15 Awesome Underarm Tattoo Designs og ideer for menn og kvinner

Underarm tatoveringer ser veldig bra ut når de er satt, justert tilsvarende med klok design og fargekombinasjon. Underarmen er et flott sted for langstrakte eller vertikale tatoveringer. Pluss beliggenheten er en fordel da tatoveringen du velger, vil være synlig og tydelig forstått.

underarm tattoo

Men hva du imprint burde ha mening og en god design. Her er noen forslag du kan slå opp på. Og du kan se de beste underarme tatoveringsdesignene for menn og kvinner med bilder som sikkert inspirerer deg.

Underarm Tatoveringer for menn og kvinner med bilder:

Her er våre 15 vakre underarm tattoo design og ideer for menn og kvinner som følger.

1. Storslått Flower Tattoo On Men Underarmer:

Storslått flower Tattoo

Tatovering for underarmen trenger ikke alltid å være kritisk eller komplisert som vi ser i dette kunstverket, tatoveringssporteren er en enkel, men likevel praktfull blomstrende blomst, muligens en solsikke midt i en eng, blomsten i seg selv som driver en vakker og storslått kunst og mønster. Basere på parabolen du liker å bli servert best, størrelsen din kan variere fra minule til stor blomstrende solsikke, en fargefarge er alltid inspirert. Denne typen klassiske indre underarmen tatoveringer er veldig pen og egnet for menn med store hender. Dette er en av de unike blomstene underarme tatoveringer.

2. Fading Away Underarm Tattoo Designs:

falming away

Denne gangen er dette definitivt et unikt konsept som i en tatovering fra kan gjøre hodene sving. Tatoveringsdesign for menns underarm kan være et klassisk eksempel på dette, hvor tatoveringskunstene sprer seg inn i en fantastisk vintageklokke med dekorative hvilestillinger under. Hva er tankene som blåser om denne halve muffen tatoveringen er fading unna den øvre delen av klokken blir til en sky med mørk røyk, silhuetter av fugler som flyr av synlig gjennom mørket.

Se mer: Angel Tattoo Designs For Girls

3. Rein på Forehand Underarm Tattoo Art:

reinsdyr on forehand

Ta med julen i år med en velsmakende søt reindeltatovering som ikke bare er majestetisk i sin aura, men bruker også myke stamme mønstre for å skape en fantastisk levende bust av en rein, hjorten i sin kongelige holdning holder hodet høyt og stolt. Selv om denne tatoveringen er i svart-hvitt, vil et stryke av farge blant tribal kunst passe dette utseendet ganske bra.

4. Skull og Rose underarm Tatoveringer:

Hodeskalle and roses forearm tattoo

Underarm tatoveringer så aldri bedre ut enn dette før som den vakre kongen av blomster, den mektige rosen er dullet og fuktet her i nyanser av morose grå, muligens fordi det var i kontakt med en dødelig skalle plassert like under par roser. Hvis fuktfargene er litt for subtilt for deg, kan man alltid velge en livlig fargerik visning ved å fylle i rosene med lyse vermilionrøde. Dette er den kule rosen underarme tatoveringen.

Se mer: Cloud Tattoo Designs for menn

5. forskjellige nyanser og fargerike underarm tatoveringer:

Underarm tattoos5

Denne er for de som ønsker å ha et element av humor i sin tatovering. Denne er ganske enkelt kult! Pass på at tatoveringen din fortsatt er pent og å gjøre det, prøv å ikke legge noe mer til tatoveringen. Hvis du ønsker å legge til mer dybde, gjør du det med farger og forskjellige nyanser. Også hvis du har en tynn underarm, ikke gjør tatoveringen for stor. Det skal ikke være synlig fra kantene på den andre siden.

6. Tribal Underarm Tattoo:

Stamme forearm tattoo

Dette kan være et perfekt eksempel på underarme tatoveringer for menn, her tatoveringskunst sporting en flink stamme underarme tatovering. Dette er en av en slags og morphs i seg selv betydelige andre mønstre som et blomstert kunstverk og det hele som ser øye. Dette er en vertikal linje med individuelle tegn som samler sammen for å danne dette robuste kunstverket. Det er en av de beste tribal underarmen tatoveringer.

