15 beste personlige klokker som holder dine minner i live

Minnerike gaver vi mottok i form av mer i varianter, men personlige klokker gir oss et følelsesmessig vedlegg og påminnelse om gavepersonen også. Graver ethvert navn, tekster eller bilde etter behov er alternativet i personlig ur design. Denne typen gaver vil være godt valg på jule- eller jubileumsdag.

Beste personlige klokker med bilder:

Prøv disse topp 15 personlige klokker med bilder for å få et smil på din kjære,

1. Personlig fotoklokke:

personlig Photo Clock

Den personlige klokken er den med trykte eller avbildede bilder. Det kan betraktes som personlig klokke som er designet spesielt for noen. Saken er at den gir en titt som kan holde folk våken om seg selv. Man kan tilpasse klokken med bildene av familiemedlemmer eller vennegrupper. Et slikt bilde er gitt i bildekilden. Disse kan også være begavet til noen.

2. Personlig Barneklokke:

personlig Children Clock

Den personlige barneklokken kan være bildet av deres favoritt tegneseriefigurer eller til og med sitt eget bilde. Denne typen klokke ser veldig søt når den brukes som den personlige fotoklokken. Barn liker å bli begeistret når de ser sin favoritt ting rundt dem om det er når det gjelder plakat eller noe annet.

3. Personlig Bryllupsklokke:

personlig Wedding Clock

Den personlige klokken med bilder er de beste klokkene som kan utformes. Bryllupsklokker kan være bildet av par som er gift nylig. Dette kan vise seg å være den beste gave til dem for ekteskap. Skjønnheten ligger i kreativiteten, og disse personlige klokkene er virkelig kreative innenfor. Den personlige bryllupsklokke kan være den beste gaven til par.

4. Personlig treklokke:

personlig Wood Clock

De personlige treklokkene kan være de personlige veggklokkene med bilder. Treklokken er generelt i form av tremønster som gir det et unikt utseende, og man kan tilpasse det på en kreativ måte som man kan avbilde sitater, bilder, scenerier osv. Disse ville virkelig se søte en gang hengt på veggen. Dessuten gir trepartiet et stilig utseende for å bli beundret av folket. Det beste valget kan være brun farget treklokke.

5. Personlig soverom klokke:

personlig Bedroom Clock

Den personlige klokken til soverommene kan være den store personlige klokken hvor man kan tilpasse klokken når det gjelder scener eller sitater som holder miljøet godt. Et annet valg er at man kan bruke bildet av familiemedlemmer i den enkle personlige klokken som ville være effektiv nok til å være den beste. Det beste valget kan være den blåfargede klokken.

6. Personlig Vekkerklokke:

personlig Alarm Clock

Nå kan disse være de vanlige egendefinerte klokkene, der man kan opprettholde alarmenes tjeneste i den personlige mantelklokken. Den personlige klokken her kan være enkel og god nok til å bli lagt merke til. Vekkerklokke holdes vanligvis ved siden slik at man kan være klar over tiden. Også, disse kan tilpasses ved bruk av multi farger i stedet for sceneries.

7. Personlig årsdagsklokke:

personlig Anniversary Clock

Årsdagen personliggjør klokker er vanligvis de gavebare klokkene som kan gis som et tegn på kjærlighet til noen. Jubileumsklokker passer best for par som kan få den beste gaven i form av disse klokkene. Videre kan barn gi sine foreldre slike personlige klokker på denne spesielle anledningen. Det beste valget her man kan lage er rødfarget personlig jubileumsklokke.

8. Personlig garasjeklokke:

personlig Garage Clock

De personlige garasjeklokker er de enkle klokkene som er ment for ikke å vise frem midler og bare for å vise tiden. Man kan bruke enkel natur eller til og med bildet av biler, sykler, scootere, etc. som passer deres område av interesse. Et slikt bilde kan ses på bildet som tydelig viser den personlige klokken for garasje. Det beste valget kan være svart farget klokke.

9. Personlig pensjonsklokke:

15 beste personlige klokker som holder dine minner i live

Øyeblikket med pensjon er både følelsesmessig og bemerkelsesverdig. Man kan gi sine eldste den personlige klokken som et tegn på kjærlighet eller takknemlighet. Disse personlige klokkene kan inneholde bilder av mottakeren eller tjenestene de har pensjonert fra som minnekilden for dem. Dette kan også sies å være den beste gave til de eldste. Det beste valget kan være det blåfarget personlige klokken.

10. Personlig glassur:

personlig Glass Clock

De personlige glassene er søte og ikke lett å håndtere. Disse kan henges i salongen der gjestene vanligvis kommer. Bildet av familiemedlemmene kan brukes i disse klokkene. Klokken gir et godt bilde av familien som reflektert. Man må håndtere det riktig sammen med glasset som må rengjøres.

11. Personlig familieklokke:

personlig Family Clock

Folk elsker å lage et navn uttalelse i form av noe materiale; bortsett fra denne personlige familien klokken vil alltid være god ide. Uansett hvilket ord de vil legge til i klokke, kan de tilpasse seg etter deres behov. Crafting vil være bra for denne typen klokker.

12. Personlig skrivebordsklokke:

personlig Desk Clock

Personlig resepsjonsklokker vil være godt valg ved alle anledninger; dette er det beste alternativet til å sette pris på de menneskene som jobber hardt på kontoret eller på skrivebordet. Forretningsarrangementer eller på hvilken som helst pensjonsdag kan folk få denne typen klokker som gave.

13. Personlig bordklokke:

personlig Table Clock

Ved å bruke ditt personlige bilde eller et par bilder, sett inn i rammen med klokken, vil denne typen spesiell gave eller spesiell kunst på klokka være godt valg på ditt personlige bord. Du kan bruke JPEG-format for bilder for å tilpasse kvalitetsbordsklokke.

14. Personlig kjøkkenklokke:

personlig Kitchen Clock

21 tegn lang melding vil være hyggelige tanker på klokka på kjøkkenet. Denne typen personliggjør klokke er det beste valget for ditt nye hjem, og du kan gå på bryllup denne typen kjøkkenklokke for nytt ektepar også.

15. Personlig Mantel Clock:

personlig Mantle Clock

Disse typer mantelklokker eller hylleklokker kommer med batteri; dette er kurve mantel typen klokke hvis dial farge er sølv. Denne personaliseringen har gjort av eksperteres håndverkere. På forsiden kan du personliggjøre hvilken som helst melding i henhold til dine behov eller ideer.

Folk liker å uttrykke sine følelser av gaver og personlige gaver, viser påminnelsen om de menneskene som ga denne typen personlige gaver. Men bred i samling av gaver personlige klokker spiller mer riktig rolle i gave, hvis du ga noen så tenker de sikkert på deg når de skal se etter tid på veggen sin.

Leave A Comment

+ 77 = 82