15 beste indiske designer sarees med bilder | Stiler på livet

Indian sarees okkupert veldig spesiell plass hele verden dressing tradisjoner og skikker. Spesielt indiske designer sarees skapte trend i hele indisk historie sammen med moderne kultur. Mens de gamle kjoler og korsetter hadde sin fine vei inn i den vestlige kulturen, tilbake her i India, har det vanlige plagget for kvinner siden sivilisasjonen begynt å være sarees. For de som ikke vet hva en saree er, kan den defineres som et langt stykke plagg som er pakket strategisk rundt kroppen din for å danne et klær.

En saree er tradisjonell antrekk for en indisk, og det er fortsatt et rart at vi står i dette nåværende århundre fremdeles synes å være fascinert av sarees. Selv om den moderne generasjonen nå foretrekker vestlige klær for sitt daglige liv, er det et must for en indisk jente å holde et stykke tradisjonelt antrekk i garderoben deres for de enkelte hendelsene. Sarees hersker fortsatt det indiske markedet, og her er noen av de beste indiske designer sareene som du kan ta en cue fra.

Beautiful Indian Designer Sarees Med Bilder:

Følgende er de mest attraktive og populære indiske designer sarees med bilder som sikkert forbløffer deg.

1. Den myke rosa Brasso Designer Saree:

indian designer saree 1

Sareen kommer i en utmerket ferskenrosa farge som er både edru og vakker, men det er ikke bare fargen på sareen som tiltrekker oss, men den enkle, men tunge utsmykningen saree-sportene som utgjør sarees utseende. Utsmykket er i mykt gull med georgetteforinger langs kantene på sareen. Pairing den med en rosa bluse, er denne sareen definitivt et stykke å skatt. Som du kan se her, bluser skryt av en halter hals utseende og være enkel skyver all oppmerksomhet til saree. Det er en gylden zari-grense på designer saree, noe som gir det et mer definitivt utseende generelt.

2. The Cool Chiffon Designer Saree:

Kul Chiffon Designer Saree

Denne fine chiffon sareen starter med en fin nettad konsistens, men ikke glem det vakre mønsteret som definerer sareens base. Sareen sport en tungt ornamentert borderline med sporadiske polka dot mønstre av fiolett hele kroppen. Langs linjene er det et snev av svart med floral kunstverk. Denne designeren indian saree har blomster langs den sentrale linjen også. Den vakre blonder setter opp ganske et show helt av seg selv. Også å merke seg er fargekombinasjonen som gjør det meste av den enkle gjennomsiktige monokrom saree.

3. Golden Bird Designer Saree:

indian designer saree 3

Den vakre designen og smaken av denne sareen minner oss om en vakker gylden kanarius der modellen står høytidelig i en popping gul saree. Grensen til sareen langs kroppen starter med et satinmatt gull og pallu har den gule til den. Sarees underside har et vakkert Aztec-maleri i svart-hvitt som forbedrer utseendet. Den gylne saree blonder saree har en etnisk moderne muse føler for det. Du kan bruke den til enkle anledninger som trenger deg til å være ditt stilige selvtillit. En 3-kvarts eller full-sleeved bluse vil se best ut med denne sareen, med en gylden blonder på ermene

4. The Frosted Look Designer Saree:

frostet Look Designer Saree

Denne sarenen er usedvanlig vakker i en bubblegum rosa fargetone med en sparkly side borderline. Hele sareen er ydmyk, men har en sterk uttalelse til den. Badet i eleganse har kantene i sareen en svak blåfarge som fremhever det høytidelige rosa. Bruk denne sarenen best med en svart bluse eller par det godt med rosa. Ombreen til denne indiske designer saree-designen er å dø for og blusen er helt fantastisk også. Du kan bruke dette til en hvilken som helst funksjon som gjør det mulig for deg å få mest mulig ut av ditt tilbehør siden denne sarenen er ganske enkel, og du trenger ytterligere for å få mest mulig ut av det

5. Floral Overload Designer Saree:

indian designer saree 5

Hele sareen kommer i en vakker blomsterskygge i designerutseende. Basen farge til dette plagget er en frostet myk beige som er chiffon og forbløffende vakker. Grensen til sareen langs pallu eller draperingen sporter en vakker, bred floral design i rød og gul. Selv om blomstene her er store, spiser hele sareen miniatyr gule og røde blomster. Sareen er gjennomsiktig, men klarer fortsatt å se så elegant og nådig i stedet for å gi den samme gamle designeren likevel. Du må se nøye på å dekode hele utseendet er faktisk ganske ideelt for enkle anledninger eller festivaler.

6. Grand Peacock Georg Designer Saree:

indian designer saree 6

Dette er en av de mest etterspurte indiske designer saree. Denne georgette Saree er den nasjonale plagget i India, og påfuglen er vår nasjonalfugl, og derfor la vi inkorporere begge til et vakkert stykke saree som definitivt ville gjøre hoder vende som du valset av. Saree sitter i den mektige elegante påfuglen med georgette og zaari detaljering. Resten er i chiffong hvit med blå grenser. Påfuglen i seg selv er svart og som på det hvite gjennomsiktige nettverket bringer ut et helt nytt blikk inn i lyset. Du kan se hvordan selv den enkleste av blusedesignet gjør blusen så fantastisk til kjernen.

