15 beste bærbare vesker til menn og kvinner | Stiler på livet

Bærbare datamaskiner har vært en av de beste innovasjonene i menneskeheten. De har gjort livet vårt så lettere. Være det å poste eller kommunisere med venner eller til og med jobbe du kan gjøre det noe sted mens du er på farten. Det spiller ingen rolle du er i flyplass eller kjøpesenter, du kan enkelt gjøre jobben din, takket være laptop eller jeg må si bærbare poser. Tenk deg om det ikke ville være noen bærbare poser hvordan kunne du bære den rundt. Nei, du kan ikke bære laptop bag i hånden overalt. Så, sammen med laptop; bærbare poser har også gjort livet enklere.

Tenk deg at du kan bære en bærbar veske overalt og enkelt fortsette med det andre arbeidet ditt. Men det finnes et stort antall bærbare poser tilgjengelig i markedet. Så, forbrukere kan bli forvirret hvilken som skal kjøpes. Ikke bekymre deg. Her har vi samlet de 40 beste laptopposene til menn og kvinner som er tilgjengelige i India, sammen med bilder.

Contents

Moderne Laptop Vesker For Menn Og Damer I India:

La oss finne her med nevnte topp 40 lap top poser med bilder.

1. Asus ROG Nomad Ryggsekk Veske Til Laptop:

Asus ROG Nomad Backpack

Dette kan være din weekend gateway bag. Ikke bare vil den passe til din laptop bag, men også laptop tilbehør. Det være seg musen, lader, harddisk, og du kan også sette ting i ryggsekken. Sammen med dette kan du bære klær og drikke også. Det er en 17 tommers laptopbag som er designet for både menn og kvinner og priset nær 10.000 INR. Den leveres med tre store stativer, med to lommer på siden og dermed kan være din ideelle hverdags office bag.

2. Ogio Renegade RSS Laptop Ryggsekk Veske:

Ogio Renegade RSS Laptop Backpack

Dette er den beste vesken i lommer og lommer. Det er ingen lommer og lommer med denne. Du får laptop-rom, nøkkelpose, flaskepose og en jevn solbriller. Det er en 15 tommers bærbar veske og vil passe til en tynnere 17 tommers bærbar PC også. Posen er ideell for både kvinner og menn og priset til 10.000 INR. Den kan brukes som kontorpose og har fire stativer med en liten hodetelefonspor og en vannflaskeflekk i sidene.

3. Brenthaven Collins Limited Edition Ryggsekk:

Brenthaven Collins Limited Edition Backpack

Dette er en av de lave profilene, men høy ytelse laptop bag. Det er en annen 15-tommers bærbar veske. Det mørke eksteriøret legger til raffinement. Den velbygde pose gjør den holdbar og langvarig. Denne er av de nye stilige laptopposene til både menn og kvinner. Det kan være din daglige høyskole eller kontorpose, avhengig av hvor mye du bærer vanligvis. Posen er priset til 12.000 INR. Den har en stor rack med to mindre foran.

4. Ice Red AVA Laptop Ryggsekk Veske:

Is Red AVA Laptop Backpack

Denne vesken er en kjærlighet ved første blikkpose. Det er utformet med stil i tankene. Den langvarige nylon sikrer kvalitet med et førsteklasses utseende. Forskjellig lomme gjør det enkelt å passe inn i forskjellige produkter. Det er en 15 tommers bærbar PC og er fargerik. Det kan være din høyskole bruker laptop bag som er trendy og kommer med en stor rack. Posen er bare ideell for å bære den bærbare datamaskinen og brukes hovedsakelig av kvinner. Posen er priset til 69,99 dollar.

