15 beste sunt kosthold for glødende hud | Stiler på livet

Folk fra hele verden, uansett om de er gamle eller unge, ønsker alle å se vakre og nydelige.

Kosthold for glowing skin

For å se ut som en million dollar, trenger du ikke alltid å gå dyre salonger eller bruke alle produktene du har lest om i blader, du kan gjøre underverk ved bare å endre kostholdet ditt til noe sunt og lett. Et godt kosthold er den faktiske hemmeligheten til en glødende hud. Hvis du håper å få noen forslag, har du kommet til rett sted.

Beste sunt kosthold for glødende hud:

Her er det beste og sunne kostholdstipset listet for glødende og rettferdig hud som virkelig er gunstig for huden din. Listen over diettdiagram inneholder forskjellige typer mat.

1. Fruktsalat For Glødende Hud:

Kosthold for glowing skin - Breakfast

Å få vakker hud er ikke en dyr affære lenger. Ifølge ulike eksperter og rådgivere kan du få det hjemme selv. Det første trinnet er å spise sunt. Og ved å spise sunt kosthold, mener vi en overdådig og velsmakende fruktsalat. Bare hakk alle favorittfrukter som epler, bananer, appelsiner og ananas og dryss pepper over det for smak. En bolle full av frukt til kostholdet ditt vil gi en god forandring til huden din.

2. kokte grønnsaker for rett hud:

kokt Vegs

Kokende grønnsaker er en annen måte å skaffe deg god hud. Ta litt bønner og gulrøtter og kok dem grundig. Du kan også legge til bitter gourd hvis du vil. Du kan moske dem hvis du er eller spiser dem separat. Å spise kokte grønnsaker er sikkert en fin måte å gjøre huden din lyse og strålende. Dette er en av de beste vegetabilske diettene for glødende hud.

3. Hele korn for glødende hud:

Kosthold for glowing skin - wholegrains

Hele korn som hvete og bygg skal ikke bare kontrollere vekten din, men også hjelpe deg med å få god og flott hud. Neste gang du handler, får du bare brunt eller helvete brød og prøv å velge chapattis og rotis i stedet for ris for måltider. Du kan også ta brun ris hvis du vil. Det er veldig sunt og sterkt mat kosthold for fain og glødende hud.

4. Mangoes For Fair Skin:

Kosthold for glowing skin - mangoes

Å gå på en diett som inneholder mango, skal gjøre store underverk på huden din. Den har 80% av vitamin A som vil forbedre ditt generelle utseende og få deg til å se ung og vakker ut. Ingen annen diett kan slå denne maten i fordelene med hudglød.

5. Capsicum gir glødende hud:

capcicum 3

Å spise capsicum med jevne mellomrom skal hjelpe til med å fjerne rynker og fine linjer. Du kan velge mellom rød grønn og gul og bare legge dem til din favorittsalat. Det vil forbedre helsen din og vise deg også på huden din med tiden.

6. Linfrø For Glødende Hud:

Behandle Chapped lips - flax seed oil

Linfrø er full av omega 3 fettsyrer og er helt fordelaktig for huden. Det bekjemper akne og gir deg lys og smidig hud. Ha en skje med linfrø tidlig om morgenen og se på huden din ser naturlig og lys ut på kort tid. Det er best for sensitiv hud.

7. Fruktjuice For Fair Skin:

juice for glowing skin 2

Å legge til fruktjuicer til ditt daglige kosthold har vist seg å ha flere sunne fordeler. De forbedrer kvaliteten på huden din, lyser og til og med dem, får dem til å se unge og beskytter deg også for farlige eller harde hudproblemer. Det er en fin måte å holde seg hydrert og har blitt foreslått av flere eksperter også.

Se mer: Beste Frukt Juice For Fair Skin

8. Fjærfe for glødende hud:

Kosthold for glowing skin - poultry chicken

Fjærkre kan være et annet viktig tillegg til kostholdet ditt. Det vil forbedre helsen og huden din på flere måter. Å legge kylling til salaten din eller lage et sunt bruntbrødsandwich ut av det er noen av måtene du kan bruke den på. Å ha kokte egg til frokost er også et annet alternativ.

