15 Best Look Halter Neck Blouse Designs | Stiler på livet

Hvis du vil gå trendy denne sesongen, så kan halter nakkeblusene sies å være perfekt for deg. Blusen har flotte design og er ganske behagelig også, og hva mer kan en kvinne be om, når hun vil bli avslappet i sine trendy klær. Disse blusene kan lett gjennomføres og kan sies å være egnet for alle der ute. I denne artikkelen vil vi diskutere noen dårlige, flotte halter nakkebluse design som du finner vondt.

Ulike Halter Neck Blouse Designs med bilder:

1. Den røde og svarte designer halter nakkebluse:

Halter neck blouse designs1

Dette er den beste halterhalsbluseutformingen i henhold til designeren og stylistene der ute. Bluse med en unik farge på sidene er enda mer attraktive, og denne spesielle gjenstanden er laget ut fra den oppfatningen, som også er en av de viktigste attraksjonene om denne bluse. Designene gjort på denne bluse er ganske attraktive også, og det er det som vil tiltrekke øynene mot denne bluse i utgangspunktet. Med en rød saree, vil denne bluse få deg til å skinne som en diamant. Nesten alle kvinner kan ha på seg denne halterbluse. Den passer til kvinner i alle aldre, og det vil også være behagelig å ha på seg.

2. Den sydlige indiske designer halterbluse:

Anker Anasuya Hot Saree Stills at DK Bose Audio Launch

Hvis du er ute etter en anstendig designer halterbluse, så vil denne forhåpentligvis gjøre jobben. Den sporter en av de vakreste designerhalsdesignene. Den halterbluse ser veldig vakker ut fra fronten og sidene også. Designet vil se enda vakrere ut med en lys saree som den som er i dette bildet. Det er sikkert en av de blusene som vil gjøre en vanlig saree se guddommelig.

3. Kjendis Designer Halter Neck Blouse:

halter neck blouse

Hvis du har behov for en fin halter nakkebluse til sports på et arrangement, så ta en fin titt på denne. Er ikke dette en av de vakreste bluser du noensinne har sett? Blusen går hånd i hånd med sareen og gjør den indiske skjønnheten enda mer tiltrengende. Hvis du bærer denne bluse med en saree av lignende farge som sportet av aishwarya bachchan i dette bildet, så vil du også kunne få kjendisutseendet. Blusen vil være perfekt for bruk på en fest eller en familiebegivenhet. Det er så behagelig at kvinner foretrekker å bære den hvor som helst.

Se mer: Siste Saree Blouse Patterns

4. Golden Halter Neck Design:

Halter neck blouse designs4

Dette er en flott bluse som kommer med en forlokkende halsdesign, som du ikke sikkert har sett før. Disse halsdesignene heter halter neck designs. Den gylne allure av denne bluse gjør den til en av de beste halter nakke designer bluser. Blusen kan sportes med en blank eller skinnende saree og bli sportet i nesten alle festlige anledninger. Selv om det ser litt over toppen, vil dette designerklæringen være egnet for kvinner i alle aldre.

5. Den svarte halterhalsbluse:

Halter neck blouse designs5

Hvis du har behov for en halter nakkebluse, så vil dette være en flott for deg. Den sporter den profesjonelle svarte fargen og kan brukes med en svart saree eller til og med en hvit på bedriftens arrangementer. På grunn av blusens nøytrale farge kommer den enda mer tiltalende for kvinner.

6. Hvit halterhalsbluse:

Halter neck blouse designs6

Dette er sannsynligvis en av de flotteste halter nakkebluse designene der ute. Det viser en flott design på nakken og det forbløffende mønsteret av blusen gjør at noen kvinner drømmer om å ha på seg dette klærelementet.

7. Den blanke halterhalsbluse:

Halter neck blouse designs7

Hvis du har behov for en designerbluse, så vil dette være en av de fineste der ute. Den har et forlokkende mønster i hele blusen. Blusens blanke glans vil være egnet for alle festlige anledninger, og de indiske kvinnene vil kunne idrett det med størst stolthet.

Se mer: Vakkert Bluse Design

8. Halter Neck Blouse for Mager Kvinner:

Halter neck blouse designs8

Mager kvinner har ofte noen problemer som passer inn i bluser. Men denne spesielle kommer med et forlokkende mønster og halsene er også ganske godt innredet med en smart design.

9. Den brune og gyldne designerbluse:

Halter neck blouse designs9

Denne blusen sporter et fantastisk mønster på den brune basekluten på brystdelen og de gyldne fargebåndene til sidene, og legger til en designer touch på dette bluse. Hvis du er villig til å trene den beste designerbluse med din enkle saree, så vil dette være en flott bluse for det formålet.

10. Den grønne halterhalsbluse:

Halter neck blouse designs10

Denne spesielle bluse brikken kommer med en eneste intensjon om å imponere folk. Designet på brystdelen er hovedattraksjonen på dette utseendet. Man kan sport denne bluse ved festlige anledninger.

Se mer: Tilbake Deep Neck Blouse Designs

11. Den svarte tradisjonelle halterhalsdesignen:

Halter neck blouse designs11

Denne blusen sporter en tradisjonell design på forsiden som vil tiltrekke seg folks utseende på første plass. De forskjellige fargerike designene som gjøres på den, gjør det til en av de vakreste blusebrikkene der ute.

12. Malaika Arora Collection Halter Neck Blouse:

Halter neck blouse designs12

Denne spesielle halter hals design kommer rett ut av kjendis samlingen. Det sport en vakker grønn farge som bringer ut den festlige stemningen.

Se mer: Low Neck Blouse Saree

13. The Glimmering Halter Neck Designer Bluse:

Halter neck blouse designs13

Dette er enda en designer halter nakkebluse som gir deg kjendisutseendet. Det sporter et veldig fantastisk mønster gjort i hele blusen, og de glitrende stroppene er sannsynligvis et av de fineste utseendet på denne bluse.

14. The Black Celebrity Blouse Design for Vanlige Sarees:

Halter neck blouse designs14

Dette er en av de flotteste designerblusene som kommer med en designerknytning til den, og den sporter et svært forlokkende mønster på forsiden, som også er hovedattraksjonen til dette utseendet.

Se mer: Rund halsbluse design

15. Hvit halter hals indisk bluse fra baksiden:

Halter neck blouse designs15

Dette er enda en hvit-farget halter nakkebluse, som ser flott ut fra ryggen med stroppene i nakken.

Leave A Comment

+ 60 = 70