15 Best Zodiac Sign Tattoo Designs og Betydninger

Zodiac Sign Tatoveringer blir mye popularitet i disse dager. En fascinerende ting om dyrekretsen tatoveringer og kanskje grunnen til at folk flest vil ha bilder av Zodiac Signs blekket på kroppen deres er at de er en måte å vise verden litt på seg selv og deres personlighet.

dyre sign tattoo designs

Stjernetegn er i utgangspunktet stjerneskilt. Som vi alle vet, er vi født under ett av de tolv tegnene, og hver av dem styrer våre stiler, humør og personlighet. Det er et stort stjernetegn tatovering galleri å velge ditt favorittdesign fra;

Populære Stjernetegn Skilt Tatoveringer Bilder:

Folk har en tendens til å like og setter pris på disse stjernetegnene tatoveringer, fordi det gir dem muligheten til å vise hvem de er og også flaunt et veldig funky og kult stykke kroppskunst. Vi har valgt noen av de beste zodiac sign tattoo designene for deg, slik at du kan ta din beslutning enkelt!

1. Væren Blomst Zodiac Sign Tattoo Design for ben:

15 Best Zodiac Sign Tattoo Designs og Betydninger

Folk som faller under Stjernetegn Aries har en tendens til å være energisk, aktiv, ærlig og intelligent. De har en levende personlighet og kan gjøre veldig godt selskap. Et stjernetegn som viser symbolet på Væren, som ligner ansiktsstrukturen til en ram, er veldig attraktivt å se på. Tilstedeværelsen av rosa blomster vil gi det et mer feminint utseende.

2. Gemini Stjernetegn Tattoo Design på lår:

15 Best Zodiac Sign Tattoo Designs og Betydninger

Folk som faller under Stjernetegn Gemini er attraktive, praktiske og intelligente mennesker. De vet hvordan de skal bruke sin tid lønnsomt og er veldig sosial, humoristisk og romantisk. En Gemini tatovering design som viser portretten av to jenter som vender motsatt retning av hverandre ser pent ut og også bringer ut naturen til Gemini folkene.

3. Taurus Baby Bull Tatoveringsdesign:

15 Best Zodiac Sign Tattoo Designs og Betydninger

Folk som er under dyrekretsen Taurus er diplomatiske, sensuelle og flotte elskere av skjønnhet og luksus. De kan være ganske materialistiske noen ganger, selv om de gjør fantastiske venner på slutten av dagen. En søt Taurus tatovering design som viser bildet av en baby bull med et bedårende utseende er en av de mest kreative tatoveringsdesignene sett til dato.

4. Libra Zodiac Sign Tattoo Designs på Leg:

15 Best Zodiac Sign Tattoo Designs og Betydninger

Libranene kan være svært komplekse eller veldig enkle; alt avhenger av hvordan du oppfatter og forstår dem. Disse menneskene verdsetter deres forhold og er romantiske, sjarmerende og sosialpersoner. En Libra tatovering design som viser det viktige symbolet på skalaer med en fantastisk font under det ser kreative, unike og fantastiske.

5. Jomfru Stjernetegn Tattoo Designs på skulder:

15 Best Zodiac Sign Tattoo Designs og Betydninger

Folk som faller under Stjernetegn Jomfruen er rolige, sammensatte og rolige mennesker. De gjør gode følgesvenn og har gode personligheter. En jomfru tatovering design som viser symbolet på denne Stjernetegn tegnet med stjerner rundt det ser pen, attraktiv og feminin.

6. Skytten Stjernetegn Tattoo Designs:

15 Best Zodiac Sign Tattoo Designs og Betydninger

Skytten er et brannskilt. De er gratis, eventyrlystne og entusiastiske mennesker som nyter liv, forandring og fleksibilitet. En tatovering som viser ild med en pil i mellom den omgitt av månen og stjernene gir designet en majestetisk og spektakulær utsikt.

7. Kreft Zodiac Sign Tattoo Design:

15 Best Zodiac Sign Tattoo Designs og Betydninger

Kreft folk er veldig humør. De har et humør for enhver anledning. De gjør gode følgesvenner og kan virkelig hjelpe sine nærmeste og kjære i tider med trøbbel. Symbolet for kreft stjernetegn tegnet på en veldig kunstnerisk og enkel måte ser vakker og bemerkelsesverdig ut.

