15 Beautiful Nalli Sarees Collection med bilder | Stiler på livet

Nalli sarees er noen av de beste under den tradisjonelle indiske kvinneklæringen. Nalli er stolthet i Sør-Indisk, og den 80 + årige brad spesialiserer seg på Kanchipuram og silke sarees. I denne artikkelen gir vi de riktige bildene og en levende beskrivelse om noen av de beste sareene til dette merket. Noen av dem følger designmønsteret, og noen av dem er enkle.

Mest populære Nalli Sarees med bilder:

Det vil være tilfeldig og festslitasje i kataloglisten nedenfor, og du vil forhåpentligvis finne din favoritt Nalli saree blant de beste 15 Nalli sareene i de som diskuteres nedenfor..

1. Den rene silke Saree Nalli:

Nalli sarees

Denne Nalli silke saree er definitivt en av de beste Nalli saree av all tid. Det kunstneriske mønsteret som denne saree-sporten er ganske fantastisk, og det ser ganske bra ut med blomstene i hele ermen. Hvis du har behov for et bryllupssareal, så kan denne sies å være helt egnet for det formålet. Mønsteret som denne saree-sporten på forsiden er helt fantastisk, og vil være egnet til bruk på spesielle arrangementer. Sareen har blitt godt designet av en kjent sør indisk designer og kan sies å være en av de fineste Nalli sareene som du noen gang vil komme gjennom.

2. Den nyeste Designer Nalli Saree:

Nalli Sarees-Latest Designer Nalli Saree 2

Merket lanserte nettopp en ny samling av attraktive sarees. Denne spesielle er på den listen over siste designer sarees, og for alle de attraktive egenskapene som denne sareen viser, kan det sies å være en av de vakreste Nalli sareene en kvinne noen gang vil finne. Fargen er ganske nykter. Samtidig er designet ganske festlig å lage en saree som brukes til flere formål.

3. Den Casual Wear Nalli Silke Saree:

Uformelt Wear Nalli Saree

Selv om dette er en uformell slitasje saree, er dette en av de beste der ute. Mønsteret som denne myke silke sareen viser er ganske fantastisk og vil være egnet for de fleste kvinner som er villige til å trene sin enklere side og se attraktive ut på samme tid. Fargene og designene er enkle, og for alle de gode grunnene kan dette sies å være en av de fineste sarees av all tid. Hvis du er ute etter noe helt fristende, så vil dette være en av de fineste sareene å ha på et bryllupsseremoni.

4. Den tunge broderte grønne Nalli Saree:

Nalli Sarees-Heavy Embroidered Green Saree 4

Dette er en vakkert brodert saree har et vakkert mønster. Hvis du har behov for noe fristende, så kan dette være den rette sareen for deg. Den grønne fargen på denne sareen passer perfekt med blusens blå farge og disse to tradisjonelle elementene gjør en vakker ting som blir vist av kvinnen her. Mønsteret som denne sarenen følger, er virkelig fantastisk, og mønstrene som er gjort i hele kroppen, er det som gjør dette så attraktivt i utgangspunktet. Den grønne sareen følger den sørindiske saree-trenden, og for det ser den enda mer tiltrengende ut.

5. Påfuglfjæren Trykt Nalli Saree:

Nalli Sarees-Peacock Feather Printed Nalli Saree 5

Hvis du har behov for en av de mest fremtredende sarees av all tid, så er det bedre å ta en titt på denne. Måten sareen er skrevet ut, er ganske imponerende, og det vil se bra ut på alle og alle. Når du bærer denne sareen på en spesiell begivenhet, vil du se ut som den mest imponerende kvinnen.

Se mer: Bhagalpuri Cotton Sarees

6. Nalli Diwali Cheques Saree Collection:

Nalli Sarees-Nalli Diwali Saree Collection 6

Denne Nalli sjekker silke saree passer for Diwalis festival. Det er veldig levende i farge og tiltrekker seg bare alle damer. Du kan sport det og skinne lysere enn fyrverkeri. Her saree grensen ble designet tungt i pallu. Og grensen har vakkert arbeid hele sareen.

7. Den tamilske stilen Nalli Saree:

Nalli Sarees-Tamil Style Nalli Saree 7

Dette er en vakker Nalli saree som følger Tamil Nadu designer mønster. Det fantastiske mønsteret som vises på denne sareen, er noe som gjør at det ser imponerende først og fremst ut. Den er stor i kraft av farge og mønster. Det er også betraktet som en Nalli silke wedding saree samling som er populært på forespørsel.

