15 beste pacock tattoo design og mening | Stiler på livet

En flott måte å vise frem noen av de beste designene og fargene er påfugltatoveringen som du kan få i tatoveringen. Kom inn i en tone med trendy påfugl tatoveringer for å gjøre deg fargerik og lys. Kom i gang med de fantastiske tatoveringsstilene som vist nedenfor uten forsinkelse.

påfugl tattoo designs

I dag ble påfugl tatoveringer stadig mer populær, da de brukes som en nøkkel til å symbolisere utødelighet, en persons rene sjel og oppstandelse. I Kina antas påfuglen å representere guddommelighet og ranger av gudene og deres forfedre. Senere ble de symbolisert som kongelige fugler og har lenge betraktet ekvivalenten av en ubrytelig ed. Du kan velge de fabelaktige designene som består av lyse og levende farger fra de ulike nettstedene av mange grunner. Du kan også få gjort med disse tatoveringene til minne om en person.

Vakre påfugl Tatoveringsdesign med bilder:

Påfugl tatoveringer er ekstremt grasiøs og vakker. Det finnes mange typer og design av tatoveringer, men her er en liste over de topp ni som vi har valgt for deg her. Velg. Følgende er de vakreste og populære tatoveringsdesignene på påfugl med betydninger og bilder som er veldig perfekt egnet for jenter og kvinner. Det var sjelden menn som tatoverte denne typen påfuglfjær.

1. Angel Peacock Tattoo Design:

Svart peacock tattoo design 10

Påfugl tatoveringsdesign er mer imponerende design i tatoveringer verden. I denne svarte påfugltatoveringen ble en påfugl designet med svart farge blekk og fjærene flyte fra opp til ned med blomster. Denne tatoveringen er designet på jentens hofte som viser den tatoverte delen vakrere og imponerende. Påfuglfjær ble designet med noen blomster. Hvis denne påfuglfjæren en tatovering er designet på kvinners hender, vil det definitivt gi et fantastisk utseende for hendene når de hadde på seg uten ermeløs kjoler.

2. Små Påfugl Tatoveringsdesign:

Liten peacock tattoo design 13

I den lille påfugldesignen kan tatoveringsdesignet gjøres med feilfrie kanter som har de perfekte bøyene. Påfuglfjær kan også brukes til å kommunisere åpenhet og ærlighet. Påfugltatoveringen har blitt tatovert på kroppen din og betyr at det betyr at du har modig nok til å vise din sanne natur. Det er en av de vakreste påfugl tattoo design for kvinner.

3. Svan med påfugl tatovering:

Swan with peacock tattoo 11

I denne tatoveringsdesignen på påfugl med en svane er den ment med mørk, levende blå farge som ser ut som en liten svane med fjær. Den har små, små fjær med gulaktige øyne. Mens jentene får dette tatovert til fots, gir det dem et elegant utseende som gjør dem svært slående og imponerende, avhengig av deres egenskaper og poser. Den kan også utformes ved hjelp av 2D- og 3D-design. Påfugl tattoo design for jenter vil gjøre dem mer feminin enn de andre jentene.

Se mer: Svelg Tattoo Designs

4. Red Ink Peacock Hip Tattoo:

påfugl tattoo designs 3

Hvis du er inne for en stor tatovering, så er dette en vakker ide om tatovering påfuglfjær. Du kan bruke hele ryggen og bruke så mange farger som du vil. Du kan legge til mer i motivet hvis du ønsker det. Sett påfuglens størrelse i henhold til lengden og bredden på ryggen og farger som komplimenterer tonen din. Se også etter mer fancy fjær å legge til halen. Det var en fantastisk påfugl tatoveringer for menn og kvinner.

5. Påfuglblå fjer tatovering for jente:

påfugl tattoo designs 4

Bruk mønstre som disse er også en fin ide hvis du er ok med abstrakte. Disse dristige mønstrene vil skille seg ut akkurat som du vil ha tatoveringen til. De kan komprimeres for å se kompakte eller forstørrede tilsvarende uten å skade utseendet. Hvis det er et enkelt mønstret design som du leter etter, så er dette akkurat det du trenger. Dette er den fineste påfugl- og påfugl-tatovering på hånden, som mest foretrekkes av tenåringsjenter.

Se mer: Birds Tattoo Designs for kvinner

6. Påfugl med virvelinspirasjon:

påfugl with swirl inspiration 12

Påfuglen med full av hvirvelfjer tatovering vil gi en spesiell inspirasjon til personen som blir tattooert på kroppen sin. Bare å sette denne tatoveringen med de fargerike virvelfjærene tiltrekker og beundrer øynene til mennesker. Posisjonene til denne virvelfjærens påfugl er utformet ettersom de føler seg nede fra beina til fot og gir et veldig søt slikt design. Påfuglfjær tatoveringsdesign er et godt valg for damer over hele verden.