5. Amazon Basic Laptop og Tablet Bag:

Amazon Basic Laptop and Tablet Bag

Dette er en av de mest grunnleggende og underrated bag. Men dette kan lett være multi-utility bag. Den har et polstret interiør som holder form med utmerket utseende, og som er enkelt og praktisk å bære. De er tilgjengelige i forskjellige størrelser, slik at du kan få ønsket størrelse. Det er en 15,6 tommers bærbar veske, men de tilbyr også andre størrelsesvarianter og design. Den kan brukes av både menn og kvinner. Denne vesken har to store stativer og en liten foran. Kvaliteten er langvarig og er et pålitelig valg. Det er en vanlig kontorbrukpose og er priset mindre enn 1000 INR.

6. Tylt Energi Ryggsekk Vesker:

TYLT-Energi-Backpack_angle

Dette er en godt bygget gadgetpose der du kan bære din laptop, batteri og USB og på samme måte. Dette er en veldig stilig og multi-utility bag. Men det eneste problemet med denne vesken er at det er dyrt. Så, hvis du klarer å håndtere hullet i lommen, så fortsett med dette. Den brukes av både og kvinner og har to store stativer med tre mindre stativer på forsiden. Det er et kontor og høyskole bruk bag. Denne er din 15,6 tommers laptop bag og er priset mindre enn 2000 INR.

7. High Sierra Loop Laptop Vesker:

Høy Sierra Loop Backpack

Dette er en trendy og ungdoms stilig pose. Du kan ikke bare bære din laptop bag med den, men også bære den med stil, eleganse og sjarm. Det har også en hodetelefonport hvor hodetelefonen din blir sikret. Det er en perfekt høykvalitets laptop tilbake og har to større rack, med to mindre rack og ytterligere sidelommer for vannflaske og lignende. Denne vesken er en 17 tommers bærbar veske og brukes vanligvis av både menn og kvinner. Posen er priset rundt 2500 INR.

8. Inkluder Refom Brief Bag For Laptop:

I tilfelle Refom Brief Bag For Laptop

Det er en 13 tommers bærbar veske og er en perfekt for din Mac-bok. Med glidelås foran, bærbare datamaskiner vil bli sikret i den. Det er en faux fur fôr som vil holde din laptop sikret og plassert. På den måten vil din bærbare datamaskin være på plass og sikret. Den kan brukes av både menn og kvinner, og er ment å være kontor type bag. Det er priset nær 5000INR.

9. Waterfield Design Cosmo 2.0 Laptop Vesker For Kvinner:

Water Design Cosmo 2.0

Hvis du vil gi en premium touch til din laptop bag gå med den. Du har farger som svart eller sjokoladebrun i den. Glidelåsen og enkelthåndtaket gir den en perfekt finish. Perfekt for jenter under utflukter. Dette er en 15 tommers bærbar veske og er en typisk bærbar veske til kvinner. Denne hadde en hovedstativ og gir holdbarhet.

10. Sena Heritage Commuter Bag:

Sena Heritage Commuter Bag

Den er laget av mykt og tumblet skinn. Materialet i denne vesken gjør det mer holdbart og langvarig. Den bærbare bag har også et dedikert sted for iPad også. Det er en 15 tommers bærbar veske og er ideell for kvinner og hennes kontorbehov. Med bare ett stort rack, kan det bare huse den bærbare datamaskinen. Det er priset nesten rundt 10.000 INR. Så, gjennomtenkt for Sansene!

Se mer: Vesker til jenter

11. Kensignton Jacqueline LM650 Laptop Tote Bag For Ladies:

Kensignton Jacqueline LM650 Laptop Tote Bag

Det er den lille svarte kjole av tote bag. Den elegante vesken gjør den perfekt til anledninger spesielt partier. Den matte svarte finishen ser ekstremt stilig ut og minimal. Faux lær gjør posen enklere å bære. Det er en 15,6 laptop bag og denne stilige er ment for kvinner. Det er lite med en åpning, og en divider innenfor. Posen er priset rundt 3000 INR.

