15 fantastiske jubileumsgaver til par som vil overraske dem

Å huske tettes fødselsdager og jubileumsdatoer er alltid viktig for å få folk til å innse at han eller hun spiller en avgjørende rolle i livet. Hilsen Lukk venner som er gift eller blant familiemedlemmer, går ikke bare av ønsker, men også overraskende med par jubileumsgaver. Denne artikkelen peker ut de 15 beste jubileumsgaver for par.

Beste jubileumsgaver til par:

La oss se jubileumsgave ideer for par en etter en.

1. Crystal Table Clock Gift for Par:

Krystall Table Clock Gift for Couple

Å gi en klokke som en bryllupsgave er vanlig, noe som gjør en forskjell fra den vanlige klokka, ville være å presentere parets jubileumsgave med en krystallrammeklokke med romersk tallerken design døgnet rundt. Du kan personliggjøre som per par datoen for bryllup og med deres navn også.

2. Bryllupsdans-CD Gave til par:

Bryllup Dance CD Gift for Couple

For foreldre som ønsker en gave, vil barna med en følelsesmessig og foryngende gave, som kan være et barns bryllupsdag, skrevet på en cd og presentert som en bryllupsdagsgave for par. På datoen for annivarsary kveldstid kan du gi dette til å spille CD-sang på festfestetid, dette er kult ting for par på deres bryllupsdagsdagen.

3. hans og hennes navn par håndkle sett:

Hans & Her Name Couple Towel Set

Venner som ønsker å gi en unik og latter å bringe en gave til vennene som er et par med et håndkle til stede med parnavnet skrevet på den. Fargen på håndkleet kan avgjøres i henhold til personlig valg og smak. Denne typen trykte håndklær vil du få som per tema og farge på håndklær, du kan tilpasse etter parvalg.

4. Par Navn Trykt Putetrekk:

Par Name Printed Pillow Cover

Navn trykt pute dekker i disse dager er ofte tilgjengelige som kan tilpasse om noen dager. Navnet og parets jubileumsdato nevnes med et fargerikt bakgrunns- og kalligrafisk skript. Denne gaven hjelper dem å minne sine glade øyeblikk på den datoen.

5. Par T-skjorte Bryllupsdagen Gift:

Par T-Shirt Wedding Anniversary Gift

Denne matchende farge- og uttrykks-t-skjorten eller som passer til fargen og den forskjellige uttrykks-t-skjorten, kan presenteres som et par gave på jubileumsfestet som en jubileumsgave til det nygifte paret. Denne ene lyseblå marine farget t-skjorter gir klassisk utseende av par, sitater eller ordlyd bidrar til å knytte en bånd mellom dem.

6. Lås og nøkkel par jubileumsgave:

Låse and Key Couple Anniversary Gift

Denne søte og romantiske gaven presenteres for paret som et par jubileumsgave er faktisk et smil som bringer. Menn og kvinner er begavet med lignende kjede og lås anheng for fyren og nøkkelhalsen for kvinnene. Den leveres med god passform, fint valg for par jubileumsgave.

7. Swarovski krystall studded vin glass par sett:

Swarovski Crystal Studded Wine Glass Couple Set

Gave vin glass en merket vin er en vanlig gave av en venn eller unge familiemedlemmer til det unge paret som en bryllup eller engasjement dag jubileum gave. Sipping vin fra Swarovski krystall-studded vin glass er en luksuriøs måte å feire bryllup eller engasjement dag. Feire jubileum for par med denne vinen og roen av musikk.

8. lær nøkkelring par gave til jubileet:

Lær Keyring Couple Gift for The Anniversary

Et godt skinn vil skape en annen lukt, for de parene som er glad i lær, så kan dette skinnetrykkingen være en favoritt gave de har fått fra familiemedlemmer eller venner. Denne er en liten gaveide for par på bryllupsdagen som gave.

Se mer: Spesielle gaver til par

9. Infinity armbånd satt for par:

evighet Bracelet Set for Couple

Ungdommer som ønsker å ønske sine nære venner eller familiemedlemmer som ønsker å få sitt unge par gjennom et langt liv og elsker dette uendelig symbolarmbåndet, ville være en enklere måte å uttrykke en million ord med ønsker. Disse er små uttrekkbare og justerbare så fint valg som en gave på bryllupsdagen.

10. Mr. og Mrs Couple Mug:

MR. and Mrs. Couple Mug

Denne søte lille kaffeklæren med tegneserieutskrifter som er trykt på forsiden av koppen, er definitivt den enkleste gaven ennå en brukbar gave til paret. Forsiden av koppen er designet med et mustache for fyren og et kyssesymbol for kvinnene.

Se mer: Diamantringer for par

11. Lysestaker Gave til par:

Stearinlys Holder Gift For Couple

Venn som vet at deres venn som liker lysstearinlys og elsker duften som er kjøpt ut av duftlyset, gir deg en følelse av god aura, vil bli presentert med et tilpasset treverkstaget lysstativ.

12. par parfyme sett gave:

Par Perfume Set Gift

For å skape en romantisk følelse, kan familiemedlemmer eller venner gifte paret med noen merket parfyme kurv som en nybegynt jubileumsgave eller gave til par på jubileum for mellom- eller alderdom par.

13. Couple Watch Set jubileumsgave:

Par Watch Set Anniversary Gift

Damer og menn begge liker å ha på seg en annen type klokker, slik at det kan være en ideell gave til paret å gi paret et lignende likt klokke med forskjellig stroppstørrelse. Fargen kan være standard svart eller brun.

14. Silver Cup Gift For Couple Anniversary:

Sølv Cup Gift For Couple Anniversary

Den tradisjonelle måten å gi paret på bryllupsdagen av familiemedlemmer, kan være med sølv eller gull. Presentere sølvkopp eller sølvske er en tradisjonell måte å hilse på paret med god helse og velstand.

15. Sofa kaste gave til par:

Sofa Throw Gift For Couple

Sofas er i dag må ha møbler på dem på grunn av kulturelle forandringer og modernisering av miljøet. Å gi det gamle paret med parnavnet og bryllupsdagen på kasteffilet som vil gjøre oppholdet mer behagelig, så vel som husk deres bryllupsdag alltid.

Se mer: Soveromsdesign for par

Beste jubileumsgaver for par er faktisk en fin måte å få paret til å huske som alltid glemmer bryllupsdagen, og også for paret som liker å feire bryllupet i stor skala og kaste en fest. Å få gaver gjør alltid folk spesielle eller planlegger for vennen din eller familiemedlemmet en overraskelsesjubileumsgave.

Leave A Comment

3 + 1 =