7. Vannfarge Splash Påfugl Tatovering:

påfugl tattoo designs 6

Abstrakte tatoveringer er ekstremt populære fordi det tillater individuell kreativitet, som den som er her. Du kan reparere det i henhold til ditt valg, legge til farger hvis du vil eller bare legge til flere mønstre for å fylle ut. Påfugl tatoveringer er ekstremt kreative, og du trenger ikke å frykte om at det er klebrig i det hele tatt. Jo mer farge du bruker, jo vakrere blir det.

Se mer: Uttrykk på tatoveringsdesigner

8. Full Back Peacock Tattoo For Women:

påfugl tattoo designs 7

Du vil ha en nydelig svart og hvit tatovering for ryggen din? Der går du! Denne tatoveringen har ingen komplisert design til det i det hele tatt, og likevel er det ser veldig pen ut. Du kan skissere eller undertone med en annen farge eller gi hull for å legge til nyanser. Du kan bare bruke en annen farge i stedet for svart også.

9. Tiltalende påfugl tatoveringsdesign:

frist~~POS=TRUNC peacock tattoo design 15

Den fristende farge påfuglfjær tatoveringer er en unik type påfugl tatoveringer. Den kan tegnes i grønt og blått med mykt oransjefarget blekk. Og en annen fjær har forskjellig med gulaktig oransjefarget blekk. Det ser mer fasjonable ut. Folk som favoriserer den fasjonable typen tatoveringer er tiltrukket spesielt til denne typen påfuglfjær tattoo design. Øyetene i disse tatoveringer er fylt med blått og mykt oransje, da det gir den unike, iøynefallende designen.

10. Black Peacock Tattoo For Women:

påfugl tattoo designs

I kinesisk kultur har de håp om at påfugldesignen gir lykke til og gir symbolet på adel og kongelige. Å få denne tatoveringen vil gjøre dem de stolte og luksuriøse fra andre. Dette er en enkel svart tatovering av påfuglfjær og påfugl som er svært forlokkende på baksiden av kroppen. Det er en av de beste påfugl tatoveringer for kvinner.

11. flerfarget påfugl skulder tatovering:

påfugl tattoo designs 2

Den abstrakte tatoveringen av påfuglen med sin majestetiske hale ville gjøre en vakker tatovering på armen. Hold noen linjer dristige mens de andre tynnere og spre halen i forhold til bredden på din hånd. Dette er viktig for tatoveringen å se utseendet og effekten du ønsker. Ellers er dette en tatovering du kan gjerne legge til og eksperimentere med.

12. Påfugl, lav svart tatovering for kvinner:

påfugl tattoo designs 5

Dette ville gjøre en fantastisk tatovering av påfuglfjær til nedre ryggen og er et pent valg. Påfuglfjær er detaljert og legger til mye dybde og betydning for tatoveringen. Du kan lage en gjeng med fjær eller bare tre sammen.

13. Peacock Feather Tattoo:

påfugl tattoo designs 1

En vakker påfuglfjær gjør en ideell tatovering. Denne designen er ekstremt pen og kan trekkes hvor som helst du ønsker på kroppen. Til din fordel, er utformingen av denne tatoveringen, som endret uansett eller plassert noe der, vil se like vakkert ut. Selv om den ene tingen du må huske på, jo mer abstrakte linjer du bruker rundt fjæren, desto mer blir skjønnheten i fjærdesignen skjult. Denne typen tatoveringsdesign er påfuglfjær perfekt egnet for kvinners fot av beinet.

14. Oransje med violet fjærdesign:

oransje with violet feather design 14

I denne tatoveringen har fjæren av påfugl blitt designet og dekorert med flere mørke fargeblekker sammen med noen abstrakte temaer. Disse er ganske følsomme fjærdesign som gir det unike utseendet foran andre design. Etter å ha blitt tatovert i denne designen, har du på deg en kort kjole som gir deg veldig slående og nydelig utseende. Disse tatoveringsdesignene på påfuglfjær er veldig feminine og passer for kvinner og tenåringsjenter.

15. Inspirerende Peacock With Feather Tattoo:

påfugl tattoo designs 8

Denne unike påfugl tattoo design er enkel og grasiøs. Du kan plassere denne hvor som helst du ønsker uten å påvirke utseendet. Legg til nyanser og forskjellige toner til denne. Du kan også legge til navnet ditt på det. De fleste av de unge jentene er sport denne typen påfugl tattoo design.

Påfugl tatoveringer er også et flott symbol for et bestemt vendepunkt i en persons liv. Det er alltid best å gå med mindre design for noen som ikke ønsker å få en stor påfugl tattoo design velger en mindre en.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

19 − = 10