15 Fasjonable Korsettbluse Designs for Indian Sarees | Stiler på livet

Korsettbluse er vanligvis langt lengre enn normalt. Korsettstilbluse er tilgjengelig for saree og chaniyacholi også. Korsettbluse med saree ser noe annerledes ut, fordi det nesten ikke kommer til å se i virkeligheten. Bluse med korsettmønster kommer i mange vakre design. Korsettstilbluse er ny på markedet, så det vil få deg til å se unikt hvis du bruker den med saree. Du kan gi et fantastisk utseende av saree med korsettbluse. Det er svært tilgjengelig for chaniyacholis.

Designer korsett stilbluser for kvinner:

Her lister vi ut 15 nyeste korsettbluser i kvinner, for å ha på spesielle anledninger og arrangementer.

1. Bronse korsettbluse:

korsett bluser

Dette er en vakker bronsefarge korsettbluse. Grønn saree med blomstearbeid på bare skulder Daman ser fabelaktig ut. Arbeidet med korsettbluse vil lyse i lys. Gløden vil indirekte reflektere over ansiktet ditt også. Det blir første valg av damer. En dame vil se merkbar i dette.

2. Siste korsettbluse:

Siste Corset Blouse

Dette er ekstremt fantastisk korsettbluse i kort ermet. Ermene er av nettduk. Den har trendy arbeid foran på blusen. Daman av saree vil bli holdt bare én side. Du bør ikke dekke blusearbeidet med Daman. Det er intenst imponerende.

3. Korsettbluse med broderi:

korsett Blouse with Embroidery

I denne korsettbluse er baksiden dekorert med broderi. Et kutt er også gitt i form av Diya. Blusen ser fantastisk ut med ren silke saree. Det vil gi deg rik utseende. Blusen virker som dyr også. Det er utrolig eksepsjonelt og fremtredende å ha på seg.

4. Korsett stilbluse:

korsett Style Blouse

Dette er lettvek fantastisk svart farge korsett stil bluse. Det er full ermet og blomstertrykk på siden av korsettbluse. Oransje og svart fargekombinasjon av saree er ny. På ermene, er rotete kvadratmønster gjort som ser ut uvanlig. Det er fantastisk i sin enkle design, men likevel overdådig.

5. korsett stil bryllup bluse:

korsett Style Wedding Blouse

Denne bluse har en lykkelig rød farge og er designet for å ha på seg for en brud. Et vakkert kutt har gjort på halsen for å gi fantastisk mønster. Gullfargearbeid er gjort på bluse. Enkel saree er slitt om dyrt, for å markere korsettbluse. Det oppfyller de nødvendige standarder.

Se mer: Shoulder Off Blouse

6. Indisk korsettbluse:

Indian Corset Blouse

Det er en typisk stil indisk korsettbluse og i vanlig gylden farge. Damer foretrekker gyllenbluse slik at den blir matchet med de fleste sarees. Det er ermeløs og nakke sys med nett. Det ser best ut med varm rød og romantisk rosa farge. Det vil se virkelig nydelig ut.

7. Korsettbluse til Lehenga:

korsett Blouse for Lehenga

Det er rosa fargekorsettbluse for lehenga. Hele lehenga ser forbløffende ut. Denne blusen begynner med brystdelen. Det har ikke noe stoff på skulderområdet. Denne typen bluse er mest brukt i høy klasse bryllup eller fest. Den har majestetisk design. Det vil få øynene av mennesker i ekteskapet.

8. Designer Korsettbluse:

Designer Corset Blouse

Mønsteret på denne korsettbluse er spellbound. Du vil like det umiddelbart som du ser det. Det er netto stoff og rød farge arbeid er gjort for å pynte den. Denne korsettbluse vil øke nådens dame. En dame vil bli æret ved å se henne ros i folks øyne. Ingen kan stoppe seg ved å likne denne korsettbluse.

9. Glittery Korsettbluse:

glitrende Corset Blouse

Dette er veldig fancy korsettbluse i hvit farge. Blomstertrykk i lappearbeid er festet på bluse. Det er full ermet og ser ut som blomstretrykk er ferdig med glitter. Du trenger ikke noen ornamenter å bære. Bare denne bluse er nok til å pryde deg. Med dette vil selv din personlighet vises strålende.

10. Party wear korsettbluse:

Parti Wear Corset Blouse

Dette er veldig beroligende farge ermeløs korsettbluse. Fint mønster er gjort på korsettbluse for å se mer attraktivt ut. Du vil rocke og se varm i denne bluse. Denne korsettbluse er spesielt designet for festslitasje. Det er veldig delikat korsettbluse. I dette designet blir kroppen din eksponert.

Se mer: Stretch Saree Blouse

11. Korsettbluse Tilbake Design:

korsett Blouse Back Design

Dette er søtt tilbake design i korsett rød farge bluse. Det vil se varmt ut i ekteskapet. Det er søtt og beauteous. Det vil invitere gode kommentarer fra publikum. Svart farget vanlig saree med rød glitrende korsettbluse vil se bra ut på deg. Den har en herlig design som tilfredsstiller hjertet.

12. Stilig korsettbluse:

stilig Corset Blouse

Dette er stilig korsettbluse med grønn fargesare. Sareen har slitt seg i elegant elegant stil. Denne korsettbluse vil se sexy på dame. Det er ultramoderne og trendsettende korsettbluse. Denne bluse har sofistikert mønster som gjør at du ser kult ut. Det er sterkt nok til å underholde folket.

13. Hot korsettbluse:

Varmt Corset Blouse

Denne korsettbluse er veldig varm i stil. Det vil se fantastisk ut på damer. Utformingen av denne korsettbluse og saree er slik at du trenger hjelp fra profesjonelle til å bære dette. Utformingen av denne korsettbluse vil hente bort damer hjerte. Det er svært voguish. Det er utrolig bemerkelsesverdig mønster.

14. Dekorert korsettbluse:

pyntet Corset Blouse

Denne korsettbluse er i gullkoncept og full ermet. Den har et pent og rent mønster. Denne korsettbluse er betydelig innflytelsesrik og av høyt nivå. Det er gjort interessert ved tillegg av dekorative funksjoner. Det er et kunstnerisk arbeid. Det er arbeidet med lidenskapelig kunstner og utrolig også.

Se mer: Ladies Chiffon Blouse

15. Unik korsettbluse:

Unik Corset Blouse

Dette er en unik trykt korsettbluse. Det ser ut som en tradisjonell bluse. Det vil være uvanlig og klassisk design av korsettbluse. Det vil se nydelig ut på damer. Det er som gammelt design er raffinert på en stilig måte. Denne korsettbluseutformingen er sjelden å finne. Det er i flerfarger og utmerket skapelse.

Korsettbluser er for det meste slitt med vanlige sareer for å tydelig vise mønsteret av korsettbluse. Hver design av korsettbluse er unik og forskjellig fra hverandre. Korsettblusen skiller seg fra vanlig. Dyktig kunstner er nødvendig for å lage denne bluse. Det passer for alle funksjoner og anledninger. Det er av fin og overlegen kvalitet med talentfull design.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

25 − = 24