15 Effektive strekkøvelser for å vokse høyere Stiler på livet

Økende høyde er egentlig ikke så farlig. Er du ikke ofte målene dine venner spøker om hvor søt du ser, alle små og kosete? Da presset av å måtte se og være i likhet med vennene dine, tok den lille sunnheten i deg, du var den korteste av partiet. Så er det tilfelle av en bekymret mor som tenker på hvor høyt sønnen hennes vil vokse opp til og så går listen. Deretter kaller det sannsynligvis noen strekkøvelser som kan hjelpe deg med å få litt høyde og holde deg i sjakk fra å ikke måtte håndtere korte mannspøker.

Utvalget av strekkøvelser som er tilgjengelige for å øke høyden, er et tegn på hvordan plaget folk er. Disse forskjellige øvelsene fokuserer på ulike deler av kroppen din. Noen av dem fokuserer på ryggraden, for å muliggjøre strekk, mens andre er mer fokusert på musklene, for å styrke den og forlenge. De forbedrer også stillingen din. Å strekke ryggraden er hovedfokus. Når du gjør det, fjerner du dekompresjonen på ryggvirvlene som utvikles over tid på grunn av tyngdekraften og dårlige stillingsvaner. Fra hode til tå gjennomgår alle kroppens organer noen alvorlige strekker. Ta en titt på listen over strekkøvelser som vi anbefaler at du følger nøye.

Utmerkede strekkøvelser for å øke høyden med bilder:

Kan strekke gjøre deg høyere? Vel, det er flere metoder, øvelser og dietter til økende høyde fort i bestemt alder. Stretching øvelser er svært nyttig å øke høyden innen en kort tidsperiode naturlig. Denne artikkelen vil lede deg til hva som strekker øvelsene er veldig gunstig for å øke høyden. Følg de 15 beste strekkøvelsene som gjør at du blir høyere.

1. Hengende:

Den beste måten å takle høydeproblemet på er å henge fra en bar. Selv om mange avviser det som hoax, har det vært vitenskapelig bevist at hengende hjelper deg med å strekke ut musklene dine. Til å begynne med, finn deg selv gunstig sted og høyde hvorfra du kan henge en stolpe, en solid som kan ta hele vekten din. En rask hopp skal la deg starte med hengeprosessen, og når du gjør det, kan du prøve å røre tippi-tærne mot bakken. Dette er en flott strekkøvelse for å øke høyden og begynne med.

stretching exercises to increase height

Slik gjør du: Det er mer som et spill.

 • Hang på til en bar og hold deg på plass i 10 minutter daglig for å begynne med.

Fortsett å gjøre det i minst 3 måneder for å se de beste resultatene.

Fordeler: Hengende trening er kjent for å dekomprimere ryggraden og rette stillingen. Stivheten i ryggen din vil forbedre seg med grepstyrken og den generelle kjernestabiliteten.

2. Sykling:

Sykling

Helt siden barndommen læres barn å sykle på sin siste tid. Sykling er en ekte stunner av en øvelse hvor du kan delta i litt frisk luft for din pause tid. Men hvordan handler dette om å strekke seg?

Fordeler: Bena dine går gjennom en anstrengende prosess med trening, strekking og bevegelse som vil bidra til at blodstrømmen øker og muskler blir mer fleksible, slik at det kan vokse.

3. Yoga - Sun Salutations:

Yoga er alltid gunstig. Det er en langsom pusteøvelse, og inkluderer ofte visse strekker og trekker her og der som vil hjelpe deg med å komme igjennom stivheten i kroppen din. Den dype pusten beroliger tankens nærvær, mens den myke strekken kan hjelpe deg å løsne opp disse fibrene. Solhilsen er en sekvensprosess som vanligvis slutter i et samarbeid med forskjellige yogaposisjoner gjort uten en pause i en komplett rekkefølge. Solhilsen er en av de beste strekkøvelsene for å øke høyden raskt.

stretching exercises to increase height 3

Slik gjør du: Det finnes mange former for solgods. Her er den passende for høydeøkning.

 • Stå på føttene og berøre hverandre. Ansiktet mot solen.
 • Berør en håndflate med den andre, tip-to-tip, det er en namaskara. Pust inn mens du løfter armene oppover.
 • Nå, bøy bakover og prøv å strekke armene dine. Pust ut mens du bøyer fremover og forsøk å røre bakken sakte.
 • Dine hender bør være i tråd med føttene dine. Hodet ditt skal røre på knærne. Pust.
  Deretter beveger du høyre ben tilbake. Løft langsomt hodet ditt. Nå får du hodet tilbake til normal posisjon.
 • Deretter beveger du venstre ben bakover. Venstre ben skal være parallelt med høyre ben og tærne dine bør røre bakken. Pust ut mens du gjør dette.
 • Løft sakte hofter, hold armene dine rett og juster hodet med armene dine. En bueskyting vil bli dannet og skyve deg opp. Nå, pust ut.
 • Senk kroppen din til bakken. Berør bakken med føttene, knærne, brystet, inkludert pannen håndflatene.
 • Inhalere og løft hodet bakover. Prøv å strekke hodet så langt som mulig.
 • Til slutt, skyv deg opp og hvil bare på dine håndflater og føtter. Pust.
 • Bøy venstre ben på kneet. Ta føttene sammen og stå i namaskar posisjon.

