15 enkle og enkle barnebelter for gutter og jenter

Babyer og små barn står ofte overfor problemer med løse klær. Spesielt buksene, buksene, søte skjørt, løse klær og hva ikke. Barn har i de fleste tilfeller problemer med best egnet klær i sin alder. Foreldre velger å kjøpe en større størrelse enn den nøyaktige, slik at de kan bære litt lengre, men på grunn av større størrelse tøyer klærne barnet og i siste instans føles barnet ubehagelig med de løse klærne.

enkel-og-enkelt-belter-for-barn

Belter viser seg å være best i slike situasjoner. Barn kan passe tett på klærne med belter som strammer dem. Vi kan til og med få en stor mengde av barnas belter av ditt barns valg. Mote belter, tegnefilm belter, søte belter er selv elsket av barn som de kan skryte med sine venner og se kul. Jenter får et mer valg i fasjonable og søte bånd.

Ulike typer belter for barn (gutter og jenter):

Foreldre kan også føle seg lette med klærne når de kan kle seg ordentlig med de justerbare båndene. Her er en liste over 15 fantastiske barnebelter for både jenter og gutter.

1. Fargerike Elastiske Kids Belter:

fargerike-elastiske-kids-belter

Barn ser søte ut med mange farger på dem. Når deres tilbehør er også fargerike, vil de elske å sistnevnte rundt med dem med et smil på ansiktet. Det finnes varianter av enkle belter i forskjellige materialer med forskjellige farger. Lærbelter, belter laget av stoff og elastiske belter er oftest valgt for barn. Elastiske belter er mer fordelaktig da elastisiteten til beltet hjelper godt for å stramme buksene og buksene til små barn.

2. Justerbare klipsbelter for barn:

justerbare-klips-belte-for-barn

Lett justerbare barnebelter er best for barn som står overfor å løsne bukser. Elasticiteten til beltet passer godt til barn. Klemmene som fester beltet, er også enkle å festes av barn også. Den enkle metoden for å fikse det justerbare klipsremmen er mer populært blant barnas belter. Vi kan også få et stort utvalg av farger med slike belter.

3. Vevd type barn Belter:

woven-barn-belte

Vevde belter er veldig myke med barn i midjen. Fleksibiliteten av de vevde båndene passer med barnets slitasje. Designene i vevde bånd til barn er også iøynefallende og står ut på barns slitasje. Vevde belter er vanligvis laget av lær eller noen ganger med annet materiale som flettet nylon, fargerike flettede sterke tråder.

4. Leather Belter for Kids:

lær-kids-belter

barn Skinnbelt er veldig mye blant barnemoteverdenen. Skinnbeltene på læret ser kult ut på begge jentene og guttene på jeansbukser eller skjørt. Lærbånd er også sett i rene brune farger for gutter, og også i søte tegneseriefargene barna vil gjerne ha på seg. Søte spenner ser fremragende ut med lærbelter. Tvert imot spenner tiltrekker barna mer.

5. Cartooned Kids Belter Girls:

cartooned-kids-belte

Belter med tegneseriefigur som er trykt på dem, er favoritt blant barna. Lady figurer som mini-mus, hallo kitty, Cinderella, eller Snow White og Barbie er en favoritt i søte jenteband til små jenter. Mens Mikki-musen, Chhota Bheem, Krishna osv. Er favoritt for de frie guttebandene. Beltene på båndene skrives også ut med bilder av tegneserier, som virkelig tiltrekker små øyne.

Se mer: Branded Belts

6. D-ring for å fikse Belter for Boys:

D-ring-til-fix remmer-for-gutter

Enkle belter for barn som lett kan festes, er veldig glad i mødre for sine småbarn. Små barn som ikke vet hvordan de skal binde belter, blir hjulpet av foreldrene sine til å fikse seg med belter. Et belte med en D-ring festet til den ene enden av beltet hjelper ganske godt å feste beltet. Den enkle metoden for å sette beltet inn i D-ringen og binde opp beltet er populært siden lang tid.

7. Cowboy designet belter for små gutter:

cowboy-designet belter-for-små-gutter

Kua gutten belte er også en gammel design, men mye populært selv nå blant barn i vestlige land. Den store spenne i en dristig design og trykker på den er et symbol på kule belter som indikerer cowboy-aksenten. Små gutter ser kule ut og føler seg kjempebra med cowboy designbelter på buksene sine og tilsvarende ledsager cowboy støvlene og en lue.

