15 Best Lord Ganesh Tattoo Designs med betydninger

Ganesh, også kjent som Ganapati eller Vinayaka, er et bredt tilbedt idol som tilhører den hinduistiske religionen. Han var sønn av Shiv og Parvathi og er kjent for sitt elefanthode i den hinduistiske mytologien. Han får enorm heder på hinduiske ritualer og seremonier, og folk har fortsatt å tilbede ham i hundrevis og hundrevis av år. Han har en meget betydelig posisjon i den hinduistiske gudens familie og mange festivaler som Ganesh Chaturthi har blitt organisert for å gi ham ære.

ganesh tattoo

Uansett om man følger hinduismen eller ikke, vil en tatovering av Shri Ganesh på ryggen eller armerne definere deres personlighet og gi dem lykke til. Noen av de beste Ganesh-tatoveringsidéene har blitt anskaffet i de følgende avsnittene.

15 Best Lord Ganesh Tattoo Designs:

Ganesh tatoveringer er moderne, inspirerende, forskjellige, men likevel meget religiøse i utsikter og gir livsstil i dagens alder.

1. Enkel Lord Ganesh Tattoo On Arm:

15 Best Lord Ganesh Tattoo Designs med betydninger

En fargerik Lord Ganesha tatovering ser strålende og levende ut. De forskjellige ornamenter gjør det ser rikt og attraktivt ut. Klærne legger til skjønnheten i tatoveringen og klarer å fange opp identiteten til denne guddom. Lord Ganesha er også ærverdig som ødeleggeren av stolthet, egoisme og forfengelighet. Den enkle Lord Ganesh tatoveringen ser stor og majestetisk ut som Herren selv. Livet er fullt av vanskeligheter og hindringer, men de som lykkes, gjør det med ren viljestyrke og Ganesha-tatoveringen er en betydning for det samme. En enkel Ganesh-tatovering er personifiseringen av alt det materielle universet i alle dens forskjellige manifestasjoner.

2. Full Body Ganesha Tattoo:

15 Best Lord Ganesh Tattoo Designs med betydninger

Noen av de beste Ganesh-tatoveringsdesignene sett til dato er hele kroppen. De dekker ryggen din fra hode til fot og gir deg et helt annet og unikt utseende. En rekke farger og mønstre kan også brukes til å utfylle tatoveringen. I denne tatoveringen er Lord Ganesha sett med to armer. Det kan være mange forskjellige design for hele kroppen Ganesha-tatovering, men den ene tingen som holder seg konstant, er følelsen av ærbødighet som er portrettert i tatoveringer som viser at Ganesha har et vell av gull ornamenter og juveler som symboliserer både overflod og ærbødighet.

Se mer: Gemini Symbol Tattoo

3. Golden Ganesh Tattoo Design:

15 Best Lord Ganesh Tattoo Designs med betydninger

Lord Ganesha har alltid vært forbundet med gull, rikdom og viktigst; en overdådig bolle med rike gule laddoos. Den duftende kransen rundt halsen og de forskjellige gjenstandene definerer hans identitet og hans bilde. Derfor er en Ganesh-tatovering som har blitt skåret i gylden farge sammen med alle de forskjellige egenskapene han besitter, virkelig gi deg et innovativt utseende.

4. liten symbolsk ganesh tatovering:

lord-ganesh-tatovering-designs11

Symboliske Ganesha tatoveringer er enkle, men veldig kreative i utseende. Disse tatoveringene gir en sterk beskjed som viser styrken og kraften til Lord Ganesha. Tatoveringsdesign er veldig minimalistisk, og Ganesha er bare symbolisert ved bruk av konturene i svart farge.

5. Tribal Ganesha Tattoo:

lord-ganesh-tatovering-designs12

Dette er ganske unik og annen type Ganesh tatovering, ved hjelp av tribalbilder, skrifter og design. Tribal tatoveringsdesign er stort sett solid svart i fargen. Tribal tatoveringer ligger i nærheten av moderne kunstdesign. I denne Tribal Ganesha Tattoo-designen er bildet av Ganesha innlemmet på en moderne måte.

Se mer: Jesus Tattoo Designs

6. Om Ganesh Tattoo Designs:

15 Best Lord Ganesh Tattoo Designs med betydninger

Om er et veldig kraftig og hellig ord for hinduer og brukes når du prøver å koble til Gud. En Ganesh tatovering med Om skrevet på den vil gi mye mening og formue til ens liv. Det er en av de beste Ganesh tatoveringene sett så langt. Denne Om Ganesha-designen er veldig unik i seg selv som kombinerer den guddommelige kraften til Om og Lord Ganesha i en tatovering. Flytningen av tatoveringen er slik at Ganesha og symbolet Om er vakkert kombinert til en. Ganesha-tatoveringen er enkel, men veldig elegant og unik.

