15 Bilder av Rachel McAdams Without Makeup

Rachel McAdams er en fremtredende kanadisk tv- og filmskuespillerinne. Hun startet sin skuespillerkarriere ved å spille meningsfylte roller i dramafilmene og miniseriene som 'Perfect Pie', 'Slings and Arrows' og 'My Name Is Tanino'. Rachel McAdams gjorde sin Hollywood-debut i 2002 i en film kalt The Hot Chick. Denne allsidige skuespilleren smakte først i 2004 for sin rolle som ungdomsdiva i filmen 'Mean Girls'. Allerede siden det ikke var noe å se tilbake for henne, og med hvert år som gikk, ble hennes skuespillerkompetanse enda bedre.

Rachel McAdams er velsignet med naturlig godt utseende. Noen av hennes roller som hun mottok stor anerkjennelse er 'The Time Traveller's Wife', 'The Vow', 'Spotlight' og 'Sherlock Holmes'. Hun mottok også Oscar Nomination for å spille karakteren til en Boston Globe rapportert i filmen "Spotlight" utgitt i 2015. I tillegg til å være en utrolig skuespillerinne, er Rachel McAdams en anerkjent aktivist som jobber for et prosjekt på jordbevissthet. Skuespilleren tror på å holde livet enklere, og gjør ikke noe med å gjøre offentlige fremtoninger uten å ha på seg sminke.

Vakre bilder av Rachel McAdams uten sminke:

Her gir vi deg det beste av 15 Rachel McAdams uten sminkebilder du vil sikkert beundre.

1. Perfekt eksempel på feilfri skjønnhet:

Rachel McAdams Without Makeup

Rachel McAdams er utvilsomt den vakreste skuespillerinnen i Hollywood. Hennes blendende teint og perfekte ansiktsfunksjoner trenger ingen sminke for å gjøre hodeskuddene uansett hvor hun går. I denne Rachel McAdams ingen sminkefilmen ser skuespilleren på seg en fuchsia rosa kjole til en Met Ball-event i New York. Dette er utvilsomt det beste av Rachel McAdams ingen sminkebilder.

2. Naturlig ser etter Allure Magazine:

rachel mcadams without makeup2

Rachel McAdams favner stolt sin naturlige skjønnhet for forsiden av Allure Magazine. Denne 38-årige skuespillerinne har på seg et smilende smil og ser perfekt avslappet mens du skyter på forsiden. Hun ser på seg en grå og kremblonderbluse og hennes karamell låser faller bekymringsløse, akkurat som henne, over skuldrene hennes. Å gå uten sminke for et magasinomslag er noe bare få begavede skuespillerinner har råd til.

3. Hva ser hun etter:

rachel mcadams without makeup3

Rachel McAdams er en av de skuespillerne som ser vakrere ut uten å ha sminke. I dette sminkefrie bildet av "Mean Girls" -stjernen har hun en strikket hvit hette som dekker håret hennes, mens få tresses finner seg ut. Hun ser et sted og hennes ansiktsuttrykk lar oss lure på hva det kan være.

4. Layered Up for Winters:

rachel mcadams without makeup4

I dette bildet av Rachel McAdams sans noen sminke skuespilleren er oppdaget alt sammen for de kalde vintrene. Den strikkede hetten på hodet hennes kan ikke engang skjule glansen i øynene hennes. I dette Rachel McAdams ingen sminkebilde føles skuespilleren som å holde en lav profil, men hennes utrolige utseende gjør henne skiller seg ut.

5. Oh så kul:

rachel mcadams without makeup5

En talentfull skuespiller, Rachel McAdams ser yngre og ferskere ut når hun ikke har noen sminke i det hele tatt. I dette bildet er Rachel McAdams sminke null og hun ser lett og kult ut i hvit t-skjorte og denim. Hun trenger ikke å aksessere da hennes flotte utseende gjør det nødvendig.

