15 beste Patanjali-produkter i India | Stiler på livet

Patanjali! For tiden er Patanjali et av de mest favorittmerkene blant folkene som foretrekker ayurvediske legemidler. Dette skyldes at den stigende berømmelsen til Yoga Guru Baba Ramdev, de ayurvediske produkter, forberedte seg en tøff kom tilbake opptatt av det indiske markedet i typen Patanjali Products. Det blir svært populært på kort tid, da det innebærer 98% naturlige ingredienser, og gir godt resultat med best kvalitet. Så, i dette innlegget har jeg utforsket en liste over topp 15 Patanjali-produkter for deg.

Populære Patanjali Produkter i India:

1. Patanjali Kesh Kanti Anti-Flass Sjampo Med Natural Conditioner:

patanjali products

Denne rene urte shampoo eliminerer skinken din vellykket uten å skade håret ditt. Den inneholder ekstrakt av Tulsi, Methi, Amla, Shikakai, Neem olje, Gurhal, Tea tree olje, Rosemary olje, Nilgiri olje og Honning. Det bidrar til å hydrere din hodebunn, gjør det sunt og håret faller vanskelighetsgrad løst på få dager.

2. Patanjali Divya Kantilep:

patanjali Products2

Kombiner dette pulveret med rosevann og smør over hele ansiktet ditt. Det er en flott ansiktspakkebehandling for akne også for attraktiv hudtone. Smør dette ofte og samle det mirakuløse resultatet av denne pakken, forbedre med ekstrakt av Haldi eller Mehndi-bladene.

3. Patanjali Saundarya Face Wash:

patanjali Products3

Dette er berikende med velstående hudpolering pluss skjønnhetsfremmende komponent som ligner på appelsinskallekstrakter, Aloe gel, Tulsi plus Neem-ekstrakter. Det renser huden fint og nærer det dypt. Denne ansiktsvask hjelper også med å revitalisere hudvev for å lette ansiktshuden glatt, glanset, vakkert pluss glødende.

4. Patanjali Drishti Eye Drop:

patanjali Products4

Det er et mirakelprodukt, det brenner litt av løkras i det, med unntak av det er det klart at visjonen din er uten mer medisin. Hvis du bruker mye tid på datamaskinen, bruk dette regelmessig for å unngå øyeproblemer.

5. Patanjali Tejus Kropp Lotion:

patanjali Products5

Tilby huden din hele dagen med hydratisering ved hjelp av denne rent ayurvediske, ikke-fettete kroppsoljen som lukter lett og søtt. Det er helt fri for parabener og konserveringsmidler. Det inkluderer mandel, forskjellige typer linser, gurkemeie, ris, etc. Disse er faktisk store for å tilby lysere, mykere og klar hud.

6. Patanjali Kesh Kanti Melk Protein Shampoo:

patanjali Products6

Den er tilberedt av melk pluss protein som renser hodebunnen effektivt og gjør håret mykt pluss glatt. Dette er veldig forsiktig pluss rolig; Videre er det SLES gratis derfor folk som er følsomme overfor det kan også bruke det. Dette kommer til å gå med responsiv hodebunn også, da metoden er ekstremt mild, men nyttig. Den har også en behagelig mild duft, og det bekymrer ikke fuktighetsvekt i hodebunnen. Kostnaden er billig og har også en reisevennlig emballasje.

7. Patanjali Divya Rose Vann:

patanjali Products7

Rosevann er ekstremt viktig fordi det kan brukes på mange forskjellige måter. Du kan bruke rosenvann som toner; du kan bruke den som en freshener ellers bland det med ansiktspakker. Denne Divya steg vann siden Patanjali er bestemt for rensing, toning og fuktighet i huden din. Videre kan du bruke den i ansiktspakker for ekstra fordeler, pluss at den er fullført fra alle normale ingredienser.

