15 Attraktiv vinger Tatoveringsdesign med betydninger

Tattoo-stilen inneholder forskjellige design i den. Tattoo kan farget i ulike konstruksjoner og strukturer. Blant dem vinger tatovering er en. Som navnet antyder, vil tatoveringen bli farget i ulike vinger. Wings tattoo varierer i farge, størrelse og design. Tattooist gjør designen som vår personlige følelse uttrykkes gjennom vingene tatovering til verden ved sluttarbeidet av tatovering. Vinger tatoveringer er laget i store størrelser over ryggen delen betegner noen skapninger som hest, drage, enhjørning, hodeskalle og andre skapninger.

attraktive-vinger-tatovering-design-med-betydninger

Betydninger av vinger tatoveringer ble utstilt som kjærlighet, tilpasningsevne, frihet, fallet tilstand, død, forfedre arv og kjærlighet til naturen etc. Dette er den symbolske representasjonen av brukeren. Det kan gjøres av begge kjønn. Disse tatoveringer er lett justerbare fra ankel til full bakside.

Best Wings Tattoo Designs:

Vinger tatoveringer kan være av forskjellige stilarter og forskjellige størrelser som i design og hvilken del av kroppen det ville bli blekket. Bortsett fra disse små størrelse vingene er tatoveringer også populære å bli gjort på hånden, ankelen, skulderen og nedre delen som viser din ambisjon og tro. Bortsett fra monofargede tatoveringer, blir også farget vinger tatoveringer laget. Noen av de forskjellige designene av vinger tatoveringer blir fulgt for generell bevissthet.

1. Fairy Wings Tattoo:

vinge tatovering-design-15

Wing tattoo laget kan bare gjøres som et design eller reflekterer en symbolsk verdi. I denne utformingen av vingen tatovering, reflekterer det fe design. Som vist i eventyr og mytologiske figurer, er det mange skapninger med vinger som hjelper dem å fly som har vært en del av mytologiske historier. I eventyr har engler vinger som gjør at de kan fly over den brede himmelen. I mytologiske historier pleide også sendebud å ha brede vinger som gjør dem lettere å bære budskapet til Gud. Ulike skapninger som i virkeligheten ikke har vinger, men de blir avbildet med vinger i fantasihistorier. Hvis du liker å flaute ryggen din med tatovering, må du prøve dette ut. Denne enkle designet tatoveringen er for kvinner, men det ser stilig ut over hele ryggen din.

2. Kjærlighet Quotes With Wings Tattoo:

vinge tatovering-design-11

Hvis du liker å legge til spesielle anførselstegn sammen med vingene designet tatovering, er det et best alternativ. Tatoveringer laget ved hjelp av sitater er den siste trenden blant menn og kvinner. Designene blir gjort med en spesiell berøring av sitat. Du kan legge til kjærlighet sitater, spesielle ord eller karakter for å forbedre skjønnheten i tatoveringen slik at den ser attraktiv ut. Her er ord som er innfelt mellom de bevingede, "Kjærligheten er hvordan du holder deg levende selv etter at du er borte." Det blir blekket på baksiden av damen. I dette designet er vingene i avslappende modus som viser at den er falt. Dette er en av de beste vingene tatoveringsdesign for kvinner.

3. Winged Horse Shoe Tattoo:

vinge tatovering-design-12

Du kan legge til noen komponenter eller bemerkelsesverdige objekter i tatoveringen som du liker å flaunt hele tiden. De tingene som er viktige i ens liv, blir avbildet med tatoveringsdesign. Her blir en hestesko komponent blekket inn mellom de to vingene. Denne vingerhestesko-tatoveringen har 3-dimensjonal effekt med forskjellig farget effekt. Fargete effekter ser annerledes ut enn de andre monofargede tatoveringer, og den har en slags funky stil. Det vil være perfekt hvis du flaunt denne lille tatoveringen på hånden din.

4. Mehndi Designed Wings Tattoo:

vinge tatovering-design-10

Denne mehndi-designet vingerformet tatoveringen er et kunstnerisk uttrykk som danner to vinger på den øvre delen av ryggen. Hvis du velger å se sexy og oppfinnsom så prøv denne permanente tatoveringen. Denne designte tatoveringen er virkelig unik fra den såkalte vingen tatoveringen. Intrikate innovative design er laget av sirkulære mønstre og blokkdesign. Dette designet er en blanding av design og ulike mehndi-design er tilgjengelige for å danne forskjellige mønstre. Denne sexy mehndi-designet tatoveringen er en av de nyskapende designet tatoveringer for kvinner.

5. Devil Wings Tattoo:

vinger Tattoo Designs 5

Devil vinger tatovering kommer under fallet tilstand. Det betyr at representasjonen vil bli veldig vanskelig. Djevelen vil ikke bare være skallen, men denne vil bli kombinert med horn og bein osv. Farger som rød og svart brukes mest. Disse er for det meste farget på ben og helbakke.