6. Noen ser etter hjelp:

rachel mcadams without makeup6

Som du kan se i Rachel McAdams ikke noe sminkebilde, er skuespillernes hender fulle å holde henne kaffekrus og iPad. Ser ut som om hun virkelig trenger hjelp her! Hennes uttrykk i dette bildet er ikke veldig smigrende ennå, du kan ikke gå glipp av å beundre hennes vakre funksjoner. Hennes hår er pent trukket tilbake og selv uten sminke ser hun sjarmerende ut.

7. Alle dekket opp:

rachel mcadams without makeup8

I dette Rachel McAdams ingen sminkebilde er skuespilleren oppdaget helt dekket av en blå pelsjakke. Hun har også et svart skjerf rundt halsen hennes og låsen hennes faller løs over skuldrene. Hun ser helt glad og sunn ut, og du kan ikke gå glipp av vinterlyset på kinnene hennes.

8. Morgen Blues:

rachel mcadams without makeup7

Ikke alle bilder av Rachel McAdams uten sminke kan være smigrende, og dette viser seg bare at hun tilhører den virkelige verden. Skuespilleren har nettopp kommet seg opp fra søvnen hennes og selv i dette blanke ansiktet klarer hun å se bra ut.

9. No Make-up Queen:

Rachel-McAdams-uten-makeup9

Rachel McAdams kan uten problemer se grasiøs og vakker uten å berøre litt sminke. Spottet i en hvit kjole og hennes flokker innrammet ansiktet som ringete, skuespilleren.

10. Killing Looks:

rachel mcadams without makeup10

Rachel McAdams skjønnhetshemmelighet ligger i disiplinert diett og treningsrutine. Skuespilleren tror ikke på bruk av tunge kosmetiske produkter og pinner til bare organiske hudpleieprodukter. I denne Rachel McAdams ikke noe sminkebilde, ser de blå øynene skinnende ut og hennes feilfri hud gir henne en fantastisk titt.

Se mer: Rosie Huntington Whiteley No Makeup

11. Ankomst til Los Angeles:

rachel mcadams without makeup11

På dette bildet er Notebook-stjernen oppdaget på Los Angeles flyplass etter å ha fullført et prosjekt på Hawaii. Til tross for å se forvirret ser skuespilleren bedårende blottet for sminke. Hennes krøller faller løs fra skuldrene hennes og er kledd med en grå 'Kale' -trøye og svarte leggings.

12. de rotete krøllene:

rachel mcadams without makeup12

Rachel McAdams uten sminke ansikt ser mye bedre ut enn hennes kunstig dekorert ansikt. Hennes ansikt i dette bildet er helt nakent, og likevel prøver hun naturlig å se nydelig ut. Vi elsker hennes krøller løst festet som komplimenterer ansiktet hennes godt.

Se mer: Sandra Bullock Makeup

13. Graviditetsstoppet:

rachel mcadams without makeup13

Mean Girls-stjernen ser gravid ut, men ikke i virkeligheten. Hennes offentlige utseende uten sminke og med en stor babystopp ble laget for hennes rolle i filmen 'About Time'. Bildet ble tatt i London med en falsk bump.

14. Kjærlighet er i luften:

rachel mcadams without makeup14

Her ser Rachel McAdams romanse sammen med hennes beau Ryan Gosling. Duoen ser ut til å ha det bra, og man kan ikke gå glipp av kjemi mellom dem. I denne Rachel McAdams ikke noe sminkebilde har skuespilleren håret sitt bundet opp i et hvitt prikkete hodebånd.

Se mer: Jenna Dewan uten sminke

15. Age Defying Beauty:

rachel mcadams without makeup15

Rachel McAdams ingen makeup bilde gjør henne ser langt yngre og usedvanlig vakker, akkurat som denne. Hennes feilfri ansikt og melkete hvite hudfarge kan gjøre at fansen drømmer over henne enda mer. Selv i en alder av 38 år kan hun gi stiv konkurranse til skuespillere som er yngre enn henne.

Rachel McAdams ser fantastisk ut uten å ha sminke. Dette var hennes topp 15 ingen sminkebilder som ikke kan være skuffende på noen måte!

Bilder Kilder 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

35 − = 29