8. Vannmannen Zodiac Sign Tattoo Design:

15 Best Zodiac Sign Tattoo Designs og Betydninger

En pene Aquarius tatoveringsdesign er en der bildet av gudinnen som styrer dette dyrekretsen er skrevet sammen med navnet på tegnet skåret på en kunstnerisk måte.

9. Fiskene Stjernetegn Tattoo på Ankel:

15 Best Zodiac Sign Tattoo Designs og Betydninger

En god Fiskesett tatovering design er en der bildet av to fiskene er vist. En av dem vender oppover og den andre vender nedover. Fargegullet gir det et hyggelig utsikter, og tilstedeværelsen av rushing vann rundt det ser fantastisk ut.

10. Aka Horoskop Tatovering for menn:

aka-horoskop-tatovering-for-men10

Å ha horoskop tatovering design av vil tildele motivet av personlig ønske. Horoskopet symboliserer et viktig faktum at de er veldig diskriminerende som de alltid er så prudish som de vises noen ganger som menneskene de er.

Se mer: Skorpion Tatoveringsdesign

11. Skorpion Tatoveringer på Ben:

Scorpion-tatoveringer-on-leg11

Av alle Zodiac tegnene, er Skorpionen skiltet det eneste tegn som ikke er en levende enhet som det vil være perfekt for deres personlighet, men det inkluderer ikke dekor og personlige interaksjoner. Denne tatoveringen vil være selvfornøyd og vakker en når den er spesielt trukket på beinområdet.

12. Super Zodiac Tattoo Design for menn og kvinner:

super-Zodiac-tattoo12

Hvis du er som de fleste som er født under super stjernetegn, har du en kreativ stripe, en individuell ånd og et talent for kunst. En super zodiac tatovering kan hjelpe deg bedre å uttrykke alt dette, og det beste er å si er at kult og attraktiv stjernetegn tatovering er svært vanskelig å finne som per din mening som det er mange flotte design tilgjengelig med disse tatovering design. Mens du velger dette, vær forsiktig med noen instruksjoner.

13. Væren Tatovering for menn på Biceps:

væren-tatovering-for-menn-on-biceps13

Væren er kjent for å være den første av Zodiac tegnene, og rammen er tegnet av Aeries, og mennesket er falt under denne tatoveringen vil bli kjent som en handling så vel som i tankene. Bokstavelig talt gir denne tatovering stjernetegn tegnene som de er kjent for ikke å sitte unna en utfordring, og det er ingenting de ikke klarer å håndtere. De kan invitere enhver utfordring med armene åpne.

14. Jenter Fiskene Tatovering på baksiden:

jenter-pisces-tattoo-on-back14

En grunn til at de fleste kvinner velger å ha det tolvte astrologiske tegn på Zodiac Pisces tattoo er at disse vanligvis tilskrives alle født mellom februar og mars. Personer som har Fiskene tatovering har ofte karakteristiske som er illustrert av deres tegn som har to fisk sammen med en streng, men svømmer i motsatt retning. Å ha denne tatoveringen vil gjøre dem til en stor humanitær som utnytter å trekke seg helt fra verden for å finne tryggere havner.

15. Half Sleeve Aquarius Tattoo:

aquarius-tattoo-on-the-wrist15

Hvis du vil sette en mindre tatovering, så velger du Aquarius tatoveringen det beste valget da dette vil gjøre deg selv skjønn og elegant. Inking Aquarius tatovering er verken en riktig måte eller en feil måte, og du kan kombinere denne tatoveringen i hvilken som helst stil du vil ha.

Se mer: Gresk tatovering ideer

Som med de fleste dyrekretsen tatoveringer, er en del av moroa med et stjernetegn tattoo design å finne måter å ta de tradisjonelle, forventede designene og tilpasse dem for å gjøre dem mer personlig. Hvis du vil ha en unik og stilig tatovering av dyrekretsen skilt laget for deg, vil en større ide om å få de tatovering stjernetegn tegn være å liste alle eller noen mønstre av dyrekretsen i en glyfisk form som vil hjelpe deg å få det beste ut av etterspørselen. På denne måten kan enhver anerkjent astrolog lage listen for deg og også jobbe med deg for å inkludere din personlighet eller andre egenskaper som du kanskje må vise.

Leave A Comment

+ 41 = 46