15 beste lette soveposer til babyer i India

Baby soveposer har blitt det gunstige elementet blant foreldrene i det nåværende århundre. De var vanligvis utformet for å forhindre at barnet dekket hodet med teppene. Å ha babyen soveposer hjelper deg og din baby å sove tett om natten, da dette forhindrer at babyene sparker av teppene.

sove bags

Ulike typer babyvesker for å sove:

Så hvis du har begynt å lete etter en sovepose som er en perfekt kombinasjon av varme, lette, komfort og funksjonalitet, så ta en titt på Top 15 soveposene til barn som er beskrevet nedenfor..

1. Teller sau sovesker for jenter:

telle Sheep Sleeping Bag

Denne baby soveposen er 100% bomull og kommer med vakker broderi og er perfekt for både gutter og jenter, da det utfordrer å holde babyen koselig og varm. Å telle sau sovepose passer til 0-6 måneders babyer.

2. Melissa & Doug Augie sovepose:

Melissa & Doug Augie Sleeping Bag

Denne alligatorformede soveposen er den perfekte soveposen til barn som den myke polstring, tannhull og festede føtter hjelper babyer å sove raskt og drømmer om tegneserieverdenen og vil holde monstrene vekk når de sover.

3. Anorak sovepose:

anorak Sleeping Bag

Denne lette sovepose kommer i forskjellige utskrifter og farger og er tilgjengelig i tre størrelser. Anorak soveposer er 100% bomull og har underarm poppere og en side glidelås på alle sider, noe som gjør det enkelt for mødre å bære sine babyer overalt.

4. Barn koselig sovepose:

Koselig Sleeping Bag

Denne per-vaskede super myk sovepose er praktisk fra bunnen og har 100% bomullsmuslin ytre. Denne barnas sovepose har en sidelås som gjør det enkelt å gjøre endringer og er maskinvaskbar.

5. Woolino soveposer til småbarn:

Woolino Sleeping Bag

Den beste kjøpe sovepose til babyer er woolinoen som består av myk australsk merinoull. Utsiden er laget av 100% bomullsfôr. Ullen som brukes til å gjøre den til den fineste ullen, og det tilfredsstiller alle sertifiseringsregler også. Den er tilgjengelig for babyer som er 2 måneder gamle og kan brukes opptil 2 år. Den vennlige designen med glidelås og snaps i strategisk plass gjør det enkelt å bære.

Se mer: Side vesker til jenter

6. Olive Kids Sleeping Bag:

Oliven Kids Sleeping Bag

Denne soveposen kommer med forskjellige trykk på transport, og anses derfor egnet for gutter, og kan bæres for et besøk på natten. Olive kids gutter soveposer kommer også med en matchende pute slik at man kan sove fredelig.

7. 3-i-1 sovepose:

3-i-1 Sleeping Bag

3-i-1 soveposer er de beste soveposene som de har 1,5 tommers innerpose og en 1-tommers ytrepose som gir deg mulighet til å bruke dem separat eller sammen og kommer også i fire forskjellige størrelser. Denne vesken har en glidelås foran og fôr av bomull som gjør det enkelt å bruke om natten.

8. Purflo sovepose:

Purflo Sleeping Bag

Denne toddler soveposen har en myk bambusfôr som har antibakterielle egenskaper og mer absorberende kraft. Den har også glidelås på ermene for å beskytte babyer fra den kaldere natten og kommer i 4 forskjellige størrelser og 2 tog / vekt.

9. Baby Heritage Sleeping Bag:

Baby Heritage Sleeping Bag

Denne nydelige broderi baby soveposen har poppers på begge skuldre; en side-glidelås for enkel tilgang og har bomull ytre som er myk mot huden. Denne vesken er maskinvaskbar og kan derfor brukes daglig uten stress.

10. Babasac sovepose for barn:

Babasac

Det er en 2-i-1 multi-tog sovepose som gir deg et valg av 1.0tog eller 2.5 tog og har en avtagbar indre fôr som lett glirer ut. Babasac har også ekstra underarm poppers for små babyer og kommer i tre forskjellige størrelser med 100% bomull ytre og fôr og er maskinvaskbar. Det er rett og slett mest særegne og kuleste sovepose for både vinter og sommer.

Se mer: Kids Lunch Bags

11. Deedee Sleep Nest Baby Sleeping Bag:

Deedee Sleep Nest Baby Sleeping Bag

Deedee Sleep Nest barnesekk er det beste valget for foreldre hvor vinteren alltid er der eller kald vind er den vanlige tingen. Den er laget av bomulls- og polyesterblanding og har en myk dyne i interiøret og består også av skulderrem for å gjøre slitasje lettere. Den ytre delen er laget av 100% bomull og gir dermed maksimal pusteplass.

12. Unisex Baby Sleeping Bag av Marque:

Unisex Baby Sleeping Bag by Marque

De fleste baby soveposer vurderinger inkluderer marque i sin liste fordi den gir designer og komfortable soveposer til babyer. De er komfortable fordi de er laget av 100% bomull og kan kjøpes til en rimelig pris. Babyer som er fra 6 måneder til 18 måneder kan bære denne soveposen.

13. Slitesterkt sovepose av Halo:

bærbar Sleeping Bag by Halo

Den slitesterke lommeboka er laget av 100% bomull og kan lett brukes. Denne sovepose er tilgjengelig i 3 forskjellige størrelser, som er: små for 10 til 18 pund babyer, medium for 16 til 24 pund småbarn og stor for 26 til 36 pounds babyer. Designet av denne vesken er slik at en forelder lett kan bytte bleen med glidelås foran.

14. One Piece Zoo Animal Micro Fleece Sovepose:

En Piece Zoo Animal Micro Fleece Sleep Bag

Dette er en av de beste soveposene som tilbys av carters. Den er laget av 100% micro fleece materiale og kan brukes til babyer som er opp til 9 måneder. Forsiden på glidelåsen gjør prosessen med å bytte bleier enkelt. Siden det er et stykke så det dekker tæren til babyen, og dermed gjør soveposen behagelig å bli utført i løpet av vintrene også.

Se mer: Skole vesker til gutter

15. Spasilk sovepose til baby gutter:

Baby Boy Sleeping Bag by Spasilk

Spasilk baby gutt sovesekk er laget av 100% bomull og kan lett vaskes i maskiner. Den har glidelås foran som gjør det behagelig å bære og fjerne selv om natten. Denne soveposen kan brukes av foreldrene hvis babyer er 6 måneder eller mindre.

Soveposer er teppene som følger med monterte urtag og nakkeåpninger og bæres av babyer. Baby soveposer er tilgjengelige etter alder, så få den når babyen din blir 6 uker gammel.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

87 − = 79