15 Attraktiv Party Wear Salwar Suits i Trend | Stiler på livet

Salwar drakt er tradisjonell kjole slitt av de indiske kvinnene. Det er mest komfortable antrekk og gir fri bevegelse. Den består av tre stykker, topp som er kameez, bottoms som er salwar og en dupatta. Den har sin rute fra Nord-India, som er Mughal. Den bæres av kvinner i Punjab, Haryana og Himachal Pradesh. Det er elegant og veldig stilig. Det er perfekt for fester og bryllup.

parti wear salwar suits

Siste og Beautiful Party Salwar Suits for Girls.

Her er noen få typer av festdrakt salwar dress-design for damer.

1. Dhoti Salwar Suits for parter:

dhoti Salwar Suit

Dhoti salwar dress er salwar dress som har dhoti stiler bottoms. Det er løs hele fra midje til slutt. Det slutter normalt på ankelen. De er flared på lårene. Toppen er vanligvis kort. Den er perfekt for pæreformet kropp. Kolhapuri chappals er perfekte med denne typen salwar-drakt.

2. Party Wear Salwar Suits i Chudidar:

Chudidar Salwar Suit

Chudidar salwar dress har chudidar som bunn. En chudidar er salwar som er løs til kneet og stramt fra kne til ankel. Siden det har brett i ankelen, ser det ut som armbånd som chudidar. Normalt er toppen lang. Det er litt ubehagelig å sitte i denne typen, men det er fortsatt veldig kjent stil.

3. Patiala Salwar Suit:

Patiala Salwar Suit

Patiala er navnet på et sted i Punjab. Kvinner har en spesiell type salwar, kalt Patiala. Det løses i hele. Den har spesielle bretter nær lår og knær. Denne Patiala salwar-drakten er veldig stilig og hip. De har topper til midten av låret for å vise de unike folderne. De er slitt av modish.

4. Harem Salwar Suit:

Harem Salwar Suit

Harembukser er løse bukser slitt av dansere og hip-hoppers. De er superløse og den mest komfortable salwar-drakten. Den er slitt med kort kurta. Leiligheter og høye hæler ser begge bra ut. Denne typen salwar-drakt er ganske truffet blant de unge menneskene.

5. Afghani Salwar Suit:

Afghansk Salwar Suit

Afghani salwar-drakt har afghanske stylede bunner. De ligner på Patiala salwars. De er også løs hele veien. Den har puter i fronten. Toppen er løs og litt lengre. Det er perfekt for pluss store kvinner.

Se mer: Salwar Suits For Wedding

6. Aladdin Salwar Suit:

Aladdin Salwar Suit

Aladdin salwar dress er kombinasjon av harem salwar dress og Patiala salwar dress. Den har lavt skåret kutt og folder som Patiala salwar dress. Det er veldig behagelig og gir et avslappet utseende. Den er slitt med korte kurtas. Det er veldig perfekt for somre.

7. Palazzo Salwar Suit:

Palazzo Salwar Suit

Palazzo salwar suit er den nye trenden i salwar dress trender. Den har løse palazzo bukser under. De mister bukser som bellbunn. Den har bluss på slutten. Vanligvis er toppen en lang kameez. Høy hæl er perfekt for den. Det er veldig elegant stil.

8. Parallell Salwar Suit:

parallell salwar suit

Parallell salwar-drakt har parallelle bunner. Parallell bunn er rett bukse stil. De er litt flakkede på bunnen. Det var 90-tallet stilen. Toppen er vanligvis kort kurta. Den er slitt med plattformshæl. Normalt er de perfekte for epleformet kropp.

9. Sigarett Salwar Suit:

Sigarett Salwar Suit

Før trenden med palazzo salwar-drakt var sigarettsalwardrakten den nye trenden. De er rette bukser. For det meste har de flair. De er litt korte til ankelen. De har lange topper under knærne. For det meste er de laget av silke. De er varme favoritt blant lange kvinner. Dette er den beste festen slitasje salwar drakter design.

10. Trykt Salwar Suit:

Skrevet ut Salwar Suit

Trykt salwar-dress er den vanligste stilen til salwar-drakten. De har alle slags utskrifter. Det er et billig valg. Men det er sikkert bra utseende. Også utskriftene er for det meste på salwar og dupatta, med vanlig kameez. De er sydd i mange mønstre og stiler.

Se mer: Bomull Salwar Kameez Designs

11. Designer Salwar Suit:

Designer Salwar Suit

Designer salwar suit er designet for å passe kroppsstil. De er for det meste fancy og har alle blonder og diamanter. De har forskjellige kutt og stiler. De fleste av dem er svært kostbare. Materialet i draktene er veldig rik og tung. De har for det meste broderi og diamanter. Studded sandaler er veien å gå med den.

12. Denim Salwar Suit:

Denim Salwar Suit

Denim salwar suit er den nye trenden blant ungdommene. De er for det meste laget av mykt denim materiale. Det er enten kurta eller bunnene er laget av denim. De har minst arbeid. De har kort eller ingen dupatta.

13. Leggings Salwar Suit:

leggings Salwar Suit

Leggings er det nye alternativet til chudidar salwar dress. Den leggings er kroppen kramme pyjama. De er slitt med lang kurta. Mesteparten av kvinnene bærer en dupatta, men noen ganger velger jenter seg ikke på seg. Mange designer merker som 'OG'. 'W', 'Global Desi' og mange flere. Du kan bære dem til jobb eller fester. Leilighetene går veldig bra med det.

14. Skjørt Salwar Suit:

Skjørt Salwar Suit

Skjørt salwar dress er den nyeste trenden i salwar dress. Den har en lang skjørt i stedet for salwar. Det er perfekt for kveldsfester. De er veldig stilige og stilige. På grunn av full lengde gir det et slankere utseende. Kjolen er vanlig, vanligvis med en tung kurta. Kurta er knelengde. Det er en ny kommende trend. Den er perfekt med lange øreringer og slanke hæler.

Se mer: Silk Salwar Suits For Women

15. Anarkali Salwar Suit:

Anarkali Salwar Suit

Anarkali salwar drakt er en lang topp som er montert til midjen og flared til slutten. Det ble brukt av Mughal. Den har en lang historie. Nå er den slitt med leggings og chudidar. Det er lik alle som det komplimenterer hver kroppstype. De kommer i lang lengde. Gulvlengde anarkali er den nye stilen. Høye hæler og store øredobber er perfekte for å fullføre ditt diva look.

Salwar drakt er det nye trygge alternativet i tradisjonelle indiske fest kjoler. De er elegante, elegante og perfekte for kvelder. Dupatta kan brukes som tilbehør på den. De fleste kvinner bærer armbånd og tradisjonelle indiske smykker. De er komfortable og rike samtidig. Den passer til Indias vær.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

− 4 = 1