15 Eye-Catching Bangle Mehandi Designs med bilder | Stiler på livet

Mehndi eller henna er en form for midlertidig tatovering som vil bli brukt av kvinner i India og noen arabiske land. Det er mange flere design som er tilgjengelige. En av de vanligste ut av disse er bangle mehndi design. Blomster mønstre og design er den integrerte delen av alle mehendi design. Bangle design vil også bli inkludert i disse mønstrene og kurver. Noen bangle stil design involverer tatovering bare håndleddet mens andre spredt over lengden av armen.

Mehandi etterlater vanligvis en rødbrun farge, men med ny teknologi har nye typer mehandi tatoveringer blitt utviklet. Disse inkluderer fargede, glitrende former av mehendi som også er attraktive som ren henna tatoveringer. Her er 15 forskjellige typer bangles mehndi designbilder.

2018 Nyeste Bangle Mehndi-design for hender:

1. Bangle Style Mehndi Designs for Hands:

bangle mehandi designs

Dette er en typisk Mehandi-design der blomstermønstre tegnes i linjer, starter fra håndflaten og strekkes til albuen. Det gir utseendet på flere fargede armbånd som pryder lemmen. Dette kan varieres på flere måter, enten kan bruke blomster eller spiraler mønster eller litt av begge.

2. Bangle Style Mehndi Design:

15 Eye-Catching Bangle Mehandi Designs med bilder | Stiler på livet

Denne designen består av vanlig ring rundt fingeren og en enkelt forseggjort bangleform rundt håndleddet mens du holder håndflaten helt tom. Selv om dette ikke går med de generelle mehandi-designene som er ekstremt ornamental, har det en viss finesse som setter den fra hverandre.

3. Mehndi Bangle Designs i hender:

15 Eye-Catching Bangle Mehandi Designs med bilder | Stiler på livet

Mehndis er den vanlige tradisjonen i ekteskap fra mange land. Bruden og brudgommen vil bruke mehandi tatoveringer med kompliserte design. Armbue lengde armbånd, fulle av små detaljer, er vanligvis slitt av folk i slike anledninger. De ovennevnte bangle mehndi-designene for fulle hender er et beste alternativ for bruder.

4. Farget Bangle Mehendi Designs:

15 Eye-Catching Bangle Mehandi Designs med bilder | Stiler på livet

Mange foretrekker å bruke glitter mehendi-design for de fleste anledninger, da de kan samsvare med forskjellige fargekombinasjoner med sine antrekk. Denne designen er enkel, men elegant. Den har farget bangle type mehandi design som ser penere og mer forlokkende ut.

5. Enkle Bangle Mehndi-design for hender:

15 Eye-Catching Bangle Mehandi Designs med bilder | Stiler på livet

Selv om mehandi-designene er tilbøyelige til å være intrikate, foretrekker ungdommer mindre fanfare. Enkel bangle henna kunst rundt håndleddet med vakre glatte kurver når noen er kortere eller ikke en elsker av overdreven ornament, kan gå for denne typen design.

6. Elegant Mehndi Bangle Design:

15 Eye-Catching Bangle Mehandi Designs med bilder | Stiler på livet

Midt i intrikate blomst, melder mehndi mønstre sporten som bangle såret rundt håndleddet. Det gir en form for lettelse til designet ved å la noen av huden se ut fra design. Den har dekket med blomster og paisleys mønster som bare er søt.

7. Spiral Bangle Mehendi Designs:

15 Eye-Catching Bangle Mehandi Designs med bilder | Stiler på livet

Det er sant at mehendi design alltid vil ha blomstermønstre innlemmet i dem og noen ganger bare spiraler i tillegg. En enkel armbånd med store og mindre utførlige spiraldesign ser ut som alle andre mehendi-design, og de ovennevnte kvinners enkle natur gir pretensiøs utseende.

8. Floral Bangle Mehandi Designs:

15 Eye-Catching Bangle Mehandi Designs med bilder | Stiler på livet

Mens noen mennesker vil ønske å stå ut av blomsterformede mehndi-design, velger andre bare blomster som pryder sine palmer og armer. Denne typen mehendi-design gir helt pent og rent utseende på hånden, og de små motivene på hele fingrene er designet som er stilig.

9. Bangle Style Mehndi Design:

15 Eye-Catching Bangle Mehandi Designs med bilder | Stiler på livet

Folk som elsker å bruke tykk mehandi på hendene, dette vil være perfekt for dem. Dette designet har startet fra langfingeren og strukket til håndleddet som en bangle henna kunst, fingrene er gitt med enkel design for å markere hoveddesignet.

10. Arabisk Bangle Mehndi Design:

arabisk-bangle-Mehndi-design10

Denne bangle style mehendi design rundt håndleddet er en fantastisk kreativitet. Den har startet med paisleys mønster fra langfingeren og strukket med en bred bangle art på håndleddet med spiral og stiplet mønster, spissen av fingrene er uthevet med enkel design.

11. Bangle Mehndi Designs Siste:

kada-type-bang-mehndi-mønster-11

Designet ligner på samme måte som porten til palasset og ned på håndleddet, mønsteret er veldig tydelig, og det samme som tårnet er laget, kan observere på mehendi-designen. Dette mehendi-motivet er ganske enkelt og praktisk å skape og selvfølgelig trekker det alle oppmerksomhet.

12. Armbånd Bangle Design:

armbånd-Bangle-design-12

Dette er en av de enkle, men bedårende designene som har paisleys og beaded kjede mønster. Håndleddet er perfekt utformet som en armbånd med brede linjer som berører en blomst, pekefingeren er dekket med prikker og linjer og resten av delen er tom igjen.

13. Etnisk Bangle Mehendi Design:

etnisk-armbånd-mehndi-design-13

Denne tunge mehndi-designen som bangle vil være et godt alternativ av en brud. Den har kombinasjon av blomster, linjer og stiplet mønster, startet fra langfinger og strukket til håndleddet og en liten plass igjen i midten, og det ser ut som en unik henna kunst.

14. Savvy Bangle Mehandi Design:

savvy-bangle-Mehndi-design-14

Denne spesielle mehendi-designen kan til og med brukes på palmer av alle som unge, gamle, voksne eller barn. Dette er en enorm mehendi-design, og øyet vil aldri bevege seg på en annen måte. Dette mehendi-motivet ser ut som en kjede som gjør at alle føler at de har slitt kjede armbånd.

15. Gujarati Bangle Mehndi Design:

gujarati-bangle-Mehndi-design-15

Denne runde bangle mehandi er pyntet på håndflaten med feilfri design. Denne Gujarati bangle mehendi kunst er det beste å søke om bryllup; det er også kjent som smykkekunst som bare ser elegant ut på noen, og dette designet har spesielt fått stor popularitet.

Konklusjon:

Bangle mehandi-design er i hovedsak opprinnelig fra Midtøsten, og utføres av håndverkere over hele verden. Denne upåklagelige bangle mehandi skissene er virkelig eminent og gir en etterbehandling tilpassbar blanding til de generelle identitetene. Disse designene krever mye mindre tid og er vanligvis enkle og søte som gir et hint av farge til hendene, men ikke rote hendene eller gi et overdekket utseende.

Leave A Comment

74 − = 69