Fordeler: Det er en god ide å starte dagen med dette. Det aktiverer kroppen og forbedrer også blodsirkulasjonen, renser blodet og styrker kroppens kropp.

4. Basketball All The Way:

Å være sporty er en velsignelse som bare høye mennesker forstår nå. Sport har ofte vært knyttet til adrenalin rusninger og kropps fleksibilitet og til og med mental modenhet. Basketball er en solid spilltype som vil inkludere dunks, hopp og svivler, og blant alt dette er målet å nå høyere for å score en kurv en ekte lidenskap. Start med et basketball lag og se deg selv få tommer akkurat slik.

stretching exercises to increase height 4

Fordeler: Når du dribler ballen, forbedrer driblingen både hendene dine, ikke bare den dominerende hånden. Når begge hendene brukes like mange ganger, hjelper det med å strekke dem begge like. Dette øker høyden.

5. Pilates:

I likhet med aerobic øvelser, Pilates er raske øvelser som i utgangspunktet begrenser seg til kropps fleksibilitet og strekk. Pilates hjelper deg ikke bare å holde deg i form, men spiller også en stor rolle i å styrke bukemuskulaturen ved å gjøre en grundig trening av underkroppen. Sterkere muskler ville bety mer vektholdingskapasitet og dermed vekst.

stretching exercises to increase height 5

Slik gjør du:

 • Forleng armene dine ut.
 • Føttene skal være fra hverandre.
 • Nå rett dine ben for å ta ballen framover.
 • Rull bakover nå. Lag en rett linje med kroppen din.
 • Nå ta brystet og hodet vekk fra ballen når du løfter dem.
 • Hold i 5 sekunder.
 • Gjenta.

Fordeler: Det vil styrke magen din. Det fokuserer på underkroppen og dermed fungerer for å stimulere magemusklene. Dette er en annen strekkøvelse for å øke høyden.

Se mer: Hvordan øke høyden etter puberteten

6. Svømming For Øk Høyde:

Svømming er en av de gode øvelsene for å øke høyden. Enda en annen favoritttid må svømme, den alltid så favoritthobbyen. Barn blir alltid rådet til å bli med på svømmingstimer, ikke bare slik at de kan lære hvordan de ikke skal drukne, men også fordi svømming holder deg fitter ved å tillate deg å vokse gjennom de tøffe beinslagene og holder deg unna å få pund.

stretching exercises to increase height 6

Fordeler: Svømming øker kroppshøyde ved å strekke leddbånd, sener og ryggrad. Denne perfekte bevegelsen er en annen god strekk for høyde.

7. Spot øvelser:

Du trenger ikke alltid løpe til treningsstudio hver gang du må trene litt. En gang kan du alltid våkne om morgenen, legge en yoga matte og trene litt håndfri trening. Dette vil inkludere noen knephopp, noen grunnleggende vendinger og strekker som å røre tåen med fingertuppene mens kneet forblir oppreist og slikt. Selv om resultatene kan ta litt tid å dukke opp, vil du alltid ha nytte av det.

stretching exercises to increase height 7

Fordeler: Når du gjør dette, forbedres kjernen betydelig. Det legger styrke til magen og vil strekke ryggraden.

8. Sidestreng:

Side strekk kan være veldig effektiv for å øke høyden. Man kan enkelt øke sin høyde ved å praktisere denne strekkbevegelsen på riktig måte. Det vil gjøre musklene vokse og gjøre dem langstrakte også.

stretching Exercises To Increase Height - Side stretch

Slik gjør du:

 • En av de beste måtene å gjøre strekningsteknikken på er å stå rett
 • Ta begge armene til toppen og bli med dem ved å bringe håndflatene sammen.
 • Strek deretter kroppen på hver side. Sidestreng er en av de mest effektive strekkøvelsene
 • å øke høyden.

Fordeler:

Dette er en god overkroppsøvelse for kvinnene, og hjelper til med å gjøre obliqueene fleksible og tillate dem å fungere ordentlig når det trengs. Dette gjør også bukemuskulaturen sterke. Det er en god varm øvelse før noen form for trening og kan også gjøres av menn. Det hjelper også med å brenne egnede mengder kalori og gjør magen og sidene av midjefastet og redusere dem når du fortsetter å øve denne strekkteknikken. En ting bør holdes i bakhodet, at denne strekkøvelsen ikke bør praktiseres med magen full. Det vil si, man bør ikke prøve å gjøre denne øvelsen eller bevegelsen etter å ha et stort måltid.

