15 enkle tegn på utskriftsfarlige sider for gratis

Fargebøkene ble oppfunnet av McLaughlin Brothers i 1880. De laget bøker som heter The Little Folks 'Painting Book. Også, Kate Green unna hadde blitt med dem. De publiserte disse bøkene til 1920-tallet.

utskriftsvennlig Colouring Pages india

Fargebøkene har bilder i svarte linjer. Folk må farge dem. De kunne bruke fargemedia. Disse inkluderer fargestifter, fargeblyanter, markørpenner og maling. Vanligvis skrives de tradisjonelle fargebøkene eller sidene på papir / kort.

utskriftsvennlig Colouring Pages

Gratis utskrivbare fargesider for barn og voksne:

Her er de 15 beste utskrivbare fargebladene for barn og voksne å skrive ut med egnede farger.

Utskriftsfarger for barn i India-

1. Fredsskilt Blomst Utskriftsblad:

Fred Sign

Dette elementet er diagrammet til fredsskiltet. Dette fredssymbolet ble opprinnelig utviklet for britisk atomvåpenbevegelse. Det er få blomster i dette designet.

2. Coloring Page of Song Bird:

Sang Bird

Dette elementet er utformingen av en sangfugl. Det ligger på en gren av et tre som er dekket med blomster. Fuglen synger glatt innbydende vårenes advent.

3. Tinkerbell Coloring Sheet for Kids:

tinker Bell

Tinker Bell var en eventyr som fikset potter og vannkoker. Hun snakket i lyden av tinkling klokke. Dermed ble hun bare forstått av andre feer som snakket det samme språket. Tinker Bell var noen ganger sint, stygg, sjalu, vondt og nysgjerrig. Hun var veldig hjelpsomme og gode til Peter Pan.

4. Bambi utskrivbar farger side:

Bambi

Dette elementet er designet av Bambi, den hvite tailed hjorten. I 1942 laget Walt Disney det animerte filmenavnet Bambi. Tomten handlet om Bambi, hans far som var skogens store prins, sin mor som ikke var navngitt. Andre tegn inkluderte Bambi sine venner Thumper [en rosa nosed kanin], Flower [a skunk], og Faline [hans barndomsvenn og fremtidige kompis].

5. Utskriftsbar Pooh Bear og Honey Coloring Sheet:

Pooh Bear and Honey

Pooh er uskyldig og langsomt. Men han er veldig vennlig, gjennomtenkt og dedikert. Pooh har god sunn fornuft. Pooh brukte Christopher Robins paraply for å redde grisen fra flomene. Pooh viste seg å være en talentfull dikter. Pooh er beskjeden om sin sakte smarthet. Han liker gaver. Pooh liker alle slags matvarer. Disse inkluderer kondensert melk og andre gjenstander. Best av alt, elsker Pooh kjære.

Se mer: Angry Birds Coloring Pages å skrive ut

6. Skriv ut roser for å fargelegge:

Roses

Dette elementet er designet av tre roser. Det er separate grener for blomstene. Avhengig av fargene, kan disse rosene komme fra samme busk. Ellers kan de være fra to eller tre forskjellige busker.

7. Butterfly og The Flower Printable Coloring Sheet:

Sommerfugl and The Flower

Dette elementet viser en sommerfugl som vender mot en blomst. Dette er en veldig uvanlig design. Vanligvis ser vi en sommerfugl som sitter på en åpen blomst. Hvis du bruker fantasien din, vil du være enig i at sommerfuglen introduserer seg til blomsten.

8. Private Sea Beach:

Privat Sea Beach

Dette elementet er naturen til en privat sjøstrand. Siden det er bakke, er den andre siden ikke tydelig synlig. Det er et fyrtårn. Foran det er det et strandhus. Det er en parkert sportsbil. Det er et kjedet gjerde som beskytter denne stranden. Det er spredte steinblokker i stranden langt og i nærheten. Det er planter nær steinblokker i nærliggende strand. Det er et håndkle spred på sanden. I nærheten er det en paraply, en bøtte, en ball og en stjernefisk. Kveldssolen ligger i sjøen mens to fugler flyr hjem.

Utskriftsfarger for voksne i India-

1. Påfuglfargeside for voksne:

påfugl

Dette elementet er utformingen av en påfugl. Det sitter nær grenen av treet fullt av blader. Fuglen ser veldig nådig og likevel svært ydmyk.

2. Utskriftsfargeliste Mr & Mrs Owls:

MR and Mrs Owls

Dette elementet er et design av et par ugler. Både mannlige og kvinnelige ugler ligger på gren av et tre. De har dekorert fjærfrakker. Den kvinnelige ugle har også blomster på håret hennes. Det er en liten, kupert by ved siden av. Byen har mange flislagte hytter med marker og hager. Solen stiger fra dalen.

3. Voksne Sol og Månedrykk Farge Side:

Sol and Moon

Dette elementet har design av Solen og Månen. Begge ser begge ser lykkelige ut. Solen har kinn som rødmer. Han har også lyse stråler rundt ansiktet hans. Solen ser veldig kraftig ut. Månen er ikke en fullmåne. Derfor ser månen på solen. Månen beundrer også solen. Månen vet at lysstyrken er avhengig av solen.

4. Coloring Page Adult Fairies å skrive ut:

Voksen Fairies

Dette elementet har designet som viser en bror og søsterfe. De har ventet tålmodig i hagen med mange trær og blomster. Guttens eventyr sitter på spotted sopp. De har lenge ventet i hagen. Det er veldig tydelig fra den fastlagte edderkoppen som er opptatt med å lage spindelvev.

5. Skrivbart Seilskip Fargelegg:

seiling Ship

Dette elementet er naturen til et seilskip. I gamle dager var store skip med seilingsmaster mye brukt. Englands flagg er på den høyeste masken av dette skipet. Det er et flagg med kongens portrett. Skip var den eneste transportkilden. De ble brukt under kamper.

6. Utskriftsfargelogoer Italia, Venezia:

Venezia

Dette elementet er naturen til Venezia i Italia. Venezia er en gammel by, men det er ingen gater. I stedet er det bare vannkanaler for å flytte fra ett sted til et annet. Det er lave, smale båter kjent som gondoler som folk bruker til å reise. Disse båtene beveger seg under broene som går med to bredder. Også broene har stier.

Se mer: Animal Pictures To Color

7. British Railway Printable Coloring Pages:

British Railway

Dette elementet er naturen til det første dampmotortoget. Toget har mange amerikanske flagg som viser striper og starter. Landskap er fra innvielsesdagen. I bakgrunnen er det et hus av timbre med et stråtaktak. Definitivt huset ligger på et sted der det er snøfall om vinteren. Tilskuerne har på seg hattene og strøkene. Dermed må været være kaldt allerede. Det er en ledende gentleman som går nær og foran toget. Det er en klokke som har registrert tidspunktet på stedet.

Vi konkluderer fra artikkelen at det er mange utskrivbare fargesider for både barn og voksne. Disse sidene kan enkelt skrives ut på papir eller kort. Disse er i svart linjeutskrift, slik at alle farger kan brukes på dem. Faktisk farging av disse designene vil gi stor glede og glede til alle som nyter farge.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

82 − 74 =