15 beste turiststeder å besøke i Sikkim | Stiler på livet

De som er glad i å reise må forstå at det bare er noen få steder i verden som vil gi dem en livstids mulighet. Sikkim er en av de nydelige landene hvor du vil oppdage noen av de mest unike og fantastiske ting om indisk kultur. Her finner du naturen i overflod. Den naturskjønne skjønnheten vil fascinere og det overdådige kjøkkenet vil blåse opp. Den fengslende sightseeing, trekking, hengende ut og utforske vil sikkert gjøre turen minneverdig. Det er et stort antall turistattraksjoner i Sikkim for deg å besøke, og hvis du planlegger å dra på ferie til India, ikke glem å besøke Sikkims fantastiske og spennende tilstand. I tilfelle du leter etter en kort reiseguide, har vi en for deg!

Vakre Sikkim turiststeder å besøke:

Nedenfor har vi en liste over fantastiske fantastiske turiststeder i Sikkim som definitivt kan tiltrekke deg og dele fantastiske følelser med familien din.

1. Gangtok:

gangtok_sikkim-turist-stedene

Gangtok er hovedstaden i Sikkim. Det er den største byen i denne staten og ligger i det østlige Himalaya-området. Her finner du forskjellige etnisiteter som indisk-Nepalis, Lepchas og Bhutias. Været her er mildt og temperert gjennom og er et flott sted for turisme. De fleste turistreisende viser interesse for å se dette vakre stedet.

2. Soreng:

soreng_sikkim-turist-stedene

Soreng er en vakker og pittoresk landsby som ligger i den vestlige delen av Sikkim. Det er omgitt av frodige grønne åser og har også et bredt utvalg av fugler og dyr tilgjengelig. Hvis du er en fuglekikk eller en øko-elsker, kan du ikke gå glipp av dette herlige stedet som heter Soreng. Dette stedet er ideelt for deg! Dette er et av de perfekte turiststedene å besøke i sikkim med et fantastisk sightseeingutsikt.

Se mer: Steder å besøke i nærheten av Shillong

3. Mangan:

mangan_sikkim-turist-stedene

Mangan er en nydelig by som ligger i Nord Sikkim. Det har vært vitne til en enorm vekst i økonomien nylig på grunn av sin turisme. Den har et temperert klima og er ganske godt kjent blant turister og reisende. Kommer her skal sikkert være en fantastisk opplevelse. Det er en av de store turistene som besøker steder å se i sikkim.

4. Menmecho Lake:

menmecho-lake_sikkim-turist-stedene

Sikkim er ikke bare kjent for sine daler, åser og byer, men også dens fortryllende innsjøer. Menmecho Lake er et av de fantastiske turiststedene i Sikkim. Den er kjent for sin ørretfisk og er dannet av smeltesnøen i sommer- og monsonsesongen. Det har også en fisk gård i nærheten.

Se mer: Steder å besøke i Phuket

5. M.G Marg Market:

m-g-marg-market_sikkim-turist-steder

M.G Marg Market ligger i hovedgaten i Gangtok. Det er et flott sted å slappe av med venner og familie. Du kan også gå og nyt deg på The Titanic Park eller delta på de morsomme karnevalene her. Dette stedet er svært overfylt i løpet av ferien.

6. Padmasambhava:

padmasambhava_sikkim-turist-stedene

Padmasambhava ligger i Namchi av Sikkim. Det betyr The Lotus Born. Padmasambhava var en gammel salvie som har høyt påvirket buddhisme i land som Bhutan og Tibet. Strukturen til denne guruen er fantastisk, og den gylne statuen er tankegang.

Se mer: Steder å besøke i Puri

7. Nathu La Pass:

Nathu-la-pass_sikkim-turist-stedene

Hvis du er en eventyrlystne person og elsker å gå for trekking, er Nathu La Pass ditt reisemål. Det er tre timer unna den vakre byen Gangtok og ligger på den kinesiske grensen. Indianere er de eneste som kan reise så langt og bare noen få dager i uken denne muligheten er gitt. Nathu La Pass er en av de fleste eventyr turiststeder å besøke i sikkim som kan bli god tid i livet ditt.

8. Teesta River:

Teesta-river_sikkim-turist-stedene

Hvis du er glad i rafting, ta initiativ til å komme til Teesta River. De høye klippene og glitrende elver legger til spenningen. Den beste tiden du kan komme hit er fra måneden oktober til desember. Turen til Sikkim skal være ufullstendig uten dette stedet.

9. Nehru botaniske hage:

Nehru-botaniske-garden_sikkim-turist-stedene

På Nehru Botanical Garden finner du et bredt og eksotisk utvalg av orkideer. En blanding av trær og planter er også tilgjengelig her. Det er også en liten lekeplass for de unge.