Se mer: Tree Tattoo Designs

6. Butterfly Wings Tattoo:

vinger Tattoo Designs 6

Sommerfugler er den beste representasjonen for tatoveringer. Disse vingene tatoveringer er sett i nesten alle forskjellige design av tatoveringer. Butterfly vinger tatovering er et symbol på å forvandle seg fra en stat til en annen. Siden sommerfugler kommer frem av kokongene av ydmyk mot. Vingene kan bli farget fra mindre størrelse til større størrelse fra del av ankel til fullbaksett.

7. Birds Wings Tattoo:

vinger Tattoo Designs 7

Som tatovering kan bli farget i noen design, er fuglvinger en blant dem. Fugler vil stige fra aske vil være elegant. Generelt er eagle mest brukt i fuglvinger tatoveringer. Fuglvinger er farget på ankler og håndledd osv.

Se mer: Daisy Tattoo Designs

8. Star Wings Tattoo:

vinger Tattoo Designs 8

Star tatoveringer er farget meste. Men kombinasjonen av stjerne med vinger vil være fantastisk. Det kan gjøres i flere farger for å gjøre tatoveringen mer attraktiv.

Se mer: Flower Tattoo Designs

9. Tribal Wings Tattoo:

vinger Tattoo Designs 9

Wings tattoo kan gjøres med tribal design i den. Denne tatoveringen vil være unik som representerer personens forskjellige natur.

10. Broken Wings Tattoo:

vinger Tattoo Designs 4

Brodert vinger tatovering er generell representasjon av fallet tilstand. Denne tatoveringen er vanligvis gjort av folkene som vil være ensom som de hadde behov for støtte. Så dette er en god ide å representere, at personen trenger hjelp. Det kan bli farget hvor som helst fra ankelen til full lengde på ryggen.

11. Heart Wings Tattoo:

vinger Tattoo Designs 2

Disse vil samme som vingen tatovering, men det er designet med hjertet form i den. Disse tatoveringer er veldig populære fra århundrer. Generelt er hjertet representert for kjærlighet. Vingene er representert for frihet. Når begge er kombinert representerer den kjærlighetsfriheten. Så folk som er svært nær sine kjære representerer deres kjærlighet til da gjennom denne hjertefløyen tatovering.

12. Tverrvinger tatovering:

vinger Tattoo Designs 3

Generell representasjon av kors er Jesus. Det er representert som religionsfrihet. Disse designene gjør brukeren unik i mengden. Som Jesus led på korset. Når vingene sitter sammen med kryss, ses det som frihet fra kors for Jesus. Så kryss vinger tatoveringer er sett hovedsakelig av folk som er elskelige å være religiøse. Det er en av de beste vingene tatoveringsdesign for menn.

13. Angel and Demon Tattoo på den nedre baksiden:

vinge tatovering-design-13

Kvinner som liker å ha på seg toppet eller på seg, tatovering på nedre rygg er et godt valg å flaunt. Nedre delen av ryggen blir fremhevet ved å lage vinge tatovering. Denne vinkelen og demon vinger tatoveringen skildrer din tro med mytologisk effekt. Du kan legge til noen fengende ord som gjenspeiler ideen din. En nydelig halo blir laget på venstre fløy som skildrer engelen. Her reflekterer to vinger to motsatte virkninger, det vil si en av engelen og andre av demonen.

14. Ankervinger Tatovering:

vinge tatovering-design-14

Denne vingen tatoveringen har anker design i mellom de to vingene. Det er gjort fantastisk på brystet av mørkblå blekk med lys rødaktig effekt og et tau blir viklet rundt ankeret. Det gjør at du ser fet ut.

15. Angel Wings Tattoo:

vinger Tattoo Designs 1

Angel Wing er representert som tatoveringen personen igjen til himmelen etter å ha passert verden. Disse tatoveringer vil være enkle og unike. Disse tatoveringer vil være komplett og tilpasset. Tatoveringene er generelt foretrukket baksiden av kroppen. Tattoo kan bli farget på brukerens interesse. Disse tatoveringer er farget i forskjellige størrelser med forskjellige farger. Ekstra design er lagt til for å se det attraktivt.

Ulike stiler av vinger tatoveringer er der som reflekterer den mytologiske historien og noen er av kunstnerisk som ser nyskapende ut. Her i denne artikkelen blir begge disse stilene reflektert. De femten vingene tatoveringsdesignene for kvinner og menn er vist over i denne artikkelen.

På samme måte er forskjellige tigner av vinger tatoveringer tilgjengelig for brukeren å flekke en tatovering med kombinasjon av vinger.

Bildekilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

90 − 80 =