15 forskjellige typer tennissko i nyeste design

Da vi var små, visste jeg bare ett spillkrickett. Scenariet i dag er annerledes. Ungene kjenner ting langt utover fantasien vår, spesielt i sportens verden. Barn er ikke lenger cricket fanatikere. Sport som fotball, tennis, badminton, bryting og mange flere har tatt over.

Den siste prestasjonen av vårt land menn og kvinner innen tennis har blitt en prat av timen. Det er spesielle typer sko laget for denne sporten.

Beste tennissko i mote:

Her er noen typer tennissko for menn og kvinner. De er for det meste unisex. Velg din kjære fra listen nedenfor.

1. Snøre opp tennissko:

Tennis Shoes

Alle tennisskoene har blonder. De er ment å gi bedre passform til spilleren. Snørebåndene kan knyttes på mange måter. Det er en motetrend på å knytte snørebånd på forskjellige måter. Disse skoene er som vanlige tennissko. Det er foretrukket av alle spillere fordi det passer. Det er unisex stil.

2. Syntetisk tennissko:

Syntetisk Tennis Shoes

Vanligvis på grunn av løpingen ble tradisjonelle sportssko laget av bomullsmateriale. Men med fremgang av teknologi, er nye stoffer laget med bedre elastisitet og soaking evne. Disse stoffene er syntetiske. De er like gode som bomull. De er alle fargerike og morsomme å designe sko. Det er mest likte kvinner.

3. Chunky Sole Mens Tennis Sko:

chunky sole Tennis Shoes

I tennis må spilleren løpe rundt i tennisbanen. Noen ganger må spilleren kanskje hoppe for å ta et skudd. Mens du gjør en slik aktivitet, må skoens eneste absorbere alle støt for å unngå skader. Chunky sole tennis sko har hardsål på de riktige stedene av såler. Det gir riktig pussing av sålen. Det er lik menn fordi de er tyngre i vekt.

4. Brun tennissko:

brun Tennis Shoes

Tennisbanen har mye leire og støv fra leireflaten på tennisbanen. Dette gjør de skinnende hvite skoene alle skitne, så brunfarget brukes ofte til praksis. De brune tennisskoene er litt kulere enn vanlige tennissko. De kan også brukes utenfor. De liker menn fordi de ser veldig uformell ut.

5. Hvite tennissko:

Hvit Tennis Shoes

Hvite tennissko er tradisjonelle tennissko. Fra århundrer bærer menn og kvinner hvite tennissko. Fargen hvitt er å velge som et tegn på renhet og ingen dårlig spill. Denne typen tennissko har hvite snørebånd. Vanligvis er navnet på merkevaren i fargen. Det er et must for mange turneringer. Det er unisex. Det ser veldig kjedelig ut av tennisbanen.

Se mer: Moderne Dansesko

6. Fargerike Tennissko for kvinner:

Fargerik Tennis Shoes

Dagens generasjon kan ikke holdes under grenser. De vil være fri. Selv i tennisbane, vil de ikke holde de tradisjonelle hvite skoene. De vil ha mye farge og stil. Fargerike tennissko oppfyller de unge hjerter trenger og gjør det samme arbeidet som hvite tennissko. Det er mye lik kvinner.

7. Hard Court Tennis Sko for menn:

Hard court Tennis Shoes

Normalt har tennisbanen en rekke overflater. Det kan være gress, leire, hardt eller teppe. Hver domstol har spesielle sko. Hard tennis tennissko er ment for hard overflate. De er tøffere og gir ekstra komfort. De hjelper deg med å få bedre grep. De er mer slitt av menn for det meste som de er tyngre.

8. Yttersål Tennissko for kvinner:

yttersåle Tennis Shoes

Yttersåles tennissko har bredere såler. De er ment å gi et godt grep. Den ekstra støtdempingen bidrar til å redusere noen form for skade. Disse skoene er fargerike og veldig lekne. Det er mer foretrukket av kvinnene fordi de er lettere.

9. Wilson Pro Staff Tennis Sko:

Wilson pro staff Tennis Shoes

Wilson pro staff tennis sko er en av de eldste former for tennis sko. De er de offisielle skoene til mange turneringer. De er helt perfekte for alle slags retten. De er tradisjonelt laget hvite. Men den økende etterspørselen gjorde dem til å lage fargerike sko også. De er unisex design.

10. Air Damp Tennis Sko:

Luft Vapour Tennis Shoes

Mange idrettsutøvere velger teknologien for luftdamp i deres tennissko. Den er ment for enkel løping og hopping. De gir ekstra sprett. Luftspunnetennissko er lette og svært komfortable. De er som en del av deg når du bærer dem. Det er elsket av kvinner.

Se mer: Kvinners klatresko

11. Lette tennissko:

Lys Tennis Shoes

Tennissko er ment å lyse. Men mens du legger ekstra pute, blir de tunge. Behovet for lette sko for å ta enkelt skudd har begynt å vise. Lette tennissko er laget av spesielle fibre som gjør at skoene lyser. De gir samme passform og komfort som andre tennissko. Da de er lette, er de elsket av kvinner.

12. Klassisk tennissko:

Classic Tennis Shoes

Klassiske tennissko er hvite. De har tykk såle. Snørene er også hvite. De er unisex som de er enklere og mer ensartede. De er ikke veldig lett i vekt. Disse skoene går bra med tradisjonell hvit tennis outfit.

13. Gel Teknologi Menn Tennis Sko:

gel technology Tennis Shoes

Gel teknologi tennis sko har spesiell gel i dem. Disse gelene er ment å absorbere noen form for sjokk. Gelen er for det meste i hælområdet. De er kjent for å forhindre skader. Det er lik mange midaldrende idrettsutøvere. De er foretrukket av menn.

14. Barricade Tennis Sko:

Barrikade Tennis Shoes

Barricade tennis sko har strikket stoff. De har minne skumhælene for ekstra komfort. Dette gir mer personlig trøst. De er litt kostbare, men det er helt verdt det. Denne teknologien er kjent for alle idrettsutøvere, spesielt kvinner.

Se mer: Beste sykkelsko

15. Hyper-Court Tennis Sko:

Hypercourt Tennis Shoes

Vel i laymen termen, Hyper-court tennis sko er ingenting annet enn høyhælte tennis sko. Disse skoene er ikke bare høyhælte, de er ment å ta sjokker. De er lette og puster med deg. De holder deg nær retten. De er likte begge kjønn.

Tennis er en veldig stor og kjent sport i vest. Denne sporten har spesielle sko for å trøste atleten under det lange spillet. Tennissko har alltid snørebånd. De er ikke alltid ment å være kjedelig hvitt. Alle nye farger, stoffer og strikkere har gjort det til å se veldig utrolige. Når du bærer dem, trenger du ikke å holde fast i tennisbanen. De er også kule å bli slitt utenfor.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

27 − = 24