15 fantastiske Chanderi Sarees med bilder | Stiler på livet

Chanderi Sarees er tradisjonelle sarees tilhører Madhya Pradesh, India. Navnet på disse sareene kom fra navnet på et sted som ligger i Ashok Nagar-distriktet i nord Madhya Pradesh, det vil si Chanderi. Chanderi er populært kjent for sine sareer. Dette handloom-produktet består hovedsakelig av bomull og silke. De tre typer stoff i chanderi sarees er chanderi bomull, silke bomull og ren silke. De forskjellige typer Chanderi sarees er Chanderi silke saree, Chanderi bomull saree, Chanderi Bomull Silke Sarees, Chanderi Designer Sarees, Chanderi Pattu Sarees, Chanderi Handloom Sarees, etc.

Fantastiske Chanderi Sarees Med Bilder:

De 15 beste stilene av chanderi sarees og bilder er den viktigste nøkkelattraksjonen i denne artikkelen.

1. Grønn og hvit Chanderi Silke Saree med gul kant:

Chanderi-sarees

Teksten i denne sareen er silkeaktig. Grønn og gul synes absolutt perfekt kombinasjon av farger. En halvdel av sareen er hvit utformet del og den andre halvdelen er grønn del med gul kantlinje over kroppen din. Denne silke chanderi saree gjør at du ser fargerik ut.

2. Rød Silke Bomull Chanderi Saree Med Golden Border:

2. Red silk cotton chanderi saree with golden border

Denne røde sarenen som et tradisjonelt utseende med enkle røde porsjoner sammen med vanlig gylden kantlinje løper over dette stykket av bomullschanderi. En opprør blir gitt til denne sareen ved å gi en intrikat gylden pallu som gjør den enda mer levende. Du kan pare opp med gyllenbluse.

3. Oransje og hvitt Chanderi Silke Designer Saree:

3. Orange and white chanderi silk designer saree

Halv og halv chanderi silke designet saree har hovedsakelig to farger som gjør den fantastisk. Hvit, trykt del sammen med enkel oransje med noen fargerike striper langs kantlinjen. For å gi et kontrasterende syn, er det parret med blå bluse som har oransje fôr til den.

4. Pink Chanderi Pattu Saree:

4. Pink chanderi pattu saree

Denne rosa pattu eller silke saree gir en skinnende tekstur og også myk faktisk. På den ene siden av grensen er den gylden og på den andre siden har den fiolett fargetone. Over saree blomstret design er laget. Dette gir et nytt utsikter til denne chanderi saree.

5. Rød Og Krem Designer Chanderi Silke Saree:

5. Red and cream designer chanderi silk saree

Designer chanderi saree legger til en ny funksjon til den konvensjonelle chanderi saree. Denne sareen ser absolutt strålende ut på spesiell anledning. Rød halvdel har gylne motiver gjennom hele. Kremfarget pallu er drapt over kroppen din, noe som gir en kontrastparameter til denne sareen med intrikat designet kantlinje.

6. Magenta og hvitt Chanderi Silke Saree:

6. Magenta and white chanderi silk saree

Her er denne magenta hvite chanderi silken plissert pent for å gi et behagelig utseende til øyet. Den hvite halvdelen av denne sareen er designet med svart og den andre halvdelen er enkel, magenta silkeaktig tekstur med grønn bredere kant. Sareen er i kontrast med grønn farget bluse som gjør at du ser perfekt ut.

7. Fersken og sølv Bomull Silke Chanderi Saree:

7. Peach and silver cotton silk chanderi saree

Bomullsilke er et annet utvalg av denne chanderi saree. Peach er blandet med sølv nyanse. Fersken er basen farge av denne saree som er uoverensstemmende med sølv arbeider. Denne sareen går bra med alle aldre. Disse ferskenfargete antrekkene er de siste trendene, så du kan prøve dette stykket chanderi saree hvis du elsker denne fargen.