Se mer:  Pilates øvelser for høy vekst

9. Low Lunge Arch:

Å bære baksiden og overkroppen vil alltid resultere i en økning i høyde. Overkroppen er veldig vanskelig å utvikle og for å gjøre overkroppen langstrakt krever noe hardt arbeid og riktig teknikk. Imidlertid gjør denne spesielle strekkbevegelsen en til å strekke musklene effektivt og resulterer dermed i økning i høyde også. Dette er en av de perfekte strekkøvelsene for økt høyde. Ifølge noen eksperter i dette emnet, er den lave lungebuen en av de beste teknikkene der ute for økende høyde. Hvis du fortsatt ser etter strekkøvelser for økende høyde, så er dette en god en

stretching Exercises To Increase Height - The low lunge arch

Slik gjør du:

 • Start i lungeposisjonen og hold hodet opp, og sakte ta ett ben tilbake, slik at hele trykket i kroppen er stabilisert på ett ben og på knærne til den andre.
 • Ta deretter håndflatene sammen i en bønnsposisjon og ta armene opp som du holder hodet rett oppover også.

Fordeler:

Det vil effektivt strekke og tilbake muskler og vil også ha noen effekt på bukmuskulaturen også. Det hjelper også med å toning armene. Det vil kaste armen fett og få en til å se veldig vakker fysisk ut.

10. Runner Stretch Technique:

Bare hengende og svømming vil ikke bidra til høydevekst. Dette er en ideell strekning for høyde. Man må også gjøre noe effektivt strekker seg. Runners stretch er en av de fineste øvelsene der ute som vil bidra til å strekke musklene effektivt. Det vil også ha en god effekt på musklene og vil også gjøre kalven sterk. Treningen er også en god stressfjerningsteknikk, og kan utføres av både menn og kvinner.

stretching Exercises To Increase Height - Runner stretch technique

Fordeler: Det reduserer stivheten i rygmuskulaturen og ved hjelp av denne teknikken kan man lett forlenge rygmuskulaturen uten å skade dem.

Slik gjør du:

 • For å utføre denne øvelsen må man igjen starte i en lunge stilling og deretter ta ansiktet og brystet litt oppover slik at de står overfor himmelen i en 70 graders vinkel.
 • Hold en fot på forsiden og trykk den andre foten på baksiden slik at den ligger ned og trykket sitter bare på anklene for å stabilisere kroppen delvis.
 • Nå må du legge en hånd på en av anklene og puste riktig.

Dette er en av de beste strekkøvelsene for å vokse høyere og å gjøre en sunn du fra kjernen.

11. Cobra Pose:

Cobra-posen ligner en slangs og dermed navnet. Start med denne effektive strekkøvelsen for å bli høyere.

Cobra Pose

Slik gjør du:

 • Lig deg ned på magen din.
 • Løft langsomt overkroppen. Overgangen skal være veldig jevn.
 • Bøy så mye som strekkstyrken til kroppen din tillater.

Dette vil øke cellens voksende evner og øke høyden ved kontinuerlig praksis.

12. Pelvic Shift:

Pelvic skift ligner mye broer øvelser. Slik gjør du det.

bekken Shift

Slik gjør du:

 • Bøy knærne først og ta med føttene i skulderbredde fra hverandre.
 • Trykk forsiktig på foten og løft hoftene dine. Hold ryggen rett.
 • Pust inn sakte, ta tilbake bums på bunnen.
 • Gjenta løft opp og legg ned repetisjon.

Bekkenskiftet bryr seg om ryggen og cellene.

13. Tørrlandssvømming:

For de som er redd for vann, er det lett å svømme uten vann!

Tørke Land Swim

Slik gjør du:

 • Din høyre arm skal samle med venstre ben og høyre benpar opp med en venstre hånd.
 • Ligge i en utsatt stilling du løfter hvert par, sving av sving, og strekker ut hver lem så langt du kan.

Denne øvelsen vil være svært gunstig for de med høydeproblemer. Dette er den beste strekkøvelsen for å øke høyden.

14. Pilates:

Denne pilates roll over øvelsen vil styrke ryggraden og forlengelse av nakkestikkene. Slik gjør du det.

15 Effektive strekkøvelser for å vokse høyere Stiler på livet

Slik gjør du:

 • Ligg på ryggen med armene dine langs sidene og håndflatene vender nedover.
 • Hold bena sammen og strekk dem rett opp mot taket og bøy dem bakover slik at de berører gulvet.
 • Ved å berøre gulvet på denne måten kan det virke vanskelig først, men med praksis blir det lettere å trene.

Jo mer du strekker, desto mer vil ryggraden bli sterkere.

15. Forward Spine Strekk:

Prøv denne strekkøvelsen for å øke høyden. Slik gjør du det.

Framover Spine Stretches

Slik gjør du:

 • Sitt opp rett på en matte med føttene foran.
 • Bena dine bør bli utvidet rundt skulderbredde fra hverandre og føttene dine bør bøyes. Inhale og strekk armene ut foran deg.
 • Mens du gjør dette, bøy deg fremover og prøv å røre på tårene.

Dette kan virke vanskelig i begynnelsen, men vil komme lett med praksis.

Se mer: Kjører økende høyde

Stretching hjelper ikke bare i økende høyde, men forbedrer også interne aktiviteter og bidrar til å utforme kroppen basert på de ulike fysiske aktivitetene som man må utføre regelmessig. Strekkøvelsene som diskuteres i denne artikkelen, er veldig nyttige når det gjelder økende høyde.

Leave A Comment

+ 20 = 25