8. Patanjali Tejus Anti Wrinkle Cream:

patanjali Products8

Denne krem ​​er basert på terapeutisk egenskaper som hjelper til med å fjerne ubrukelige flekker pluss rynker når de er brukt trofast. Det fukter også huden godt og holder den hydrert i lengre tid. Konsistensen er ikke fet og for å lette folket av fet hudtype kan det også utnyttes. Elementet er alt urte, slik at du ikke trenger å bekymre deg for noen bivirkning, pluss det passer også for følsomme hudtyper.

9. Patanjali Ojas Mogra Såpe:

patanjali Products9

Det innebærer naturlige ingredienser gurkemeie, giloy, amla og aloe vera. Såpeen sies å bære på huden fuktet og hydrert i lang tid. Såpen lammer godt, pluss i motsetning til flere såper, avgår ikke huden fettete. Den har veldig frisk også hyggelig duft. Dermed hvis du elsker aromatiske naturlige såper, så er denne singelen for deg.

10. Patanjali Ojas Mint Body Cleanser:

patanjali Products10

Denne såpen er forberedt på naturlige ingredienser som tulsi, aloe vera med naturlige oljer og gurkemeie. Såpen har lukten av en mynte og tulsi. Dette er best egnet for foryngelse pluss å oppnå en lys hud. Det behandler tørr pluss grov hud.

11. Patanjali Aloe Vera Gel:

patanjali Products11

Dette er ren aloe vera gel som brukes i hver dag skjønnhetsorganisasjon. Den inneholder også godhet av vitamin E som holder huden din fuktig og pluss hydrert. Det hevder å bli kvitt pigmenterte flekker også og hjelpe deg med å gi deg konstant hudtone. Aloe Vera Gel-arbeidet underverker for hver enkelt; dermed hvis du er ute etter en rimelig aloe vera gel, så er denne rene gelen verdig kjedelig.

Se mer:  Beste rettferdighetskrem i India

12. Patanjali Ojas Multani Midi såpe:

patanjali Products12

Såpen leveres med en søt, blomstret fin lukt av Jasmine, inkluderer en oljeaktig base, motorisert med multani mitti og sinkoksid. Ekstra ingrediens i det er Manjistha, Aloe, Brahmi, Bhringraj, lakris, Reetha, Tulsi, Neem, pluss gurkemeie. Denne ekstremt næringsfulle såpen av den rike skumrende skumrengjøringen smil, pluss Multani Mitti i den, føles litt grov på hudoverflaten, skrubber huden din tilstrekkelig tilstrekkelig.

13. Patanjali Crack Heal Cream:

patanjali Products13

Smash sidelengs, høvding vinteren bryte hælene av denne Crack Heal Cream som blir engrossed villig forsegle hælen fissure pluss forlater dine hæler silkeaktig igjen. Hovedrediensene i kremet inneholder bivoks, Gehu ka tel, borax, Kayakalp tel eller Sarson ka tel osv. Dermed la klackene dine gnage denne vinteren med dette alle ayurvediske hælkrem.

Se mer:  Beste ansiktspulver for fet hud utsatt akne

14. Patanjali Chyawanprash:

patanjali Products14

Patanjali Chyawanprash er en konvensjonell medisin som er anerkjent for å eliminere all slags fysisk svakhet i kroppen og øker resistent system. Det styrker kroppen og lindrer sykdom som kulde, hoste og magesykdom. Det kan inspireres daglig for universell velvære.

Se mer:  Calvin Klein Parfymer For Menn

15. Patanjali Amla Candy:

patanjali Products15

Amla eller Gooseberries, Patanjali Amla candy er produsert varer som er et søtt godis fullført av myke amla stykker. De ligner på jellies candies. En daglig dose av amla candy er overlegen for helse og velvære i kroppen. Amla behandler surhet, halsbrann pluss hudkaos også. Videre innebærer det stor mengde antioksidant; det drar nytte av fiendtlighet mot frie radikaler pluss dermed forsinkelser aldring.

Leave A Comment

36 − = 28