12. Sola Urban Hybrid koffertpose:

Sola Urban Hybrid Briefcase

Denne vesken er en av de trendy og svært formelle måtene å bære bærbare datamaskiner på. Hva kan være mer profesjonelt enn en koffert? Husk alderen gamle som pleide å bære kofferter på jobb. Det var den mer polerte veien til kontoret. Denne kofferten har justerbare stropper som gjør at du kan justere posens posisjon ganske enkelt. Det er en 15,6 tommers bærbar veske, som er priset til rundt 5000 INR. Det er en kontorbrukpose og er ideell for både menn og kvinner.

13. Berchirly Vintage Military Men Canvas Messenger Messenger Bag:

Berchirly Vintage Military Men Canvas Messenger Bag

Hvis noe er macho for guttene, så er det militær stil. Og for jenter som liker sporty ting, er militære også for dem. Så, noen av den sjangeren ville sikkert elske denne posen. Dette har en ganske brun militær farge som ser veldig elegant og kult ut. Budbringeren er generelt voluminøs med masse plass inni den. Så, sammen med den bærbare datamaskinen, kan du imøtekomme mange ting her. Dette er en laptop bagger for menn og i 13 tommers størrelse. Dens varianter har plass til opptil 17 tommer. Det er et kontor cum college bag.

14. Thule Crossover 25l laptop bag for menn:

Thule Crossover 25l Backpack

Dette er en av de super tøffe laptopposene til menn. Dette er svært langvarig og holdbar. Men den svarte fargen med blå grenser gjør det fortsatt et veldig stilig alternativ. Og det som gjør det mer tiltalende er budsjettprisingen. Varianter av den kan huse enda en 17 tommers bærbar PC og stor med to store stativer og to små stativer. Sidelommene er lukkede med glidelås. Det faller innenfor 5000 INR.

15. Wenger Scansmart SA1900 Bæreveske:

Wenger Scansmart SA1900 Backpack

Med en slank lette laptophylse, er dette en må prøve bærbar veske fra min side. Dette ligner en ryggsekkpose som kan holde en rekke materialer inni den. den bærbare posen har også en rekke lommer eller rom i forskjellige størrelser for å holde resten av dine eiendeler. Zippen og stoffet er sist lenge på denne 17 tommers bærbare vesken. Den er priset til 5000 INR og er ideell college cum office bag for både menn og kvinner.

16. Designer laptop bag for kvinner:

Designer Laptop Bag for Women

Nå trenger hver og en av oss å bære bærbare datamaskiner på arbeidsplassen, så hvorfor ikke få en pose som ser ut som en eksklusiv og tiltalende. Dermed vil laptop bærbare vesker være det beste valget da det ser veldig smart ut når det bæres. Posen har en vakker furu utskrift og vakker fargekombinasjon som gjør at laptop bag ser fantastisk ut. Posen har også et håndtak og justerbar belte for å bære skulderen, slik at du kan holde hendene fri. Det er en laptop bag for kvinner og har en rack som bare er egnet for å bære den bærbare datamaskinen.

17. Vanntett bærbar veske:

Vanntett Laptop Bag

Som bærbare datamaskiner er de mest essensielle og viktige tingene i dagens tid, så du bør sørge for sikkerheten for hvert hjørne og vinkel. Denne bærbare vesken er laget av et materiale hvor vann også ikke påvirker dens vanntette veske og beskytter dermed vesken din fra vann. Posen har en sidelomme og polstret to stropper på baksiden; slik at du kan bære dem på skuldrene dine, slik at du kan holde hendene fri. Det er en vanlig veske som brukes av både menn og kvinner, og er en 15-tommers bærbar veske.

18. Slim Laptop Bag:

Slank Laptop Bag

Noen menn og kvinner foretrekker bærbare poser som er slanke og svært lette i vekt når de bæres. Denne typen slanke laptopposer er perfekte for de brukerne, som i disse posene kan bare din bærbare pc holdes og posen har høy kvalitet glidelåser for å låse opp posen. Posen har små og ubøyelige håndtak for å holde formålet. Disse posene er tilgjengelige i forskjellige farger og stoff, og du kan velge den etter behov og lommestørrelse. Den pitch dark laptop bag er designet fashionably og er ideell for både menn og kvinner for deres kontorbehov.

