belte er gitt en diamantbelagt spenne for å gi det et virkelig festlook på capris, jeans og til og med ett stykke. Mens du sjekker denne stilen i belte får du enkel utseende, men spenne gir første utseende generelt mønster.

8. Off White Men's Belts:

Av White Men’s Belt

Hermes menn belte i off white farge er gitt et fantastisk utseende med et hvitt rosa spenne på den. Beltet er gitt små tuckups på endkantene med en zigzag fôrdesign for å gi det et perfekt grep. Disse stilene av belte du kan bruke på bukser, hvis du planlegger en tur, så få dette beltet til antrekket ditt.

9. Replica menns belte:

Replica Men’s Belt

Replica Hermes belte menn har vært en ganske trend blant de unge selskapene. Beltet er gitt svart og hvite små firkanter som dekorerer lærbelte med skinnende berøring og et spenne med tilsvarende effekt i skinne. Få dette belte til møteutstyret ditt; Prøv å være trøst med dette mønsteret.

10. Ostrich Leather Belt for Women:

Struts Leather Belt for Women

Ønsker du å ha et lite, lurt utseende! Her er en Hermes gave til de unge kvinnene der ute i lilla. Beltet er laget av strudsehud som er populært for jevnhet med duggdropsdesign på den. Disse fargede båndene er til stede mykhet natur, jenter liker å prøve forskjellig variasjon mens outfit utvalg. Unge jenter kan nyte dette designet i denne fargen.

Se mer: Svart belter for menn og kvinner

11. 'X' print Menns belte design:

‘X’ print Men’s Belt Design

Lær når kombinert med fløyel gir en admiral design for Hermes belte for menn. Det gråbeltet er gitt et'X '-design i midten i fløyel med et prikket utseende for å gjøre beltet ser slank og fantastisk ut. Dette ser også imponerende ut på formell slitasje.

12. Rope Belt for Women:

Tau Belt for Women

Ønsker å se litt funky ut på din utflukt! Hermes beltet kvinner er designet på en lignende måte som å gi deg den søte effekten. Beltet er laget av stoff dekket med små fjærer som gjør tau med en myk design. Dette er godt belte hvis du liker å lage en samling av tilbehør, prøv dette mønsteret for skjørtet ditt også.

Se mer: Herrer Belter For 2017

13. To sidebelt for menn:

To Sides Belt for Men

Ønsker et belte som kan brukes med to forskjellige stiler! Her er et belte design for menn fra Hermes som gir deg en sjanse til å bære den med to forskjellige farger svart og brunt med to materialer lerret og lær.

14. Tykk belte for kvinner:

Tykk Belt for Women

En tykk midje belte design gir en passende kombinasjon til damens antrekk for utflukter. Hermes kvinners belte er laget med tykt skinn i brunt med hvitt tynt belte på den med kryss design.

Se mer: Belter For Women In India

15. Dotted Belt for Women:

prikket Belt for Women

En favoritt belte design likte kvinnene er den lyserøde prikkede design. Skinnbeltet i rosa er dekorert med slitt hele design med sølv logo spenne fylt med flotte diamanter i den.

Hermes belte design har alltid fremhevet den franske livsstilen som gir brukeren et beskjeden utseende. Varemerket er også ganske populært for holdbarheten det tjener sammen med fargene og designene den har tjent med.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

− 4 = 3