7. Underarmsfugl Tatoveringsdesign:

Underarm tattoos7

Denne vakre designen av en fugl ser veldig grasiøs ut. Denne tatoveringen er for de rolige. Design gir deg mye frihet på fargevalg og endring av design. Så du kan legge til noe, som vil gi det et personlig preg, og også fargevalg er ditt også. Legg til nyanser av blått og lilla hvis du vil.

Se mer: Tattoo Designs for Men Arms

8. Enkel skalle med vinger underarms tatoveringsdesign:

Underarm tattoos8

En enkel hodeskalle tatovering med en liten detaljering ser bare rett på en underarm. Denne lille tatoveringsdesignen for mannlig underarm vil se best ut hvis den holdes svart, og hvis du vil, kan du markere med hvitt. Pass på at den ikke er for stor, eller den ønskede effekten vil gå tapt. Denne tatoveringen kan skrives inn både av menn og kvinner.

9. Nautiske saker Underarm Tatoveringer:

Nautical matters Tattoo

Underarms tatoveringsdesign kan variere fra eventyr og stjerner til selv nautiske forhold som styring av det mektige skipet eller bare det jernkledde tunge ankeret. I denne tatoveringen kan vi se en herlig kald blå skygge som pryder tatoveringer som et sprut av vann på bakgrunnen, legger til definisjon og skjønnhet i utseendet på tatoveringskunst. Writings ord på hver side av tatoveringskunst kan også legge til en følelse av definisjon til utseendet.

10. Geometrisk underarms tatoveringsdesign for menn:

Underarm tattoos 2

Dette er et annet spiralarbeid. Utsikten og allerede angitt er forehand, og den geometriske utformingen som den spesifiserer, komplimenterer også underarmstrukturen. Spiralene inne er i kontrast til den skisserte kroppen. Denne ytre tatoveringsideen for kontrasterende underarm vil også se bra ut i ulike kombinasjoner. Men sørg for at din versjon av designen ikke er for prippen (antall spiraler) ellers vil du bare miste utseendet på tatoveringen.

11. Ulemper Tattoo:

Underarm tattoos6

Denne animerte uglen er et godt valg for kvinner. En ugle betyr visdom, viten og kunnskap. Og siden du ikke vil ha de vanlige, er dette et vakkert detaljert tatoveringsdesign. Det gir ingen tomme mellomrom og er en kompakt design. Du kan forlenge det ved å gjøre halen litt lenger.

12. Spiral underarms tatovering:

Underarm tattoos1

Spiraler som disse ser bra ut hvis underarmen er sterkt bygget og ser muskuløs ut. Du bør holde fast i mørke toner, helst og justere og endre utformingen i henhold til lengden på underarmen. Hvis den er for stor, vil det bli tapt. Også, hvis du ønsker å gjøre det attraktivt, marker du det med en kontrastfarge som hvit, sølv eller blå.

13. Skull Tattoo For Girl Underarm:

Underarm tattoos3

Hvis du elsker skaller, er dette en veldig kreativ måte å bære dem på! Hodeskalle tatoveringer for jente er vanligvis holdt enkle, men dette ser helt strålende ut med bluss og slår på den. Legg litt farge på det, hvis du vil; Å holde skallen i gråtoner og gjøre fargene fargerike vil også se bra ut. Denne tatoveringen er fleksibel når det gjelder fargebruk, endring vil ikke gjøre noen skade på utseendet.

14. Tårndesigner for fjærer underarm:

Underarm tattoos4

Fjær betyr frihet. Så for den stille rebel- her er fjærtatoveringen på underarmer din måte å uttrykke og kreve din frihet på. Juster størrelsen tilsvarende, og den passer perfekt. Bruk to farger for denne, svart med hvilken som helst farge du ønsker.

15. Skogsarme Tattoo For Guys:

skog forearm tattoo

Her er et strålende konsept for en underarmsbandtatovering der stillheten og roen i en langt borte skog er tydelig i denne tatoveringskunst. Designet starter fra håndleddet, dypt og dekket av mykt skinnende mørke som de briljante treetallene sakte blir synlige, tatoveringen unngår nåde og ro blant den. Det er en av de beste underarm tatoveringer.

I denne artikkelen åpner vi for deg en liste over alle mulige tatoveringsbegreper som en underarm kan holde og generere inspirasjon fra en rekke kilder, vi fant ut at kreativiteten ikke har noen bar når et åpent lerret som underarmen blir brukt til nytte.

Leave A Comment

+ 59 = 64