19. Leaf Design Laptop Bag:

Blad Design Laptop Bag

College jenter og jenter foretrekker laptop som ser attraktive ut og også på samme punkt er veldig lett å bære. Dermed er denne vesken perfekt for en tenåringsgruppe som i forsiden av vesken er kunstnerisk blad laget. Posen har frontflap og har tilstrekkelig plass til en bærbar PC. Posen har en bred justerbar lang stropp som hjelper deg med å bære posen trygt. Denne slanke laptopbagen er en ideell for de tynne og er en 13 tommers bærbar veske. Den slanke designen gjør det enkelt å bære og kommer i en rekke farger. Denne vesken kan brukes av både menn og kvinner.

20. Branded Laptop Bag:

branded Laptop Bag

Noen mennesker er merkebevisste og ønsker at deres bærbare bag skal bli merket. Den merkede laptop-vesken er laget av høykvalitets faux-lær og det ser annerledes ut enn vanlig laptop-vesker. Disse posene har ekstra lommer inni, slik at du kan holde filene, laderne og til og med mobiltelefonene dine. Posen ser eksklusivt ut når det blir gjennomført på møte- eller konferanserom, og dermed et inntrykk på andre. Dette en bærbar veske til kvinner og kan være din ideelle kontorpose. Det er en 14 tommers laptopbag som har en stor rack.

Se mer: Skole vesker til gutter

21. Stoff bærbar veske:

Stoff Laptop Bag

Som sofistikerte laptopposer klemmer lommen på den høyere siden, har designeren skreddersydd den bærbare posen som er laget av stoff. Du kan gi et personlig preg til denne vesken og få posen i henhold til ditt valg og behov. Selv om det er laget av stoff, er det ganske slitesterkt, og du kan skreddersy laptopbag etter dine krav. Dens stofftekstur er beregnet på en enkel reise og brukes vanligvis av kvinner, som har en stor rack til å huse den bærbare datamaskinen.

22. Smart Laptop Bag for Girls:

Smart Laptop Bag for Girls

Unge jenter foretrekker å ha bærbare poser som gjør dem ser smart og attraktive ut. Denne typen slanke og slanke laptopposer ser stilig ut når de bæres til noe sted. Fronten på den bærbare datamaskinen har utseendet av avis, og dermed gjør den bærbare pose eksklusiv og fantastisk. Her er en annen bærbar veske til kvinner som har en rack og er stilig og elegant i design. Du kan til og med bære dette til din arbeidsplass eller høyskole. Se opp for en rekke design.

23. Ladies Two Layer Laptop Bag:

damer Two Layer Laptop Bag

Her kommer bærbar veske som er multifunksjonell i bruk. I det øverste laget kan din dyrebare elektroniske gadget lagres og i bunnlaget kan laderen, pennstasjonen, vevet, musen lagres. Den har sperren for låsing og posen ser fantastisk ut når den bæres. Det er to stativer og den andre er beskyttet med en liten beltelås. Den kan brukes av både menn og kvinner til sitt kontorarbeid.

24. Polyester bærbare vesker:

polyester Laptop Bags

Denne typen bærbar pose fra polyester er veldig populær blant alle kjønn, da det er veldig lett å håndtere og bære og det er veldig lett i vekt. Denne typen bærbare poser er perfekt for syklister eller reisende som de kan henge dem på skuldrene, og posen har nok rom innvendig hvor andre ting kan også holdes. Posen har sidelommer og polstret stropper som gjør det behagelig å bære. Denne vesken kan brukes av både menn og kvinner.

25. Enkle bærbare vesker:

Enkel Laptop Bags

Mange foretrekker å eie en bærbar veske som er enkel å se. Disse typer bærbare poser er perfekte for dem. Dette er den enkle bærbare vesken hvor du har beholdt vesken trygt og har et ekstra skap på baksiden der du kan beholde filene dine. Posene er tilgjengelige i forskjellige farger også, og du kan hente en i henhold til din lignende. Disse er designet for å bare oppfylle formålet og kan brukes av både menn og kvinner. Det er en 15,6 tommers bærbar veske.

