15 forskjellige typer baby armbånd | Stiler på livet

Bangles har blitt brukt som et ornament for hendene siden uendelig tid. Bangles kommer i forskjellige mønstre, design, former og størrelser. Man kan blande, matche og eksperimentere med armbånd. Bangles har nylig blitt en fashion statement og det blir veldig populært. Folk er raskt i gang med å få tak i de nyeste trendene og designene i armbånd. De ser elegant ut på hendene og er lett å bære med forskjellige antrekk. Den kan være av gull, sølv, kobber, messing, glass, plast og kan være av mange design.

Bangles for Baby Girl i forskjellige typer:

Bangles er ting som en mote trend for alle spesielt søte små er også raske å ta opp med trenden. Vi vil se på de forskjellige baby bangle designene.

1. Gull Bangles for Baby Girl:

baby bangles

Den beste måten å pryder de små håndleddene til babyer er med vakre gyldne armbånd. Disse ser pent på babyens feilfri og myke hud. Gull er et lovende metall, nyfødte babyer legges vanligvis gullbøyler, armbånd, ankler, kjeder etc. noen dager etter fødselen. Disse gull armbånd kan være for både gutter og jenter. Det er også en av de mest passende gavealternativer også.

2. Baby armbånd med navn:

baby-armbånd-med-navn2

Den mest uttrykksfulle måten å kunngjøre babyens navn på, kan også være ved å pynte babyen med det personlige navnet bangle. En av de mest unike måtene å bli etset i barnets liv for alltid kan være den navngitte bangle. Det vil alltid være spesielt. De navngitte baby armlene kan være for både baby gutter så vel som jenter.

3. Indian Baby Bangles Med Black Perler:

indian-baby-armbånd-med-svart-beads3

Disse unike gull armlene har svarte perler i mellom. Disse Indian stil armbånd er alltid slitt i par. Gjort i sett med to og disse legges på begge hendene på babyene. De svarte perlene er for å beskytte mot noe som er dårlig for babyene og for å beskytte dem. Man kan finne disse søte lette armbåndene på hver hånd av den nyfødte i India.

Se mer: Bangles For Men

4. Beaded Baby Bangles:

beaded-baby-bangles4

De mest elegante armbåndene til en baby jente er beaded seg med rosa eller hvite perler. De ser vakker ut i de søte, små hendene til babyens jenter. Perlene kan bli strøket i sølv eller gull i henhold til valgene til babyen. De kan også gjøres med forskjellige farger og valg av perler til babyen.

5. Sølv Baby Bangles:

sølv-baby-bangles5

Det neste i kø for å være populært etter gull armbånd er sølv armbånd for babyer. Noen bruker bare gullbragler til babyer ved anledninger, mens sølvene kan bli prydet på en babyens håndledd på daglig basis. Sølvelementet er også veldig lovende, og de kan også være en gave til babyene. Sølv armbånd ser nydelig ut på både baby gutter og baby jenter.

6. Charm Bangles:

Charm-armbånd-6

En sjarm bangle ser mer ut som et armbånd og er en av de raskeste fange smykker trendene i dagens tid. Det kan være en av mote og stil uttalelser for babyer også. Disse armlene kan ha stjerner, biler, månen, sirkler og teddybjørn etc. som pyntegjenstander som henger fra dem. De ser vakker ut på babyens hender, og de vil også ha på seg disse.

Se mer: Designer Gull Bangles

7. Armbånd Bangles for Baby:

armbånd-bangles7

Baby armbånd armbånd kan også være for både gutter og jenter. De er også veldig indiske i stil og legges i babyens håndledd i nesten to år eller så. Bangle armbånd kan gjøres i gull eller sølv. De ser akkurat ut som en bangle på den søte håndleddet og kan alltid brukes på babyens håndledd.

8. Flowered Baby Bangles:

blomstrete-baby-bangles8

Disse er de søteste armbåndene til en baby jente med blomster som pryder håndleddet med sjarmen. De ser veldig livlig ut med blomstene og kan gjøres i ethvert metall som gull, sølv, platina eller kan være laget av perler. Disse kan være en sikker skutt stil uttalelse for alle de søte jentene som smårollinger selv. Blomstene kan være små, mange, preget eller innebygd som per krav.

9. Kjede Bangles For Babyer:

kjede-armbånd-for-babies9

Kjede armbånd kan være for både gutter og jenter. Banglene er laget i en kjedeform for enkel slitasje og for et fint fall i håndleddet. Babyene kan bruke disse på daglig basis. Kjeden armbånd ser mer ut som et armbånd og er ikke veldig tung også.

Se mer: Bangles for Women

10. Plast Bangles:

plast-bangles10

Når det gjelder fancy ting, stjeler armbåndet showet med forskjellige farger og forskjellige materialer som brukes til å lage armbåndene. Man kan ha armbånd i hver farge og kjole. Plast armbånd har store varianter og baby jenter kan bli bedecked med hver og en hver dag. De er ikke i det hele tatt på den dyre siden, men ser bare fantastisk på barna.

11. Mansjettknapper for babyer:

cuff-armbånd-for-babies11

Mansjettknapper er lettere å sette på babyer, da de kan justeres og er åpne fra endene. De kan være av metaller, gull eller sølv etter behov. De kan brukes på daglig basis for små. I India er de også kjent som "Kada" armbånd.

12. Hånd Bangles Med Finger Ring:

hånd-armbånd-med-finger-ring12

Håndbremser er et øyeblikksslag med kvinner og tenåringer. Så hvorfor forlate småbarn? De kan også flaute håndbangle med en søt fingerring. Dette kan være en unik gave til den lille ens bursdag. Man kan også tilpasse håndbangle med babyens navn på den.

13. Metal Fargerike Bangles:

metall-fargerikt-bangles13

Fargerike armbånd i metaller kan også være en umiddelbar titteskifter for enhver kjole på babyene. Søte jenter med vakre frocks kan ha matchende farget metal armbånd med dem. De kan brukes i to sett med 6 eller 8 i begge hender.

14. Diamant Bangles:

diamant-baby-armbånd

Kan diamanter bli etterlatt når vi tenker på armbånd? Litt på den dyre enden, er diamant armbånd ikke bare for kvinner, det kan være det beste gaveutstyret for små jenter. De kan brukes på ulike tradisjonelle funksjoner for babyer eller festivaler, anledninger osv.

15. Diamanter i Sterling Sølv Bangles:

diamanter-in-sterling-sølv-armbånd

Diamanter ser fantastisk ut i sterling sølv også. Glans og glans av diamanter kan forbedres når de er plassert i sterling sølv. Armbåndet ser vakkert ut mens det er på babyens håndledd. Bangle kan også ha ting som et sitat eller et rim skrevet på dem.

Det viktigste som kan pryde en søt baby kan være en sjarmerende og nydelig utseende bangle på håndleddet. De er en måte å lage en fashion statement for unge. De er nå så veldig i disse dager, og sammen med ungdommer, eldste, kan selv småbarn ha det med stil og nåde. De forskjellige designene, mønstrene og størrelsene på de søte lille armbåndene kan ha en bred tallerken med muligheter for barns styling.

Leave A Comment

+ 82 = 92