15 Best Leo Tattoo Designs for menn og kvinner

At våre liv er påvirket av himmelen er en felles tro blant mennesker over hele verden, og det er derfor ikke rart at mannen har en tendens til å uttrykke denne troen i form av sin egen zodiac-tatoveringsdesign. Leo "The Lion" er den mest dominerende av alle stjernetegn. De som er født under dette skiltet, er naturlige ledere. De er modige og autoritative og er naturlig trukket til personer med like sterke personligheter.

Leo Tattoo designs

Typiske Leo er flamboyante og har en aura av storhet rundt dem, alle disse egenskapene er svært karakteristiske for en løve. Regissert av Solen, dette leo undertegnet spesielt i kunstformen er for det meste representert i farger av gull, gul, oransje og rød.

Beste Leo Tatoveringer for menn og kvinner:

Her har vi gitt de beste og populære Leo tatoveringsdesignene for menn og kvinner med mening og bilder som vil forbløffe deg.

1. Sterk Leo Tattoo Design for Guys:

voldsom Leo Tattoo Design

Den løve naturen av løven er forårsaket i all sin brennvidde i dette intense arbeidet. Det er en perfekt utførelse av kraft og styrke. Essensen av disse egenskapene er tatt ypperlig i øynene. Det er nesten som om innehaveren av denne tatoveringen sender ut en advarsel gjennom dette praktfullt skårne kunstverket. Det er en av de beste leo tatoveringsdesignene for menn med store armer.

Se mer: Jesus Kristus Tatoveringsdesign

2. Leo Tribal Tattoo Design:

Leo Tribal Tattoo

Tribal tatoveringer bortsett fra å være populære har mye symbolikk og mening knyttet til dem. Kvaliteten til autoritet, virilitet og stolthet som er symbolisert av løven er dypt knyttet til stammene også. Tribal Leo tatoveringen er et uttrykk for slike egenskaper. Tatoveringen gjøres enkelt med løvemanen forvandlet til tribal design.

3. Leo Zodiac Tattoo Symbol på håndleddet:

Leo Zodiac Symbol Tattoo

Enkelt i utseende, dette Leo stjernetegn symboliserer mot og ledelse, de overordnede egenskapene som finnes i de som er født under solen. Ledsaget av et fint rammeverk, er det ganske tiltalende.

4. Leo Sign Tattoo Art:

Leo Tattoo Art

Mens noen liker å personifisere Leo-dyrekretsen gjennom den dype og dype delen av løven, liker andre å fremvise det i enkel bokstaver. Sett her er Leo-tatoveringsdesignet gjort i kalligrafi. Det er forenklet, men iøynefallende og best vises på baksiden, håndleddet, brystet eller underarmen.

5. Lion med to ansikter Tatoveringsdesign:

Løve with Two Faces Tattoo

Symbolologien til designet som er portrettert i denne tatoveringen kan tas for å uttrykke styrken og svakhetene til de som er født under dette dyrekretsen. Mens Leo er modige, autoritative og fødte ledere, er deres ulempe at de er arrogante og sjefrike. De to ansikter er karakteristiske for de to sidene til en Leos natur, og denne avbildningen er dekorativt gjort i levende fargetoner. Her er tatoveringen av jenter med løve en utmerket ide om kunstner som kan bli imponert av hele publikum.

Se mer: Gemini Tattoo Designs

6. Leo Stjernetegn Symbol Tatovering på Sol:

Sol Tattoo with Leo Zodiac Symbol

Soltatoveringer, ved siden av løven, er et perfekt symbol i tatoveringsdesign for de som er født under solen. De bæres av både menn og kvinner og er designet i en rekke størrelser, farger og stiler. Denne tatoveringsdesignen er av en keltisk sol sammenflettet i et ytre lacy mønster med Leo stjernetegnemblemet inne i sirkelen.

7. Half Sleeve Crowned Lion Tattoo for Men:

kronet Lion Tattoo

En annen populær måte å skildre Leo stjernetegn på, som vist i utformingen av denne tatoveringen, er den av løven prydet med en krone. Det sier dristig det faktum at løven er kongen av jungelen og er overlegen til alle andre dyr. Denne tatoveringen har kraft og autoritet stemplet over det gjennom sin pittoreske detalj og fantastisk fargeteknikk. Denne leo tatoveringsdesignen er perfekt egnet for menn.

8. Leo Lion Tattoo med blomster:

Løve with Flower Theme

Når tatovering med bestemte blomster representerer løven en balanse mellom styrke og skjøthet, og i det hele tatt, gir et snev av femininitet. Den er portrettert her i en passiv form med en subtile hint av en kjærlig og sensitiv natur som er ganske karakteristisk for en Leo som ikke deler dette trekket lett med andre.