26. Blomsterskrivebagertaske til kvinner:

Blomster Print Laptop Bag for Women

Dette er en bærbar veske til kvinner som kan tas til kontoret eller til og med for eventuelle formelle møter. Denne bærbare vesken har en blomsterkvalitet i forsiden av vesken og gir dermed et ekstraordinært utseende. Vesken har flere lommer på innsiden og hjelper deg med å holde andre ting sammen med den bærbare datamaskinen. Denne trendy vesken har en stor rack og dekkes av et ekstra deksel.

27. Multi-lags lærbæreveske for menn:

Multi-lags Leather Laptop Bag for Men

Denne typen bærbare vesker er veldig populær blant menns folkemusikk som posen har forskjellige skap å lagre. Sammen med den bærbare har du plass der du kan beholde viktige filer og i ekstreme front lader og andre nødvendige elementer. Posen er i hovedsak utformet som tettsittende og ser veldig attraktiv ut når den bæres til et møte- eller styresal. Den kan brukes av både menn og kvinner og har mange racks som lar deg lagre mange andre ting. Lær laptop bag er en fashion statement!

28. Denim Laptop Bag:

Denim Laptop Bag

Alt laget av denim er allment akseptert og elsket av alle. Denne denim laptop bag ser eksklusiv når den bæres. Posen har nok plass til å holde den bærbare og har små lommer hvor du kan holde filene, lader og pennstasjon etc. Vesken har en lås foran for låsing og en justerbar stropp å bære. Denim-bærbar PC ser veldig trendy ut når den bæres og kan brukes av både menn og kvinner til sitt kontor. Denims er det moderne moteikonet!

29. svart og hvit bærbar veske:

Svart And White Laptop Bag

Kombinasjonen av svart og hvit bærbar veske ser eksklusiv og ekstraordinær når den bæres av noen kvinner. Det forbedrer personen til en person og gjør at du ser stilig og fasjonabel ut. Posen har tilstrekkelig plass til den bærbare datamaskinen og er laget av lettvektsmateriale som gjør det til en bærbar veske til kvinner. Denne stilige har en stor rack og er en 17 tommers bærbar veske.

30. Bucket Shape Laptop Bag:

Bøtte Shape Laptop Bag

Som navnet skildrer, er laptopbagen designet i form av bøtte som gjør flere skap og poser til å lagre. Vesken er av høy kvalitet, og er laget av fint lær. Kantene og hjørnet av posen har en jevn overflate. Posen har en sterk bred polstret stropp som gjør det behagelig for deg å bære. Det er en perfekt pose mens du reiser og for collageformål for menn.

Se mer: Kameravesker for kvinner.

31. Vintage Leather Laptop Bæreveske for kvinner:

Årgang Leather Laptop Carry Bag for Women

Denne er designet for å gjøre det lettere å reise med. Laptopbagen er laget av glatt og skinn. Det ser imponerende ut når det bæres. Posen har bare håndtak for å bære med hender og har god plass til innvendig, slik at du kan beholde din dyrebare laptop. De små, gyldne knappene med studded gir vesken et ekstra utseende. Den bæres vanligvis av kvinner for kontor eller for eventuelle formelle møter.

32. Søt bærbar veske til tenåringer:

søt Laptop Bag for Teenagers

Denne typen bærbare poser er tilpasset for å ha nok rom og lommer over hele posen. Denne typen veske er perfekt for folk som alltid er på farten, da det er ganske enkelt å bære og håndtere. Det er en 15 tommers bærbar veske som kan brukes til å holde noen filer sammen med den bærbare datamaskinen. Posen har sterke to siders stropper for å bære formål. Det ser veldig søtt og fasjonabelt ut når det bæres. Den kan brukes av menn og kvinner til høyskoleformål.