9. Spirer for glødende hud:

Spire

Spirer er ikke bare sunne for huden din, men er også gode for håret ditt. Det gjør håret sterkere og skinnere. Det gjør huden din til å se helt nydelig ut. I stedet for å binge seg i usunn og oljeaktig snacks, få deg en bolle med sunne spirer og få huden din helt nytt utseende. Dette er en av

10. Mørk sjokolade hjelper til glødende hud:

Mørk chocolate

Her er en godbit for din søte tann, en ørken som er verdt å nevne som vil hjelpe deg med å fjerne huden din uten å være for bitter på munnen. Mørk sjokolade er forskjellig fra meieriene da kakaoinnholdet i disse sjokoladeene er vanligvis høyt. Kakao er en ekspert antioksidant og kakaoflavanoler, og fjerner systemet som et avgiftingsprodukt. Den beste dietten for glødende hud ville være en kjekk mørk sjokoladekube etter hvert måltid for å holde fordøyelsen i sjakk og giftene vekk fra huden din.

11. Herbal Tea For Fair Skin:

Herbal tea

Urtete er den vanligste anbefalingen når det gjelder kostholdstips for glødende hud. Når vi snakker om urtete, er det første som popper i hodet vårt, den beroligende grønn teen eller den avslappende marigold- og kamillebryggen eller lavendel- og myntete. Urtete deltar i å rydde opp huden din, gjør huden lysere og lysere som urtens næringsstoffer spyller ut toksiner fra systemet ditt og gjør huden lysende lys.

12. Havremel og bær Glødende hud:

havregrøt Diet Recipe with Berryes

Havremel eller havre er viktig for huden, ikke bare fordi det bidrar til å lyse og belyser hudtone, men også fordi det hjelper å helbrede og pleie huden. havre eller kokte form som kalles havregryn kan enten brukes som en aktuell applikator eller kan til og med være en favoritt frokostbit. Bærene vanligvis goji eller blåbær og til og med jordbær kan legges til blandingen, slik at de antioksidantrike rike bærene kan eliminere giftstoffer og fremkalle glød til huden din.

Se mer: Naturlig Remedies For Glowing Skin

13. Yoghurt:

Yoghurt

Sunt kosthold for glødende hud vil også bety yoghurt som en ørken etter hvert måltid, eventuelt ledsaget av noen bær eller fruktbiter som et etter måltid. Ernæringsverdien av yoghurt gjør det ikke bare mykt og mykere huden, og gir en sunn glød til det, men tar også hånd om rynker og akne.

14. Granateple For Glødende Hud:

Granateple

Granatäpple til huden din bidrar ikke bare til blodsirkulasjonen, men forbedrer det, men gir også en sunn roséglød til huden din. granatepler i form av frukt eller til og med saften kan legge fuktighet og hydrering til huden og gjør den myk, smidig og rosenrød.

15. Nutty Affair For Fair Skin:

nøtter

Kosthold for glødende hud og rettferdig hud vil faktisk kreve at du holder nuts innlemmet i ditt daglige kosthold, slik at du enkelt kan holde helsen din i sjakk og huden din glødende og attraktiv. Nøtter kan tas i form av mandelmelk eller en håndfull mandler, cashewnøtter og valnøtter, skallede peanøtter og hasselnøtter etc. behandle dem som snacks i løpet av dagen.

Denne artikkelen her omfatter noen av de beste diettene for sunn glødende hud. Trikset er å bare forbruke de beste organiske og naturlige ingrediensene som vil legge til ernæring og glød på huden din. De fleste av disse finnes enten i det lokale dagligvaremarkedet eller er lett å finne i kjøkkenskapene.

Se mer: Vitaminer For Glødende Hud

Leave A Comment

49 − 43 =