10. Lachen:

lachen_sikkim-turist-stedene

Lachen, en by i Nord Sikkim distrikt ligger i en høyde på 2.750 meter. Den bokstavelige betydningen av navnet Lachen er stort pass, og det gir en vakker utsikt over Himalaya-fjellene. Lachen danner basen til både Chopta Valley og Gurudongmar Lake. En yak race, Thangu holdes på Lachen årlig om sommeren.

11. Namchi:

namchi_sikkim-turist-steder

Namchi, distriktets hovedkontor i Sør-Sikkim-distriktet, blir raskt et stort turiststed og pilegrimsferdssenter. Namchi-klosteret, Tendong Hill og Ralang-klosteret er noen av de viktigste buddhistiske pilegrimsferdene. Verdens største statue av Padmasambhava med en høyde på 118 fot, også kjent som Guru Rinpoche, som er skytshelgen til Sikkim, ligger på Samdruptse-høyden motsatt Namchi. Det er også sagt at Samdruptse-høyden er en sovende vulkan, og at de buddhistiske munkene har gått på toppen av åsen og tilbyr regelmessige bønner til vulkanen for å holde det rolig. Det er også en Rock Garden som ligger bare noen kilometer opp fra byen på vei til Samdruptse. The Rock Garden har et bredt spekter av Flora og er et lokalt piknik- og rekreasjonsområde som gir en fantastisk utsikt over Mt. Kanchenjunga som er verdens tredje høyeste topp.

12. Saramsa Garden:

Saramsa-garden_sikkim-turist-stedene

Også kjent som Ipecac Garden, ble saramsa-hagen etablert av skogsdepartementet i Sikkims regjering i 1922 for å imøtekomme behovene til de britiske offiserene og den tidligere Namgyal Royal-familien. Det fantastiske spekteret av fargerike blomster og det frodige grønt vil definitivt gjøre kjeften din dråpe. Hagen har også et stort grønt hus, som beholder et bredt spekter av orkideer. Med en vakker utsikt som tiltrekker seg turister, er hagen godt utviklet, og du kan hengi deg til ulike fritidsaktiviteter som er tilgjengelige her, for eksempel fotball og volleyball.

13. Tashi View Point:

Tashi-view-point_sikkim-turist-steder

Bygget av Tashi Namgyal, Sikkim-kongen 4 km unna Gangtok, gir Tashi utsiktspunkt spektakulær utsikt over Khangchendzonga-fjellet og noen andre berømte vakkert snødekte fjellstopp. Utsikten over Gangtok-dalen fra dette punktet er pusten. De berømte Phodong og Labrang klostre som ligger på åsene overfor dette utsiktspunktet, kan ses herfra.

14. Kyongnosla alpinreservat:

kyongnosla-alpin-sanctuary_sikkim-turist-steder

Kyongnosla alpinreservat som dekker 31-sq.km land ligger i en høyde på rundt 3200 til 4200 meter. Hotellet ligger 30 km fra Gangtok, og tilbyr en vakker utsikt over toppen av Khangchendzonga. Selv om hellig høydehøyde kan være fysisk utfordrende for noen, øker de fantastiske, snødekte fjellene dine åndene til et helt annet plan. Trekkers hyppige denne delen av Sikkim for utfordringen den tilbyr, og naturelskere elsker denne helligdom for sitt rike utvalg av alpine blomster som rhododendron, primulas og magnolias. Snøleopard, muskeshert, Himalayas svart bjørn og fjellgeit er noen av dyrene som er funnet her.

15. Ganesh Tok:

ganesh-tok_sikkim-turist-stedene

Ganesh tok som er dedikert til herren Ganesha er et lite tempel som kan huse bare noen få mennesker om gangen. For å komme inn i templet må en person gå ned på alle fire. Til tross for sin størrelse besøkes dette tempelet av reisende med stor entusiasme. Mange hengivne planter plantedyr på bakken i nærheten av templet på vegne av sine kjære. Ligger i en høyde på rundt 6500 meter bare 7 km fra Gangtok, tilbyr Ganesh Tok spektakulær utsikt over både byen og den vakre Khangchendzonga. Observatorietårnet ligger nær Ganesh Tok. Utsikten over den snekledde Khangchendzonga herfra er pusten. Det ville være best å planlegge besøket om morgenen, da dårlig vær kan ødelegge utsikten om kvelden.

Sikkim er virkelig et fantastisk tempo. Sin sjarm og skjønnhet vil la deg stave bundet. Så planlegg en tur til denne fantastiske indiske staten snart!

Leave A Comment

4 + 2 =