33. 14-tommers laptopbag:

14-tommers Laptop Bag

Posen er perfekt for 14 tommers bærbar veske som skal lagres trygt. Posen er polstret fra hvert hjørne og beskytter den bærbare datamaskinen mot enhver form for skade. Den har nok skap hvor du kan holde filene dine og ekstra artikler i en pose og dermed låne for å trøste mens du reiser. Disse typer bærbare vesker er perfekte for kontorbruk og en komplett bag for deg å delta i møtet også.

34. Pure White Laptop Bag:

Ren White Laptop Bag

Her kommer en nydelig og stilig utseende laptopposer til kvinner. Den sizzling hvite fargebæreren tiltrekker andres visjon når den blir båret til kontorer eller til noen møter. Posen har to rom som har en sterk glidelås for et sammenhengende formål. Den har slanke stropper som justerbare stropper gjør det praktisk å bære. Denne vesken er en stilig bærbar veske og gir bærbar vesken en total statusløft. Den har en stor hylle på toppen og en mindre en nedenfor. Bær din bærbare og noen pennstasjoner og mus sammen med den.

35. Veske Type Laptop Bag:

Stresskoffert Type Laptop Bag

Denne typen bærbar PC er en koffertype og har et mer profesjonelt utseende enn å se på rygsæk. Den er laget av lær eller en hvilken som helst type vinyl og har sterke stilige håndtak, noe som gjør den lett bærbar. Den har lange avtakbare stropper, hvis ønskelig kan du koble dem opp. Disse typer bærbare vesker er slanke i naturen og ser fasjonable når de bæres. Det er en bærbar veske til kvinner for hennes kontorbehov.

36. Stilig bærbar veske til menn:

stilig Laptop Bag for Men

Sjekk ut denne bærbare posen for menn som er levende! Denne typen veske er perfekt når den transporteres til kontoret eller til et styrerom. Kombinasjonen av lys og mørk grå farge gjør posen til å være eksklusiv og forskjellig fra andre. I stedet for glidelås har posen lås for sammenlåsing, noe som forbedrer utseendet til laptop bag. Det kan være din ideelle kontor laptop bag.

37. Contrast Strips Laptop Vesker:

Kontrast Strips Laptop Bags

Den bærbare pose ser ut som eksklusiv som i fronten har den striper med kontrastfargekombinasjon. Posen har to rom hvor du kan holde laptops og andre verdisaker også. Denne typen bærbare poser er tilgjengelige i forskjellige farger og varianter, og du kan velge den som passer dine behov og krav. Prøv disse beste laptopposene til menn og kvinner som passer best til kontoret.

38. Cool bærbare vesker til kvinner:

Kul Laptop Bags for Women

Kvinner foretrekker bærbar veske som ser kult ut når den bæres og posen skal ha ekstraordinært utseende også. Posen har den smale passformen og kan lett gjennomføres av hender også. Den er laget av fargerikt stoff og fargekombinasjonen gjør kassen til å se fantastisk ut og kan være på kontoret eller på høgskolen. Denne bærbare vesken til kvinner har varme farger å tilby med en stor hylle.

39. Khaki Laptop Vesker til menn:

khaki Laptop Bags for Men

Khaki bag er populær blant tenåringer og er veldig lett å vedlikeholde og håndtere. Den bærbare pose har paddy skap for laptop og front lomme hvor du kan holde lader og til og med mobil. Dermed en perfekt pose som skal bæres på collager for menn! Den har en stor en hylle som gir en 13 tommers bærbar veske. Sidelommen som hylle foran er bare egnet for at du skal bære en lader.

40. Fasjonable bærbare vesker til jenter:

fasjonable Laptop Bags for Girls

Så mange jenter foretrekker selv laptop nags å se fasjonable og trendy. Så, denne typen bærbare poser er perfekt for dem, da posen har det siste designet trykt på den. Den har til og med en stilig stropp for å holde og ser fantastisk ut når den bæres. Den har to hyller og er en bærbar veske til kvinner.

.

Leave A Comment

65 − 61 =