8. Deep Blue Cotton Silk Chanderi Saree:

8. Deep blue cotton silk chanderi saree

Blå er den viktigste egenskapen til denne chanderi saree. Intrikate design er laget over dette stykke bomulls silke chanderi saree med gylden kant. Hvis du liker å velge intrikate design med multi-farget effekt, kan du sikkert gå for denne fasjonable utsikten. Du ser også strålende ut i denne blå skyggen også.

9. Rød og Beige Chanderi Saree med gylden broderi:

9. Red and beige chanderi saree with golden embroidery

Dette er en designer saree med gylden broderi langs grensen. Broderi arbeidet er gjort i sirkulære og bølgete mønstre som ser annerledes ut. Den beige farget pallu har silkeaktig utsikt med gjennomsiktig effekt. Dette er i kontrast med røde, oransje og blå porsjoner. Den bredt spredte røde delen har intrikate blåfarget arbeid gjort i vanlige mønstre.

10. Ren Off-White Plain Chanderi Silk Saree:

10. Pure off-white chanderi silk saree

Enkelheten av denne chanderi sareen er den attraktive funksjonen for dette antrekket. Dette kan brukes av kvinner i alle aldre. Denne trendy sareen har gylden effekt på den offwhite basen som ser fantastisk ut blandet med eleganse.

Se mer: Nauvari Saree Bilder

11. Rosa og ferskenfarge Net Chanderi Saree Med Patchverk:

11. Pink and peach colour net chanderi saree with patch works

Fersken halvparten av denne chanderi saree er blandet med rosa farget netting pallu. For å forbedre ditt perspektiv, prøv å mikse og matche utseendet ditt ved å bruke blå farget designerbluse. Det gir en multi-farget effekt til denne sareen. Den gjennomsiktige nettede pallu forbedrer skjønnheten i designerbluseet. Patchverkene er gjort i ferskenfargede porsjoner.

12. Rødtrykt Chanderi-sjekker Saree:

12. Red printed chanderi saree

Denne sareen er bare enkel i sitt utseende, men ser likevel trendy ut i dette røde stykket. Disse mønstrene av trykte chanderi sarees er mye brukt for det meste av dagens generasjon damer. Den har flere fargede trykkblokker i nedre halvdel. Triangulære blokk utskrifter sammen med strips er den viktigste karakteristiske trekk ved denne chanderi saree.

Se mer: Bandhani Sarees Collection

13. Sitron Gul Farget Designer Bomull-Silke Fest Slitasje Chanderi Saree:

1. 3. Lemon yellow coloured designer cotton-silk party wear chanderi saree

Du kan velge denne festen i chanderi saree i enhver spesiell anledning. Denne gule baserte chanderi sareen har intrikate design i hoveddelen som forlater pallu med få designte verk. Grensearbeidet er svært fascinerende enn den enkle sitrongule basen. Den har fremtredende gyldne verk på den rosa farget grensen.

14. Krem Chanderi Bomull Saree Med Gull Og Gul Border:

14. Cream chanderi cotton saree with golden and yellow border

Enkel kremfarget chanderi saree er egnet for eventuelle religiøse hendelser. I dag foretrekkes denne typen sarees å ha tradisjonell effekt. Kontrasterende bluse er sammenkoblet med dette stykke av hvitt og gult grønt saree.

Se mer: Sarees In Pothys

15. Krem og oransje lettvekt Chanderi Saree:

15. Cream and orange chanderi silk saree

Den nedre delen av denne sareen gir en oransje fargetone til kremfarget øvre halvdel. I mellomtiden har det floral design. Dette går perfekt med dette denne chanderi saree. Svart ytre foring definerer denne sareen sammen med intrikate gyldne arbeider på kremfargede deler. Svart bluse fremhever skjønnheten din.

Det finnes forskjellige varianter av chanderi saree slitt på stilig måte for å få deg til å se annerledes ut og fasjonable. Designer chanderi sarees er lett tilgjengelige i markedet for å forbedre ditt utseende. Ulike stiler er tilgjengelige for å koble sammen i ulike anledninger.

Leave A Comment

19 − 12 =