7. Velvet Detaljer Designer Saree:

indian designer saree 7

Velvet er konsistensen av stoffet og denne halv sareen har blitt feilfri utført med en dyp fiolett. Hele øvre halvdel av sareen har en vakker flekk fløyelsaktig utseende, men for den nederste halvdelen har den en veldig svak rosa. Langs grensen av sareen er et inneboende zaari-kunstverk som følger sareens kanter langs ulemper. Dette er en annen av ombre designer indian saree. Hver bluse passer til sareen, men siden den er lav på designet bortsett fra grensene, må du fokusere på behovene til arrangementet. Saree kan være tilstrekkelig som både en enkel festdrakt og en nydelig festdrakt.

8. The Nude Hues Jute Designer Saree:

indian designer saree 8

Nakenhet er den nye fargen for denne sesongen, og derfor vil denne sarenen slukke din perfekte tørst etter nakenfarger. Sareen på den øvre halvdelen sporter en vakker naken beige som snakker om enkelhet. Den samme tonen fortsetter på grensen, men i mellom beige er det dette fantastiske svart og gullemballert stoff. For grensen er monokrom mønsteret. Det svarte nedre draperingsområdet som nydelig design over alt, gjør sareen til et perfekt valg hvis du er i de gode, gamle, tradisjonelle som har en rekke intrikate kunstverk. Beige og svart går bra, som du ser, til tross for din tvil.

9. Mint fremover Designer Net Saree:

indian designer saree 9

For de sultre somrene er lys myntefarget det beste og til sport er en uvanlig farge det beste valget. Mens andre ville velge rosa og gule, denne gangen wow du mengden med en spesiell mynte. Beregnet i friskhet, har denne myntegrønnen noen gyldne utsmykker i sparsom form. Grensen er også av matt gull. Sareen har små gyldne mønstre over alt, som tidligere nevnt. Denne er en indian netted designer saree i stedet for den vanlige tradisjonelle gjennomsiktige en vil stengt threading. Tråden for denne er bredere, og dette gjør sareeblusen et viktig valg å lage.

10. The Extravaganza Rayon Designer Saree:

indian designer saree 10

Dette er en av de vakreste indiske designer sarees med utmerket grense. Vi kalte denne sareen ekstravaganzaen for sine vakre livlige farger som ble forsterket av de plutselige glittere. Hele sareen snakker om en gala fest kveld hvor basen starter med en mønsteret blodrød og wrapping rundt det er midnattsblått. Grensen er innblandet i zaari gull som er bredt og flott mot midnattblått. Den røde draperingen har noen små detaljerte illustrasjoner på den basert i blått og svart, noe som høres kanskje rart ut, men ser faktisk bra ut som du kanskje allerede har lagt merke til. Hva venter du på? Gå se denne designen opp og ta den hjem igjen for å se ut som divaen du er.

11. Monokrom sjekkbrett Designer Saree:

indian designer saree 11

Mens vi snakker om glitter og sparkles, er her en annen slik saree denne gangen i et mer trendy antrekk. Mote detaljer for saree fremhever de beroligende svart og hvite tette sjekker mens den øvre pallu sporten er en mørk svart med glitter. For grensen bruker denne tiden en popping oransje glød for å legge til farge. Denne indiske designer saree er veldig peppy ennå nykter og stilig. Du kan se ut som en kvinne som alle ønsker å være som på et blunk med dette utseendet.

Se mer:  Ny type sarees

12. Indian Crape Designer Saree:

indian designer saree 12

Utseendet til denne sareen er fylt med farger av to typiske bubblegum nyanser - bubblegum rosa og popblå. Hele sareen er fylt med utsmykninger i gullglitrende og glitrende hele veien sammen. Sareen er slags flerfarget ellers snakkes på grunn av den gyldne zari og den er spredt over alt, mens den blå er for det meste begrenset til hjørnet. Ingen andre saree kan forlange som denne indiske designer saree.

13. Sultry Red Indian Designer Saree:

indian designer saree 13

For mottak eller bryllupsfesten prøv denne valentinsrøde sareen med en gylden borderline og detaljering. Rundt slutten av sareen er det gule chakraer sammen med en blå nettedetaljer i pallu. Sareeens kropp for resten av stoffet er fylt med gyldne studs. Te rød saree som du ser her er et riktig valg hver gang du får en invitasjon til et forlovelsesfest. Det er veldig tilfeldig, men Zari og intricacy gjør det ser veldig etnisk ut. Blusen som modellen har på seg her, kan også være ditt valg.

Se mer:  Hvordan bruke Saree i annen stil

14. Floral and Vines Designer Saree:

indian designer saree 14

Her er en annen svart-hvitt saree som ville blunke rett ut. For det meste begynner denne indiske designer sareen fra ned nedenfor med en satin svart hvor blomstret er tegnet. Den øvre delen som har silke hvite har resten av bladene og vinrankene. Du kan enkelt bevise din kjærlighet til blomster med denne. Dette er en av de fremragende indiske designer saree som passer perfekt til unge jenter til enhver festival.

15. Fargebomben Pure Crape Designer Saree:

indian designer saree 15

Denne sareen er perfekt fylt med lyse hvite og blå med plutselige mynte greener og pop rosa detaljering. Dette kan bæres av som en morsom utseende. Det er rett og slett fantastisk indisk designer saree som passer for moderne og tradisjonelle kvinner. Du kan bruke denne sareen for alle typer familiefunksjoner og andre parter også.

Nå som vi er ferdige med å snakke om de beste 15 indiske designer-sareene, kan du forvente en lett shoppingdag. Selvfølgelig etter at du har valgt selvfølgelig, men du har sannsynligvis en ide om hele avtalen nå, ikke du?

Se mer: Slik bærer du en bomullssaree pent

Leave A Comment

91 − 83 =