8. Den sørlige indiske stilen Nalli Saree:

Nalli Sarees-Tamil Style Nalli Sraee 08

Her er en Nalli saree for alle som ønsker å sporten deres sør-indian sarees vakkert. Blusen er en av de beste tingene med denne sareen, og det er det som gjør det til å se ut som de perfekte indiske kvinnene en etnisk kombinasjon av hele tiden. Prøv noen mønstre med blusen din og match med en passende fargebluse. Minimale smykker vil gå bra med dette. Plukk ut de beste fargene for å matche anledningen.

9. Den kongelige Nalli Saree:

Nalli Sarees-Royal Nalli Saree 9

Dette er mer av en brude saree og er en av de mest viste sarees av all tid. Det er under kategorien av Nalli sarees og er en grunn til stoltheten til saree-designere i den sør-indiske saree-trenden. De lyse designene er iøynefallende og faller under Nalli silke saree samlingen. Flaute dem i stil og matche dem med en passende bluse for å gå med den.

10. Beige Nalli Saree:

Nalli Sarees-Beige Nalli Saree 10

Den beige fargen er så vakkert fremvist her at alle beundrer måten den ser ut på kvinnen som sporter den. Hvis du er ute etter noe stilig og helt nytt i markedet, så kan dette være det rette for deg. Man kan ikke bare nekte det forlokkende mønsteret som det sport. Plukk ut kontrastfarger. I tilfelle du leter etter noe enkelt, men likevel vakkert, er det noe å prøve ut. Match sareen med et fint kjede.

Se mer: Baluchari Silke Sarees

11. Den beste Alavar Silk Nalli Saree:

Nalli Sarees-Best Silk Nalli Saree For Festive Occasion 11

Hvis du er på vei til en festlig begivenhet, må du sørge for at du ser ditt beste ut. Denne sareen vil få jobben gjort for deg og få deg til å se vakkert så snart du legger den på. Dette er en typisk festlig slitasje og er inspirert til å være stor. Match sareen med vakre smykker, som du kan gjøre en stor oppføring til et bryllup eller en tradisjonell anledning.

12. Silk Nalli Saree med fargerike mønstre:

Nalli Sarees-Silk Nalli Saree With Colorful Patterns 12

Har du lyst på en farge på silke saree? Dette er en virkelig fantastisk silke nalli saree med den fantastiske visningen av farger på den. Det levende elementet om denne sareen gjør det ser veldig spesielt ut og av alle de gode grunnene er det en av de fineste sarees av all tid. Det gir et enkelt, men flott utseende. Bli kreativ med blusemønsteret og velg minimal smykker.

13. Meenakshi Blue Nalli Cotton Saree:

Nalli Sarees-Minaxi Blue Nalli Cotton Saree 13

Dette er en av de fineste bomullssarene som du finner i nalli sarees. Bomullselementet er helt rent. Denne saree sporten skjønnhet med komfort. I denne nalli sareen er pallu designet av grand look med forskjellige blomster og påfugl mønstre. De kontrastfargene er attraktive og vil se fabelaktig ut med noen tunge tilbehør. Nalli silke saree bildet vil fortelle deg om det store utseendet det gir.

14. The Purple Cotton Nalli Saree:

Nalli Sarees-Purple Cotton Saree 14

Denne sareen faller igjen under kategorien Nalli saree. I stedet for å være en bomullssarea, er det ikke noe mindre enn den vanlige silken. Her er denne bomullssareen grensen vakkert designet med grønn og gylden colourzari arbeid. Den pallu var grandly dekorert med zari linjer. Dette er helt håndflate vanlig saree.

15. De unike silkefallene:

Unik Silk Drops

Her er en annen utseende silke saree som kommer med intrikat kunstnerisk arbeid gjort på kroppen. Dette er en vanlig og krevende nalli saree i silke sarees kategori. De fleste av kvinnene liker å bære denne typen nalli sarees for anledninger. Utseendet er trendy og er subtly grand. Prøv dette for denne sesongfestivalen. Noen bangles til dette vil legge til en stilig touch.

Se mer: Radhika Saree Designs

Sarees er noen dag en sexy antrekk. Det er inspirert til å se trendy, enkelt og imponerende, alt på samme tid, og gjør sarees til et ypperlig valg for enhver stor anledning. Mye av skjønnheten i sareen ligger i blusemønsteret som du syr. Matchup med noen vakre tilbehør og frisyre å gå med utseendet. Nalli sarees er inspirert til å se grand og stilig. Hva med å gi dette en prøve denne sesongen?

Leave A Comment

2 + 6 =