15 fantastiske og nyeste sølvkjedeoppskrifter for menn

Det pleide å være en tid da kvinner elsket smykker og menn elsket penger, biler, osv. Men alt har endret seg nå. I dag elsker menn smykker så mye som kvinner gjør. Bruk trendy og moderne pyntegjenstander i større grad for øynene og sjarmen din. For å få tak i denne økende trenden, kommer smykker butikker opp med nyere modeller og design for å lokke menn. De vanligste smykker som noen gang bærer av menn, er kjeder og klokker.

sølv chains for men

Sølvkjeder er alltid en mote hit for både menn og kvinner, hvor det kan brukes når som helst på dagen og til enhver anledning. Sølvkjeder kan best utfylle med hvilken som helst hud- og klærfarge, bortsett fra at det er økonomisk vennlig. Utallige design og stiler er tilgjengelige i det indiske markedet.

Herrer Sølv Nakke Kjeder Design:

De essensielle effektive typer smykker og vakre og unike sølvhalsekjeder for menneskeskifte mellom samfunn, er likevel jevnlig tilsynelatende evigvarende.

1. Heavy Figaro Silver Chain for Him:

tung figaro-kjeder-1

Mange flere nakke sølvkjeder er praktiske i butikkene for menn. Denne fulle sølvbelagte tunge Figaro-kjeden er laserbelagt og polert i sterlingsølv for varig glans. Figaro sølvkjede for menn som er laget av høy kvalitet og bred en. Du kan overraske, spesiell mann i livet ditt med denne sensasjonelle Figaro-kjeden. Dette kan legge til et elegant utseende på ethvert antrekk.

2. Vintage Cross Black and Silver Chain:

årgang-sort-sølv-kryss-kjede-2-

Svart og sølv har en klassisk latinsk stil og er laget av sølvfarget lettvektsmateriale. Anhenget har blitt preget, gravert utseende og bestående av skinnende sølvtone metall med avrundede hevede mønstre. Passer for enten en mann eller en kvinne, i veldig god vintage tilstand, er denne nakkekjeden den fantastiske kampen.

3. Hunky Chunky Menns Sølvkjede:

hunky-tykk-mens-kjede-3-

Hunky chunky menns kjede designet med lettvekt sølvkjede, og uthevet med blå og hvite swirled glassperler og sølvlegeringstråleperler. Denne hunky chunky kjeden tilbyr et manlig utseende. Hvis du kan bære denne sølvkjeden, forbedrer den din personlighet enn andre. Det er en populær design blant alle menn for sin maskuline blikk.

4. Long Silver Box Chain Design for Man:

lang-box-sølv-kjede-4

Sølvkjede for menn er det flere nettbutikker og mange design for kjeder er tilgjengelige. Dette er kommet i forskjellige bredder, det er mange alternativer å velge din egen stil med online. Denne sølvkjeden er innarbeidet et mønster av lang boks. Det gir den enkle og stilige utsikten for brukerens hals.

5. Sterling Sølvkjeder til menn:

sterling-sølv-kjede-5

Den gode tingen med sølvkjeden er dens allsidighet å være festet med et sølv anheng for å gjøre det ser sjarmerende og fasjonabelt ut. Denne sterling sølvkjede for menn laget med en blank sølvfinish eller antik sølvfinish. Kjeden har en veldig fin vekt uten å være for tung og er den ideelle gave til en motebevisst mann.

Se mer: Platina kjede for kvinner

6. Skull anheng med sølv kjede for gutter:

skalle-anheng-med-sølv-kjede-6

Inspirert av kjendiser, viser de fleste ungdommer deres kjedelettkjede. De fleste av kjedene er skreddersydde, og viser det harde arbeidet bak seg. Denne skallen anheng gir skrekk og inspirert utseende til seerne. Mange kjendiser kan bære denne typen unike kjeder.

7. Guitar anheng Sølv kjede for gutter:

slående-klippe-og-roll-gitar-anheng-sølv-kjede-7

Den fantastiske rock and roll gitaren anheng sølvkjede vil definitivt oppgradere dine skikkelser med en imponerende trendy touch, med en eksepsjonell gitar design, vakkert utformet i kvalitets rustfritt sølv. Anheng av sølvkjeden består av gul fargepolert design, som er en flott design for instrumentelskere.