7. Abstrakt Ganesha Tattoo:

lord-ganesh-tatovering-designs14

Abstrakte Ganesh Tatoveringer er veldig populære som de er små og unike i design. Disse kan tatoveres i hvilken som helst del av kroppen, som i håndledd, nakke, fingre, underarm etc. Tattoveringene er rett og slett skissert for å representere Ganesha som i ansiktet med koffert eller bare koffert med øyne osv. Tatueringen symboliserer Herren i sin form for å gi indre styrke.

8. Ganesh sitter på en Lotus Tattoo Design:

15 Best Lord Ganesh Tattoo Designs med betydninger

Lord Ganesha er kjent for å sitte på en lotus. Det ser ut til å være hans store vogn. En tatovering av Lord Ganesha som sitter fredelig på sin lotus med hendene utvidet i to motsatte retninger, en som holder en lotus og den andre en økse ser utrolige og ekstremt kreative.

Se mer: Leo Tatoveringer For Kvinner

9. Leaf Ganesha Tattoo On Leg:

15 Best Lord Ganesh Tattoo Designs med betydninger

Bladet Ganesha tatovering ser veldig forskjellig ut i forhold til andre Ganesh tatoveringer. Den skildrer bildet av denne guddom i form av grønne blader med øynene og øyenbrynene tegnet på en meget kunstnerisk måte. De er ideelle, eksotiske og en utsøkt måte å beskrive sin skjønnhet på.

10. Musical Ganesha Tattoo:

lord-ganesh-tatovering-designs10

Musical Ganesha Tattoo symboliserer Lord Ganesha nyter musikk. I denne spesielle designen ser Lord Ganesha nyter å spille en fløyte, et vindinstrument, med lukkede øyne som angir den enorme glede som er mottatt mens du lytter til soulful musikk. Tatoveringen får også en gang i nærheten av musikk og betydningen av det i dagens liv.

11. Dancing Sleeve Ganesha Tatoveringer:

15 Best Lord Ganesh Tattoo Designs med betydninger

Lord Ganesha står som et meget kraftig bilde i den hinduistiske mytologien. Å sette en fantastisk tatovering for å betale respekt og ære for denne guddom, vil ha spesiell betydning og gi også mening til kroppskunst. En dansende Ganesha-tatovering vil ikke bare være et element av kreativitet, men også stå som et symbol på hengivenhet.

12. Svart og hvitt Ganesh Tatovering på skulder:

15 Best Lord Ganesh Tattoo Designs med betydninger

En svart og hvit Ganesha-tatovering er sikret for å gi kroppskunsten et enestående utseende. Det vil symbolisere kraft, hengivenhet og fred og også stå som et emblem for lykke til. En svart og hvit Ganesh tatovering er ikke bare lovende, men også veldig fortryllende å se på.

13. Face Ganesha Tattoo:

lord-ganesh-tatovering-designs13

Face Ganesha Tatoveringer er ekstremt populære. Bare det strålende og majestetiske ansiktet av Lord Ganesha er tatovert. Face Ganesh Tatoveringer symboliserer kraft, positivitet og mye styrke for å overvinne alle hindringene i livet vårt. Tatoveringen betyr og fyller liv med fred, velstand og mye lykke.

14. Blå Ganesha Full Sleeve Tattoo:

15 Best Lord Ganesh Tattoo Designs med betydninger

En av de moderne Ganesha-tatoveringene som ses i dag, er Blue Ganesh Tattoo. Den er blekket i blå farge og ser spektakulær på personen som bærer den.

15. Bal (Ganesha i barneform) Ganesh tatovering:

lord-ganesh-tatovering-designs15

Bal Ganesha tatoveringer skildrer Herren i sin barndomsform. Bal Ganesha-tatoveringen symboliserer sin barnslige uskyld og den rene lykke til hans utseende. Da Ganesha måtte gå gjennom mange erobringer over ondskap fra begynnelsen, gir barndomsformetatoveringen oss et glimt inn i denne allmektige guddommers formative år..

Ganesh tatoveringer er ekstremt populære i dag. Betydningen av sitt liv og hans overordnede allestedsnærværende makt og effekten i menneskeliv kan i stor grad betegnes i form av Ganesha-tatoveringer. Hver eneste kroppsdel ​​av Lord Ganesha symboliserer noe som inspirerer oss. Kraften, styrke og positivitet som kan oppnås er enorm med Lord Ganesh tatoveringer. Skildringen av Lord Ganesha i form av en tatovering er en blanding av mennesker og dyr. Disse tatoveringer illustrerer noen filosofiske oppfatninger av dyp åndelig betydning som har en stor rolle i tilbedelse av Lord Ganesha.

Bildekilde: 5, 10.

Leave A Comment

71 − = 63