15 beste menns skjerf samling i trendige stiler | Stiler på livet

Scarf er et ideelt mote tilbehør for alle menn. Gjør dristig motedag med disse flotte skjerfene. Velg fra de beste bomulls-, ull-, kashmir- og silkeskjerfene. Det er designer skjerf rett for alle de formelle sammenkomster. Sjekk ut disse kule menns skjerf stilene. Slips disse skjerfene i forskjellige stiler. Du kan pakke den rundt halsen din eller kan brukes som et sjal.

Beste menns skjerf stiler for 2018:

Her er noen menns skjerf, velg blant under 15 menns skjerf,

1. Trykt Bomull Menns skjerf:

Skrevet ut Cotton Men Scarf

Dette skjerf er laget av lett bomull. Det er mykt på huden. Det fine, flerfarget mønster skjerf ser så fasjonabelt ut. Den er ideell for alle tilfeldige hendelser. Vri dette skjerf i stil Det kan være en fin ide å gi noen. Herlige menn skjerf for alle uformelle og formelle anledninger.

2. Hvit og marineblå sjal:

Hvit and Navy Checked Scarf

Et fint hvitt og marinert sjekkert skjerf for alle menn der ute. Ser veldig kul og komfortabel ut. Den har flue på begge sider. Kontrollmønsteret kan sammenkobles med noen av dine uformelle topper. Et ideelt man skjerf som viser stilen din. Sjekk ut disse settene av trendy herreskjorte.

3. Chunky Strikket skjerf:

chunky Knitted Scarf

Varm opp i stil med dette tynne strikkede skjerfet. Denne blå strikkede kjole skjerf ser veldig kul og behagelig ut. Den har lange dusker ender som er trimmet. Den har en bred silhuett. Kan pakkes lett rundt halsen. Gir så mye varme på de sen stormfulle kvelder. Dette er noen av de beste menns skjerfene.

4. Solid bomulls skjerf:

Fast Cotton Scarf

Et solid bomullsrød skjerf passer for alle menn. Kan brukes i forskjellige stiler på uformelle og formelle hendelser. Har fine dusker langs kantene. Ser bra ut på kurta for formelle arrangementer og sosiale sammenkomster. Vri dette skjerf i stil. Gjør hodene på fester.

5. Olive Green Scarf:

Oliven Green Scarf

Laget av 100% lamull. Dette stilige olivengrønne skjerf gir deg varme i vintersesongen. Den har lang kvast trimmet på kantene. Legg dette til vinterens ensemble. Ikke bare gir deg stilen holder deg også varm hele vinteren. Det beskytter deg mot tøffe værforhold.

6. Grønt skjerf for menn:

Grønn Men Scarf

Dette skjerfet er en blanding av ull og silke. Dette skogsgrønne sjekk skjerf ser veldig fasjonable ut. Ulltykket er så mykt og glatt. Det er lett på huden. Kan pakkes rundt halsen din. Beskytter mot ru værforhold.

7. Rød strikke skjerf for menn:

rød Knit Scarf for Men

Dette er et vakkert rødt skjerf laget av garn. Den har et strikket mønster. Det er veldig behagelig og koselig. Beskytter deg mot de kalde vindene i vintersesongen. Går bra med ditt formelle ensemble. Ser ganske stilig ut når den er viklet rundt halsen med en knute.

8. svart silke skjerf:

Svart Silk Scarf

Dette er et silke svart skjerf for menn. Materialet er mykt og glatt. Går lett på huden. Ser veldig stilig ut på de hvite draktene. Prøv dette skjerfet som fremhever moten din. Kan knyttes sammen med en knute eller bare draper rundt halsen. Ser veldig kul ut.

9. Designer Herre skjerf:

Designer Mens Scarf

Et nydelig multi stripe designet skjerf. Laget av ren ull, holder dette skjerf deg varm og komfortabel. Den har dusker ender for å gi en fin finish. Beskytter deg mot de tøffe værforholdene.

10. Red Cotton Scarf:

rød Cotton Scarf

Dette skjerfet er håndvevet vakkert. Det røde skjerfet har hunder tann mønster på den. Ser veldig stilig ut på lange kurtas. Har dusk ender som gir det en fin mote appell. Kan pakkes inn i forskjellige stiler. Den myke bomullen er veldig behagelig på huden. Det røde og det svarte mønsteret legger til stilkvoten.

Se mer: Menns Hijab-stiler

11. Blå silkeskjerf:

Blå Silk Scarf

Dette marineblå skjerf er laget av ren silke. Den har fine floral mønstre over den. Kan brukes på formell ensemble. Det legger til din motefølelse. Silke skjerf har et lyst utseende. Det er mykt på huden. Disse blå mennsøtene passer godt med fine hvite topper.

12. Designer ull skjerf:

Designer Wool Scarf

Et nydelig oransje ullsykkel. Den har fine finish på sidene. Laget av ren ull. Holder deg varm og komfortabel. Legg til dette på ditt formelle ensemble. Sett mote trenden ved å pakke inn disse kule menns skjerfene. Den har dobbel farge. Den oransje fargen er mørknet i enden for å gi det et fint utseende.

Se mer: Best Designer Scarves

13. Cashmere Striped Scarf:

Cashmere Striped Scarf

Et nydelig grå stripet skjerf for stilige menn. Den har kantede kanter. Se kult på noen av dine uformelle antrekk. Den er laget av ren kashmir. Det er mykt og lett på huden. Sett trenden i mens skjerf mote ved å pakke dette vakre skjerf i stil.

14. Menns silke skjerf:

menn Silk Scarf

Denne bein og butterfly svart skjerf er så stilig. Den er laget av ren silke. Kan brukes på forskjellige måter. Det legger til din motefølelse. Prøv dette kule skjerf for uformelle arrangementer og utflukter. Går bra med uformelle topper. Det er et designer skjerf eksklusivt for menn.

Se mer: Trendy Fancy skjerf

15. Vinterulls skjerf:

Vinter Wool Scarf

Dette er laget i ren ull. Den har geometriske motiver i blå farge. Ser veldig stilig ut. Den er frynset på de korte kanter. Den er laget av ren ull. Holder deg varm gjennom vintersesongen. De dristige fargene er så stilige. Legg dette skjerf til ditt uformelle ensemble.

Et vakkert sett med menns skjerf for alle årstider. Du kan velge hvilken som helst av disse bomullene, ull eller silke, avhengig av sesong. Se kult og elegant. Hold deg foran mote. Vis bort disse skjerfene i stil. Det er uformelle eller formelle sammenkomster du kan velge noe skjerf for anledningen. Det bidrar også til å holde deg varm fra de kalde vintrene. Sjekk ut disse designer skjerfene for menn.

Leave A Comment

− 1 = 5