8. unik sølv nakke kjede for menn:

unikt-sølv-hals-kjede-8

Sølvkjeder til menn gir en overkommelig pris og attraktiv utsikt til andre. Dette er grunnen til at sølvkjeder er i og varme for menn. Jo enklere det ser ut, desto bedre er det for dem. Denne unike sølvhalsekjeden består av små avrundede perler og polert med det briljant sterling sølvmaterialet.

9. Deific Lucent Sterling Sølvkjede for menn:

deific-lucent-sølv-kjede-9

Denne deifiable lucent sølvkjeden har gjort de fineste håndlagde smykker med kraftige design og razor sharp oppmerksomhet til de minste detaljene for kjente kjendiser, høy profilpersoner. Denne sølvkjeden designet med tynt sølv og lite anheng gir det enkle og stilfulle utsikten til nakken din. Du kan bære denne kjeden for enhver form for kjole.

10. Sølv Tone Kjeder For Man:

sølv-tonet-kjede-10

Menns sølvkjeder er en integrert del av menneskets liv, spesielt for menn. Disse sølvfargede kjeder er den perfekte gave til anledninger og helligdager som jul, fødselsdager og bryllup. Dette kan være en ideell gave til mannen din eller din venns gutt. Hvis du vil legge til et anheng med denne kjeden, gir det en ekstra eleganse til ditt antrekk.

Se mer: Gents Gold Chain Designs

11. Sølv flatkjede for menn:

flate-sølv-kjede-11

Den flate sølvkjeden er alltid en klassisk stift til enhver smykkeskrin. Brede og lette, flate sølvkjeder er så behagelige at du ikke vil legge merke til at du har på deg det. Det vil gjøre en forbløffende gave over ferien til en elsket. Du kan velge denne sølvkjeden, for regelmessig bruk og kontorformål også.

12. Sølvkjede med krystallkvarts:

krystall-kvarts-med-sølv-kjede-12

Sølvkjede design for menn passer godt med alle typer klær, enten det er formelt eller uformelt. Selv med en enkel antrekk, kan du skinne med sølvets skjønnhet. Denne designen nydelig liten kvarts krystallkjede med turkis forbundet med sterling sølvkjede og ledning.

13. Indiske tradisjonelle sølvkjeder for menn:

tradisjonelle sølvkjede-13

Den tradisjonelle sølvkjeden for menn skaper et unikt utseende; det er ekstremt fleksibelt og flytende etter deres utseende. Kjeden kan være høypolert og lysreflekterende stykke. Sølvkjeden er laget med tradisjonell, kompleks design og gir det flotte utseendet med hverdagen din. Disse tradisjonelle sølvkjedene passer til bryllupsceremonier og andre funksjoner.

14. Lær med sølv anheng:

lær-med-sølv-anheng-14

Noen foretrekker kjeder som er litt justerbare i lengden. Den sølv to runde sølv anheng er laget av lettvekt sterling sølv og henger med lær nakke kjede som gir det enkle utseende og tilbyr en flott og unik mens sammenlignet med andre.

Se mer: Halskjede for menn

15. Superman Mens Silver Chain Design:

menneske-sølv-kjede-15

Sølvkjede for gutter er tilgjengelig i forskjellige overflater som polert, rustikk og antik. De filigreerte kjedene er elegante og delikate, så vel som tilgjengelige i forskjellige stilige design. En av de mest folkerike designene er superman anheng sølvkjeder. Disse designene er mye likte av tenåringer og også for barn.

Selv om sølvkjeder og chokere bare brukes av mennene, brukes sølvkjeder mest av kvinner og menn. Disse er tilgjengelige i forskjellige finish, alt fra antik til rustikk og hamret. Disse kan være permanent slitt på nakken og ville være et perfekt tilbehør som ville blande sammen med noen form for klær. Sølv hadde aldri vært ute av mote, du kan overføre det til neste generasjon. Det kan være den perfekte verdifulle metallkjeden som kan være rimelig for alle.

Leave A Comment

9 + 1 =