15 enkle og tunge Anarkali Churidar-modeller 2018 | Stiler på livet

Anarkali kjoler er svært etterspurt og mest elsket av kvinner i India. Anarkali Churidar kjoler kan brukes på alle arrangementer og anledninger. Denne kjole er en kombinasjon av en lang kurta med stor flare, churidar og en dupatta for å fullføre utseendet. Disse anarkali churidar kjoler er tilgjengelige i forskjellige lengder, alt fra gulvlengde til normal lengde. Kvinner foretrekker mest Anarkali Churidar kjoler under bryllupet. Kvinner føler seg mer komfortable i anarkali kjoler.

Anarkali churidar

Anarkali kjoler kan brukes av noen damer uansett kroppsstørrelse. Anarkali passer på hver dame som varierer fra tynn kropp til tung kropp. Herlig tekstur, planer og skyggeblandinger av disse Anarkali Churidar kjoler gir dem et helt nytt utseende.

Nyeste og vakre Anarkali Churidar Designs Collection:

Anarkali Churidar kjoler har et par alternativer tilgjengelig i et marked som festlig slitasje, fest slitasje, rutine slitasje, uformell slitasje og også disse churidarene kan brukes formelt hvis du jobber i noen MNC. Her er noen tradisjonelle og mest populære anarkali churidar samlinger med bilder.

1. Brude Anarkali Churidar:

brude-Anarkali

Brude Anarkali-drakter bæres av kvinner under ekteskapet, noe som gir henne et elegant og vakkert utseende. Kvinner ser fantastisk ut i brude anarkali. Dupatta i brude anarkali er vanligvis i nettmateriale. Ved å bruke matchende smykker og mehendi i hånd, gir den hele Dulhan-utseende til kvinner. Lyse farger ser alltid bra ut i brudekjoler. Det likevel Lehengas. De er elegante, fantastiske og får deg til å se fantastisk.

2. Georgette Anarkali Kurtis:

georg-Anarkali

Georgette Anarkali passer best i fest eller mens du går på bryllup. Materialet er veldig mykt og ser gjennomsiktig ut hvis det er i veldig lys farger. Hele ermet i Georgette Anarkali er en fin kombinasjon med høyhælesko. Lang øredobb med åpne hår gir kvinner et vakkert utseende. Denne typen anarkali ser best ut i damer av medium kropp. Sterk oppmerksomhet er betalt for design med intens arbeid på stoffet. Dette georgette-materialet gir et fint bouncy-utseende til anarkali-kjole.

3. Cotton Anarkali Churidar:

bomull-Anarkali

Kvinner kan ha på seg enkel bomull anarkali veldig dag, mens de også i husholdningsarbeidet. Det er trykt kurti uten arbeid, så mer behagelig å ha på seg. Siden disse draktene består av bomull, er de perfekte for somrene. Den komfortløse i antrekk kan øke tilliten til kvinner, så enkle bomulls anarkali churidarer er svært etterspurt. Den er tilgjengelig i mange farger, utskrift og design. Disse draktene er blottet for noe tungt broderi, slik at de er lette veide.

4. Heavy Net Anarkali:

tung-net-Anarkali

Heavy Net Anarkali Churidar drakter design er det beste i festlig sesong som i ekteskap, mottak eller en hvilken som helst tradisjonell begivenhet. Netto churidarkjoler anarkali bærer vanligvis det ekstravagante laget av net over drakten, noe som gjør at du ser ekstra stilig ut. Broderi arbeid på toppen og utskrift arbeid samt brede grense dresser godt. Det gir en tung titt på anarkali. Dupatta i det er av nettmateriale som er svært lav vekt. Kvinner kan bare rocke gulvet med tungt anarkali. Det er øye beroligende farge.

5. Fancy Anarkali Floral Churidar:

fancy-Anarkali

Fancy Anarkali er for det meste valgt av de unge jentene og damene for festslitasje eller mens de går ut på en middag. Den turkise fargen og blomstertrykket churidar er en fin kombinasjon. Blomstretrykket på ermet og nakken er en ekstra skjønnhet. Damer som har en gjennomsnittlig kropp kan gjøre det bra med fancy anarkali. Det er mye samling av fancy anarkali tilgjengelig i markedet. Det er mange Kalis i fancy anarkali.

