15 Awesome Craft Ideas for Teen Girls 2018 | Stiler på livet

Jenter elsker håndverk og de holder på med å gjøre et eller annet håndverk nå og da. Det er mange DIY håndverk for jenter som er veldig enkle å gjøre. Det er mange håndverk ideer for jenter også som er enkle å lage,

Best Craft Ideas for Teen Girls i 2018:

La oss ta en titt på noen av disse Top 15-ideene for jenter som er i tenåring,

1. Slipper Crafts for Girls:

Tøffel Crafts for Girls

Dette er den vanligste håndverket som kan gjøres. Dette er totalt jentehåndverk som er enkelt og enkelt å lage. Det er mange ting som kan gjøres med tøfler som du kan legge til knapper eller glitter. Denne ene tøffelhåndteringen vil være godt valg for jevnlig bruk. Bruk noen unødvendige ting fra hjemmet ditt og få nyttig håndverk til tøfler. Du vil ta hjelp fra din mor også.

2. Utformede blomster:

utformet Flowers

Å lage blomster er en annen kreativ jente håndverk som er gjort på mange måter. Du kan ha papirblomster eller klutblomster. Disse kunst og håndverk er ofte laget av jenter og er et enkelt håndverk å gjøre. De jentene som er erfarne i håndlaget håndverk, så prøv forskjellige typer blomsterformer og størrelser; det gir fint utseende på vest også.

3. Veggdekorasjoner:

vegg Decorations

Når det gjelder veggdekorasjoner, så er det mange alternativer som kan gjøres. I dette tilfellet kan du ha en enkel klut dekorative gjenstand som ikke er så vanskelig å lage. Hjerteformet annen farget klutdekorasjon gir kult effekt på veggen.

4. Dream Catchers:

Drøm Catchers

Dette er den mest trendende jentehåndverket som er likt av alle. Å lage en drømfanger er ikke så vanskelig og en interessant tidkrevende aktivitet for jenter også. Jenter kan henge dette på soverommet døren, det gir fint utseende for dør og rom også.

5. Søte vesker:

søt Bags

En annen håndverk ideer for tenåringer er å lage bag håndverk. Hver tenåring kan ha likt å lage en pose. Det er mange måter du kan lage, enten syke noe på det eller feste noe. Du kan selge håndlaget håndveske på ethvert e-handelsbutikk; Du kan gjøre kundene til din håndverksidee.

6. DIY Speil:

DIY Mirrors

Det er alle jentene som ønsker å ha et prinsessespegel. Og disse er de vanligste kunst og håndverk for jenter. Bare dekorér speilet med alt du liker, sier ødelagte speil, knapper, papirkutter, etc. Hvis du har et favoritt lite speil, får du noen få blonder og kunstige blomster til å dekorere speilet ditt, blonder gir fengende blikk og blomster gir glatt blikk å speile.

7. Papirsmykker:

Papir Jewelry

Dette er et annet vanlig håndverk for unge jenter. Hvem liker ikke smykker laget av papir? Jeg er sikker på at vi alle må ha gjort dette før og ganske mye likte det. Denne er kunstig laget slik at du kan bruke denne båten til venners fester også; Du kan også lage bulk papir smykker til vennene dine også.

8. Butterfly Wind Chimes:

Sommerfugl Wind Chimes

Nå hvem liker ikke vind-klokkeslett? Og det er mange måter som en vindklokke kan gjøres på. Og dette er hyggelig laget av hver jente. Dette er også en jente håndverk element som er for vanlig å lage. Denne enkle kunst og håndverk ideer for tenåringer, men litt tøft også, hvis du har en god kreativitet, så prøv dette mønsteret av håndverket til ditt hjem.

9. Glassmosaikk:

Glass Mosaic

Glass håndverk er fantastisk å lage og er aldri kjedelig. Det finnes ulike ting som kan gjøres med glass. Du kan lage en fotoramme mosaikk eller en speilramme selv. Du kan henge dette på veggen i hjemmet ditt, eller du kan bruke dette til uformelle fester, det skinner lyset om natten.

10. Charm armbånd:

Sjarm Bracelets

Dette kan være den vanligste håndverket laget av hver jente. Å lage en sjarm armbånd er ikke vanskelig, og det er mange måter du kan gjøre det på. Det er perfekt ideen om håndverk for tenåringer som de slags elsker ideen om tenåringsarmbånd.

Se mer: Bursdagskunst og håndverk for barn

11. DIY Halskjeder:

DIY Necklaces

Dette er en annen DIY håndverk ide for jenter som har det vanskelig å lage halskjeder. Det er veldig enkelt å lage, og det finnes ulike måter som det også kan gjøres på. Du kan overraske din lille baby jente, dette håndlagde kjede eller anheng gir mykt utseende på barnas jente.

12. Ullkopper:

ull Cups

Nå er dette litt annerledes slags håndverk, det er ull. Denne typen håndverk kan gjøres av jenter som interesserer seg for å sy. De jentene som bor i vandrerhjemmet når de får fritid fra sine studier og andre aktiviteter den gangen de kan gjøre denne typen håndverk.

Se mer: Handprint Craft Ideas

13. Designer Coasters:

Designer Coasters

Denne båten er noe annerledes og likevel kreativ. Det er også veldig nyttig. Det du må gjøre er bare å male eller stikke noe på kysten, og der har du alle typer coaster du trenger. Dette vil nyttig håndverk mens gjestene kommer inn i hjemmet, vil du få gode kommentarer på din håndlagde denne håndverksideen.

14. Designermagneter:

Designer Magnets

For det meste gjør folk kjøleskapmagneter, og det finnes ulike måter du kan lage noen på. Det er designermagneter eller enkle som alle du liker. Disse er gjennomsiktige så lite fengende også.

Se mer: Klokke kunst og håndverk ideer

15. DIY Designer Skåler:

DIY Designer Bowls

Dette er en annen kul DIY håndverk for tenåringer som er så trendende. Det kan gjøres veldig enkelt, og det er også veiledning for veiledning. Disse ser bra ut i spisestue eller hall som en perfekt designer bolle. Jenter kan prøve denne håndverket av egen kreativitet, og de kan bruke denne til sine vanlige ting.

Det er mange jente håndverk som kan gjøres noen er enkle og noen er litt vanskelig, det avhenger også av hvilket nivå du vil strekke dette. Alle disse håndverkene er fantastiske å lage og er de beste håndverksidee for unge jenter, prøv dem ut.

Leave A Comment

73 + = 76