Se mer: Ganesh Mantra Tattoo

9. Leo Butterfly Tattoo Design med navn:

Leo Butterfly Tattoo

Leo Zodiac symbolet er vakkert portrettert i denne sommerfugl tatoveringen som er ganske velkommen endring fra standard Leo tatoveringer avbildet for det meste gjennom løven. Levende i farger og inngrep med bokstaver, er dette designet laget for Leo Woman.

10. Celtic Lion Face Tattoo Design på skulder:

Celtic Lion face Tattoo

Lions er et symbol på stolthet og mod og leo tatoveringsdesign som denne overdriver dette faktum veldig bra. Her har de lagt en liten tribal essens til lejonets ansikt fordi den er dannet ved å lage et diskret mønster av keltiske linjer og kurver.

Etter at det har blitt gjort, har de skrevet ordet 'LEO' på en ekstremt stilig måte. Spesialiteten til dette designet er at den er veldig forskjellig fra alle andre Leo-design er en veldig enkel, men vakker en. Denne kan prøves av både menn og kvinner, og hovedårsaken er at det er en liten tatovering og dermed kan bli blekket på hvilken som helst del av kroppen.

11. Fødselsdato Leo Tatoveringer på brystet:

Leo with the birth date

Alle tatoveringer som de sier har en bestemt betydning, og at tatoveringer ble opprinnelig gjort for å blekk permanent noe minneverdig begivenhet som vi ønsker å bære med oss ​​for alltid. Denne leo-symboltatoveringen er en av de svært gjennomtenkte mønstrene der fødselsdatoen til noen har blitt blekket på brystet.

Det er vanligvis noe som gjøres av stolte foreldre der de blærer fødselsdatoen til barna sine på kroppene sine. Det er imidlertid ikke nødvendig at du bare trenger å få fødselsdatoen til barnet ditt. Du kan i stedet få fødselsdatoen til alle du elsker på kroppene dine for å gjøre dem utødelige i dine minner og gjennom tatoveringen.

12. Stjernetegn med Leo Paws Tatoveringsdesign:

Zodiac with paws

Når det gjelder jenter, er de strenge troende på dyrekretsen og også små og søte tatoveringer som denne. Her har vi en av de vakreste leo dyrekretsen tatovering design som er utdypet med poter av samme løve kanskje. Dette er en veldig liten tatovering i forhold til ansikter og design som er store og dekker brede deler av kroppen.

Her har vi bare Leo dyrekretsen symbolet med potene som omgir grensen til dyrekretsen symbol. Dette er en veldig uvanlig og en veldig fin design for alle de modige jentene der ute.

13. The Full Lion Tattoo Design på arm:

De full lion tattoo

Lion-ansikter er blitt for vanlige og så er det viktig at du prøver noe helt nytt og uvanlig, og dette Leo-symbolet tatoveringen er helt friskt. Dette er en fullstort løve som står i en halv stående stilling eller bare en vertikal som du vil se på Sri Lanka's nasjonale flagg.

Her har de ikke brukt noen farge, men du kan bruke hvilken som helst farge hvis du vil at den er mer fargerik og lysere. Her har løven mye keltisk og tribal detaljering og de kjedede designene gjør det til å se veldig dristig og smart ut.

14. Leo hjerte tatovering på bak øre for jenter:

Leo with a heart

Noen av de beste leo tatoveringsdesignene er de som er ansiktsløse og har bare et stjernetegn på Leos i dem. Det er også mye forskjell på hvordan gutta liker tatoveringer og hvordan jentene liker dem å være. Her har vi en liten Leo tatovering som er gjort bak ørene og tatoveringshalen har et søtt hjerte tegn på det.

Dette viser kombinasjonen av feminin sjarm og mykhet sammen med dristighet og styrke av en løve. Dette er en svært attraktiv kombinasjon, og jenter som har en slik holdning, får mye oppmerksomhet fra alle sider.

15. Skinnende leo tatovering på ryggen for kvinner:

Skinnende Leo tattoo

Mens tatoveringer i ryggen og halsen er de vanligste tatoveringsformene, er det viktig at vi velger den som er enda bedre enn de beste, og denne typen Leo-symbol tatoveringer er de beste. Her er jenta vist på en trolling med løveflater som er gjort med en kombinasjon av rødt og sølv for å legge til litt glimmer på det normale ansiktet. Den andre detaljering er gjort i form av potene til den nedre delen av den. Dette er en veldig girly design med farger og den silvery finesse og også det buede mønsteret og den lille størrelsen på tatoveringen..

Tattoo kunst er en måte å uttrykke arty side av deg og dyrekretsen er det som snakker om personligheten til et menneske. Når begge disse kommer sammen, får du en dødelig kombinasjon av slike Leo-tatoveringer for menn og kvinner som ser vakker ut.

Leave A Comment

76 − 73 =