Se mer: Kurta Churidar

6. Silke Gulvlengde Anarkali:

silke-gulv-lengde-Anarkali

Gulvlengde anarkali er i større etterspørsel nå-en-dager. Vanligvis er silke tilgjengelig i levende farger som gir deg et fancy utseende. Sober arbeid på toppen og bunnen gir et fantastisk utseende. Kvinner ser vakre i gulvlengde mens de bærer på ekteskap. Det har ikke mer Kalis og flare. Selv kvinner med tung kropp kan også bære gulvlengde anarkali og de ser også bra ut i den. Klærne er lengre under anklene som gjemmer de lange buksene du har på deg. Silk anarkali churidarer er alltid gunstige for alle fester og lovende anledninger.

7. Velvet Plus Nettkombinasjon Anarkali:

fløyel-plus-net-kombinasjon-Anarkali

Fløyel pluss Netto kombinasjon anarkali er svært etnisk og etterspurt. Den passer best til alle kvinner. Det kommer vanligvis i halv ermet. Ettersom materialet som brukes i disse anarkalisene er fløyel, er du bundet til å ha et veldig høyt utseende med nåde. Kledd i en slik mykhet av anarkalis-kjole, vil det være å skygge ut overalt, uansett hvor du går.

8. Festdrage Long Churidar Anarkali:

partywearanarkali

Festslitasje Anarkali churider er best egnet for fester. De har edru farge, og må ta stor forsiktighet i søm mens tungt stoff brukes. Kvinner ser veldig attraktive ut og kan bli sentrum av festen i festdrakt anarkali. Disse anarkali gir nåde til kvinners skjønnhet.

9. Simple Pink Color Anarkali Suit:

enkelt-Anarkali

Simple Anarkali kjoler er for enkle å bli båret på noen hendelse eller anledninger. Så kvinner foretrekker å ha det på jobb eller på college. De er lette veide og komfortable å bære. Som det ikke har noen form for broderi eller perle arbeid. Det kan lett brukes av kvinner på ethvert sted.

10. Apple Cut Anarkali Churidar for kvinner:

eple-cut-Anarkali

Det kalles så, fordi basen frills i fronten er plassert høyere enn base-frills på baksiden. Denne stilen er fantastisk egnet for petite kvinner. Det er best egnet for damer iført under ekteskapet.

Se mer: Kvinner Churidar Leggings

11. Siste Designer Anarkali Churidar for tenåringer:

designer-Anarkali

Som navnet antyder, er Designer Anarkalis tungt og dyrt. De skal brukes på noen spesielle festarrangementer. Stor oppmerksomhet er betalt til design og stoff. Det gir fantastisk utseende til brukeren.

12. Pakistanske Anarkali Kjoler til Jenter:

pakistanske-Anarkali

Når smaken av pakistansk tradisjon legges til anarkali-dresser, er du nødt til å se grasiøs. De vil få deg til å skille seg ut. Pakistanske Anarkali kjoler er berømte over hele verden på grunn av deres vakre design og fargekombinasjon.

13. Beautiful Double Flare Anarkali:

dobbelt blusse Anarkali

Denne typen Anarkali-drakt har vanligvis lag av 2. Lag med forskjellig lengde, syet som skjørtdel. Lagene kan være av lignende skyggelegging med hemlinjevinger eller av ulike skyggelegg. Todelt lagdelt anarkali gir utsøkt utseende for damer som bærer det. Denne Anarkali-pakken sys med tynne teksturer som Georgette, chiffon og nettmateriale.

14. Jakke Stil Anarkali Kjole:

jakke-style-Anarkali

Som navnet ser ut til å være, er Jacket stil anarkali de som følger med en frakk. Frakkene kan være kraftig vevd eller ren og grunnleggende. Damer med tung øvre byste kan gå for denne Anarkali-drakten.

Se mer: Cotton Churidar Collections

15. Tradisjonell Anarkali Churidar for damer:

tradisjonell Anarkali

Custom Anarkalis har for det meste en varig tekstur, hvilke damer kan ha på ulike hendelser. Vanlige Anarkalis formidler en etnisk interesse, og de er kontinuerlig tilfredsstillende for huden.

Det vil ikke være en eneste anledning i våre liv, når damer ikke ønsker å se fantastisk ut. Anarkali kjoler har klart å opprettholde et klassisk rykte. Det være seg et bryllup, et formelt møte eller en offisiell affære, anarkalis ser ut til å være flytende hvor Anarkali-kostyre utfyller din ekte skjønnhet uansett kroppstype. Flare og kvaliteten på arbeidet på anarkali-drakten er det som betyr noe.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

34 − = 32