8. Kids Super Hero Belt Blowouts:

kids-super-hero-belte-utblåsninger

Superhelter har alltid vært en mani blant kule barn som ligner seg med superhelter. Superman, Spiderman eller Batman er de mest beundrede superhelter blant barna. Det tilbehør som små gutter elsker å ha, kan helst være de som symboliserer superhelter. Belter i lær eller vevd helt med spenner av superheltens emblem på dem, er tiltrukket av små gutter mye.

9. Jeans Belter for Kids Boys:

jeans-belter-for-gutter

Bånd laget av jeansmateriale er også en av de høyt krevde båndene blant barn. Det kule utseendet på fargede jeansbelter ser fantastisk ut på små barn. Jeans kids belter gutter kommer i forskjellige farger spesielt laget for å tiltrekke seg de små. Jeans belter har også trykt navn på mote selskaper eller andre navn på den for å gjøre det mer iøynefallende.

10. Mote kjede belter for gutter:

mote kjedebelter-for-gutter

Kjede belter er trendy belter som ser bra ut på små barn. Jeans og shorts følger med slikt tilbehør. Den fargerike effekten av kjedene passer best med noen jeans eller shorts. Barnets kjeder belter er laget med fleksible plastkjeder laget for beltet hengende tilbehør. Kjedet belter ser kjempebra på både jenter og gutter.

Se mer: Designer Belter For Women

11. Søt Butterfly Buckled Girly Belt:

søt-sommerfugl spente-girly-belte

Jentene ser så søte ut på skjørt og jevne jeans, og når de er tilgjengelige med vakre belter, ser de bare søte ut. Jenter har et større valg å gjøre i å plukke opp et vakkert belte for å gjøre henne mer attraktivt. Søte, fargerike bånd til jenter er gjort mer attraktive med designer brosjer festet til belter. En glitrende sommerfugl eller hjerter eller stjerner gjør beltet ser attraktivt ut.

12. Bow belter for Kids Girls:

bow-belter-for-jenter

Søte og enkle belter for jenter barn ser også elegant ut når enkle lærbelter i forskjellig farge og en søt sløyfe på forsiden gjør det herlig når de er kledd med en pels eller kort topp og jeans for jenter. De lette å bære belter er også mye favoritt blant mødre som føler seg uhøflige med klærne på barna sine.

13. Studded Bling Bling Belter for Girls:

studded-bling-bling-belter-for-jenter

Studded belter med vakre glitrende diamanter er varm favoritt blant små jenter. Det herlige utseendet på designer jenteband kommer i et stort utvalg av forskjellige. Små jenter vil sikkert føle seg stolte iført det vakre beltet og vandre rundt med vennene sine som kan skryte av beltet hennes.

14. Håndlagde Heklet Barn Jenter Belter:

heklede-girls-belte

Heklede belter ser også veldig bra ut på små jenter. De fargerike designene kommer i blomstermønster, geometrisk mønster, beaded design og mange flere. De heklede båndene er også lett fleksible på livet og er komfortable i bruk. Heklet belte er funnet brede og også i tynne design som kan matche med antrekk.

Se mer: Herremote Belter

15. vakre blomst belter for jenter kid:

blomster belter-for-jenter

Jenter og blomster er nesten uatskillelige. Jenter ser alltid søte når blomster er rundt. Og en vakker design av bånd til små jenter er en med blomster festet til beltet. Blomstermønsteret av beltet vil se best på alle antrekk på små jenter.

Barnebånd er best når de er lette å håndtere med, lett å bære dem og komfortable til små barn. Foreldre vil også gjerne velge enkle belter for sine små som er fleksible og strekkbare slik at de passer best til kroppen deres og gir en perfekt utrustningsform til barna sine.

Justerbare klips, strekkbare belter, velcro belter er best for småbarn som kan få dem til å føle at de kan fikse belter seg selv. Tegneseriefigurer, trykte bånd og søte designer og glitrende belter tiltrekker seg langt mer til de små øynene. De vil aldri si nei til deres favorittkarakter og lykkelig ha dem når de går ut.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

3 + 1 =